Publikováno Září 21, 200717 r Zima je tu co by dup,tak jsem dneska pořádně ošetřil lak auta...Uffff Posuďte... Upraveno Září 21, 200717 r od Bylzde
Září 21, 200717 r To je lesk - krasavice . Taky to budu leštit za 14.dní - používám barevnou leštěnku s voskem od želvy .
Září 21, 200717 r Autor Mám nějaký brazilský vosk...Řekl bych možná něco jako tempo,ale tekutější... Nejhorší je jak pak vylezou pěkně tečky od kamínků..hlavně na kapotě... Čím jsi to pajcoval? Pěkné
Září 21, 200717 r Mám nějaký brazilský vosk...Řekl bych možná něco jako tempo,ale tekutější...Nejhorší je jak pak vylezou pěkně tečky od kamínků..hlavně na kapotě... Čím jsi to pajcoval? Pěkné Proto jsem začal používat barevnou leštěnku .....
Září 22, 200717 r elektricka ani ne ale kamarat lesti necim co ma na kompresoru. tech elektrickejch velkejch bych se bal. ja jen rucni prace... na aute teda...
Září 23, 200717 r používáte někdo i elektrické leštičky, nebo všechno ruční práce? já mám aku-leštičku. nikdy bych nevěřil, jak si ušetřím námahu a čas.
Září 23, 200717 r Tak to jsme lestili zaroven, ja na tom vcera taky stravil celej den... Tentokrat jsem pouzil Turtle Wax PTFE.
Září 23, 200717 r Tak to jsme lestili zaroven, ja na tom vcera taky stravil celej den... Tentokrat jsem pouzil Turtle Wax PTFE. , zajímala by mě zkušenost s leštičkama????
Září 23, 200717 r taky by mě to zajímalo, jaký typ leštičky používáte? no na mé fabce je nejlepší sonax nano1 tuším je to spíše leštící vosk nemá to skoro žádná abraziva ale i když po několika měsících zaprší jsou krásně vidět maličké kapičky takže vosk vydrží dloooouho
Září 23, 200717 r Autor Dělala jsem to pomocí leštícího kotouče,ale nevím co to bylo zač,měl jsem to půjčené od kamaráda...Už jsme to několikrát dělal ručně včechno a je to o ruce...
Září 24, 200717 r pouzivam lestenku a tvrdej vosk od SONAXu. Dela se s tim dobre a hodne dlouho to vydrzi. A vsechno rucne, zadne masinky
Září 29, 200717 r Tak to jsme lestili zaroven, ja na tom vcera taky stravil celej den... Tentokrat jsem pouzil Turtle Wax PTFE. , zajímala by mě zkušenost s leštičkama???? Mame na chate lesticku a je to parada... namaha minimalni, mensi spotreba vosku a hlavne vysledek fenomenalni bez bolesti tela druhy den...
Říjen 4, 200717 r Mame nejakou z Bauhausu - typ zjistim. Myslim, ze NOELL (kdo jiny by dovazel takove veci) a cena byla kolem 1000czk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.