dick Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Nevím jak to myslíš s doděláváním elektriky, ale v každém případě to co máš v odkazu od Kopáčka je standartní kufrová lampička osazená ledkou. To je to, co si zítra vyrobím sám, viz. výše. Jenom nevím co je v té od tebe v odkazu osazeno za ledku. Nicméně udělám porovnávací fotky a dám to sem. Nebudu-li spokojený půjde ještě jedna lampička na druhou stranu. Tam bude jediné časové zdržení s vyrobením přesného otvoru, jinak to musí být práce na půl hodky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 DICK Jak to dopadlo? Psal jsi "jinak to musí být práce na půl hodky" ne půl roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Jojo nějak mi to téma zapadlo i když jsme se zde ze stropních lampiček posunuli až do kufru :-) Takže dávám pár fotek z montáže, ale ta porovnávací do rozsvíceného kufru se starou žárovkou a LEDkou je o ničem a nevypovídající a skutečně jak je vidět, ten rozdíl byl hlavně v barvě světla-to se týká té malé myslím 6-ti SMD z foto. Z tohoto důvodu jsem to pak ještě předělal a vtělil tam ten panýlek s více SMD-na foto s kabílkama (foto je jen orientační aby bylo jasné co jsem volil) To už je jiná káva a krásně to svítí, nové foto osvíceného kufru jsem již nedělal ale už je výrazně znát. Další věc kterou bych chtěl zmínit je to, že rozptylu světla z té lampičky směrem ke dnu kufru mi brání takováta kapsa na drobné věci, kterou někdo má a někdo né. Závěr: když jsem mohl tahat kablík na pravou stranu a zprovoznit pravou hlhovku, tak budu ted v zimních měsících zase tahat kablík na levou stranu a dáva zrcadlově druhou lampičku :-) Jinak dokoupení druhé lampičky + SMD není levná záležitost. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/osvetleni-kufru.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Lampička se dá sehnat kdekoliv na vrakáči... je stejná snad ve všech autech koncernu cena je tam od cca 50,-.. Já dodělával druhou lampičku do Fabie II TADY.. Žárovky jsem použil jak ty ty první 6x5050 smd v každé lampičce a svítí to dostatečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 No to je parádní zdokumentování, jistě ještě něco využiju při dodělávání druhé. Ještě jsem chtěl podotknout, že jsem tam musel přidat odpor z důvodu prožhavování SMD při zavřeném kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.