Bylzde Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 (editace) Zima je tu co by dup,tak jsem dneska pořádně ošetřil lak auta...Uffff Posuďte... Editováno: 21. Září 2007, autor: Bylzde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Čím jsi to pajcoval? Pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 To je lesk - krasavice . Taky to budu leštit za 14.dní - používám barevnou leštěnku s voskem od želvy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Mám nějaký brazilský vosk...Řekl bych možná něco jako tempo,ale tekutější... Nejhorší je jak pak vylezou pěkně tečky od kamínků..hlavně na kapotě... Čím jsi to pajcoval? Pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Mám nějaký brazilský vosk...Řekl bych možná něco jako tempo,ale tekutější...Nejhorší je jak pak vylezou pěkně tečky od kamínků..hlavně na kapotě... Čím jsi to pajcoval? Pěkné Proto jsem začal používat barevnou leštěnku ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Bylzde: mas to mooooc pekny... Lesk jako blesk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Zima je daleko. Čeká tě to ještě tak 2x, 3x. Ale jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Pekne nalestena. Tiez som minuly tyzden voskoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 používáte někdo i elektrické leštičky, nebo všechno ruční práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 elektricka ani ne ale kamarat lesti necim co ma na kompresoru. tech elektrickejch velkejch bych se bal. ja jen rucni prace... na aute teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 používáte někdo i elektrické leštičky, nebo všechno ruční práce? já mám aku-leštičku. nikdy bych nevěřil, jak si ušetřím námahu a čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Tak to jsme lestili zaroven, ja na tom vcera taky stravil celej den... Tentokrat jsem pouzil Turtle Wax PTFE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Tak to jsme lestili zaroven, ja na tom vcera taky stravil celej den... Tentokrat jsem pouzil Turtle Wax PTFE. , zajímala by mě zkušenost s leštičkama???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 taky by mě to zajímalo, jaký typ leštičky používáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 taky by mě to zajímalo, jaký typ leštičky používáte? no na mé fabce je nejlepší sonax nano1 tuším je to spíše leštící vosk nemá to skoro žádná abraziva ale i když po několika měsících zaprší jsou krásně vidět maličké kapičky takže vosk vydrží dloooouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Dělala jsem to pomocí leštícího kotouče,ale nevím co to bylo zač,měl jsem to půjčené od kamaráda...Už jsme to několikrát dělal ručně včechno a je to o ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 pouzivam lestenku a tvrdej vosk od SONAXu. Dela se s tim dobre a hodne dlouho to vydrzi. A vsechno rucne, zadne masinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Zlata rucni prace, ale nasledky vzdycky nesu jeste 3 dny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Tak to jsme lestili zaroven, ja na tom vcera taky stravil celej den... Tentokrat jsem pouzil Turtle Wax PTFE. , zajímala by mě zkušenost s leštičkama???? Mame na chate lesticku a je to parada... namaha minimalni, mensi spotreba vosku a hlavne vysledek fenomenalni bez bolesti tela druhy den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 aky typ? aka cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Mame nejakou z Bauhausu - typ zjistim. Myslim, ze NOELL (kdo jiny by dovazel takove veci) a cena byla kolem 1000czk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 ako sa s aku lestickou robi? navoskujes a s nou to len dolestis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.