Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nelibi se mi originalni radia a jejich ceny. Mam vlastni, ktere bez problemu prehrava vsechna CD-R/RW a nevypadava kdyz to "drnca".

Rad bych si koupil "Další 4 reproduktory vzadu 2900 Kč" a dal si tam vlastni radio.

Je Octavia pri koupi vybavena standardnimi konektory tak, ze staci jen zasunout standardni DIN radio a vse funguje (repro, antena, pripadne zmena hlasitosti podle otacek)?

Nebo budu potrebovat nejake redukce, ci predratovavat a nebo jsou tam jeste nejake jine zadrhele?

Predem diky za Vase zkusenosti!

Vloženo

moje zkušenosti je, že mi Stream přehrává všechno co si vypálim a za skoro 3roky mi ještě ani jednou při drcnutí neskočil a že mam 18ky, trvdej podvozek, takze drncám celkem dost.

ale jak je to s připraveností bohužel nevím

Vloženo

Ja som si do svojej OII nechal davat neorigo radio. Ak mas predpripravu na radio, tak tam budes mat natahane kable akurat na jednotlive repro, napajanie a zem.. nic viac, nic menej.. resp este vodica z CAN BUS, na ktore potom mozes pripojit dalsie prevodniky aby ti to zosilovalo podla otacok a tak..

Origo je origo, ale ak xces lepsi zvuk ako priemer, musis tam dat nieco ine :) ako dava fabrika..

Vloženo
moje zkušenosti je, že mi Stream přehrává všechno co si vypálim a za skoro 3roky mi ještě ani jednou při drcnutí neskočil ...

Ja po zkusenostech z vecter, kde preskakuji original CD i na ceske dalnici a nektere vypalene vubec nepozna, a ktere mi moje mnohem starsi a lacinejsi radio prehraje, mam ponekud averzi k "originalnim" radiim.

Takze tvoje informace me potesila - mozna si nebudu muset komplikovat zivot.

Vloženo
moje zkušenosti je, že mi Stream přehrává všechno co si vypálim a za skoro 3roky mi ještě ani jednou při drcnutí neskočil a že mam 18ky, trvdej podvozek, takze drncám celkem dost.

ale jak je to s připraveností bohužel nevím

Ja som mal Stream a teraz mam Audience a uplne suhlasim.. prehra uplne vsetko.. a pokial cd medium nieje riadne doskrabane tak ziadne preskakovanie nehrozi.. ani na nerovnostiach..

Vloženo
ted jde o to, jestli je problem v radiu nebo anténě

Jak jsem psal v jine debate, tak antenu i radio uz mi menili a stale to stoji za prd. Ma to takove zvlastni projevy, treba Radio Beat 95,3 vypadava (podobne na poslech jako poskrabany vinyl) a jina radia, traba Classic sumi, mozna je to specifickou frekvenci, to ale nevim, nejsem technik :) kazdopadne planuju i dale reklamovat ...

radio z fabriky nevim jestli bych doporucil komukoliv, zatim velmi spatne zkusenosti ...

Vloženo

vahal som aj ja nad neorigo radiom ale nekoniec mam STREAM s mp3 a to z dovodu, ze sa mi takto paci viac ten kompaktnejsi stredovy panel. a navyse som mal dost toho vlacenia panelu pri predchadzajucom aute...

tu mam dorobene zadne repro na plate a je to slusne :palec2:

Vloženo
ted jde o to, jestli je problem v radiu nebo anténě

Jak jsem psal v jine debate, tak antenu i radio uz mi menili a stale to stoji za prd. Ma to takove zvlastni projevy, treba Radio Beat 95,3 vypadava (podobne na poslech jako poskrabany vinyl) a jina radia, traba Classic sumi, mozna je to specifickou frekvenci, to ale nevim, nejsem technik :) kazdopadne planuju i dale reklamovat ...

radio z fabriky nevim jestli bych doporucil komukoliv, zatim velmi spatne zkusenosti ...

nj, jenže to ti mění komponent za uplně stejnej komponent, tohle je chyba podle mě už z výroby a těmahle výměnama nic nedocílíš

Vloženo
Nelibi se mi originalni radia a jejich ceny. Mam vlastni, ktere bez problemu prehrava vsechna CD-R/RW a nevypadava kdyz to "drnca".

Rad bych si koupil "Další 4 reproduktory vzadu 2900 Kč" a dal si tam vlastni radio.

Je Octavia pri koupi vybavena standardnimi konektory tak, ze staci jen zasunout standardni DIN radio a vse funguje (repro, antena, pripadne zmena hlasitosti podle otacek)?

Nebo budu potrebovat nejake redukce, ci predratovavat a nebo jsou tam jeste nejake jine zadrhele?

Predem diky za Vase zkusenosti!

Zdravím , auto z výroby nemá ISO Conektory ,ale Can Bus . Pokud nejsou zadní repro již z výroby , tak tam na 100% kabely natažené nejsou . Pro připojení neoriginálního rádia je zapotřebí kabelová redukce .

Vloženo
Zdravím , auto z výroby nemá ISO Conektory ,ale Can Bus . Pokud nejsou zadní repro již z výroby , tak tam na 100% kabely natažené nejsou . Pro připojení neoriginálního rádia je zapotřebí kabelová redukce .

Diky za info! Ty zadni si tam dam urcite, ale i tak budu potrebovat redukci jestli jsem to spravne pochopil.

Vloženo

ted jsme montoval kamosovi radio mel tam pripravu takze v supliku ISO konektor antenu a natazene do prednich dveri kabely(byla to fabie) u octavky muze byt i datovy mozna.

takze pokud budes davat zadni repro tak natahnout kabelya koupit repraky, a kdyz koupis levne radio tak jeste napajeci vyhybku pro ant.zesilovac

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...