Janina Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 18.-21.10.2007 se koná v Praze Holešovicích Autoshow Praha, 20.10. je tuning sraz? Jdete někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 18.-21.10.2007 se koná v Praze Holešovicích Autoshow Praha, 20.10. je tuning sraz? Jdete někdo? jj, viz http://tuningsraz.cz/. Ja jedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 taky jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to doufam, ze v te dobe budu mit uz doresenej naraznik. Uz je to hruza bejt vsude s nedodelavkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to sere to no, to určitě!!, ale nejet kuli tomu na sraz to zas ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to sere to no, to určitě!!, ale nejet kuli tomu na sraz to zas ne Už jsem se zaregistroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to sere to no, to určitě!!, ale nejet kuli tomu na sraz to zas ne Už jsem se zaregistroval já etě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to sere to no, to určitě!!, ale nejet kuli tomu na sraz to zas ne Už jsem se zaregistroval já etě ne to mě ani nepřekvapuje pane kolego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 možná se mi povedlo taky zaregistrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Asi se na vás přijedu podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 tak sem se zaregistroval, byl to ale porod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 taky jedu také bych chtěl,ale nevim jestli do té doby vyřešim to co napáchal muj pes,jinak nejedu tak budeš mít škrábance no, de voprd, já to mám taky vomrdaný vim že jde o ho..o,ale sere mě to sere to no, to určitě!!, ale nejet kuli tomu na sraz to zas ne Už jsem se zaregistroval já etě ne to mě ani nepřekvapuje pane kolego však normálka no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Také přijedu a beru i Pata a Mata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 tak už sem se konečně taky regnul, snad nebude ještě sníh(unás hlásili už na tenhle víkend :-((( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikubene Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Na Autoshow jedu. Vystavovat nebudu. Není se čím pochlubit. Přijdu okouknout ty vaše miláčky. Nikoho tady z fóra neznám, ale třeba poznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 (editace) Na Autoshow jedu. Vystavovat nebudu. Není se čím pochlubit. Přijdu okouknout ty vaše miláčky. Nikoho tady z fóra neznám, ale třeba poznám. Jo tak nějak, nemám taky co vystavovat, takže se podivám na vás:-) Škoda že tam asi nebude nikdo koho znam Editováno: 17. Říjen 2007, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 asi pojedu rapidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Sem stejne zvedav, kdo vsechno dorazi. Odsud z fora znam jen malo lidi, lae rad poznam dalsi Snad se uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvier Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Já se tam přijdu podívat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 kláca: woe kde si dáme sraz? pojedu z MB a v kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 kláca: woe kde si dáme sraz? pojedu z MB a v kolik? nekoukal jsem v kolik to začíná, ale chci vyrazit nějak brzo, musim bejt zase brzo zpátky v jbc si nějak kólnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 kláca: woe kde si dáme sraz? pojedu z MB a v kolik? nekoukal jsem v kolik to začíná, ale chci vyrazit nějak brzo, musim bejt zase brzo zpátky v jbc si nějak kólnem o.k. taky jsem pro vyrazit brzo. Doufám, že se v pátek veček neumrtvím moc . si kólnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.