TDIfun Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Dobrý.Vidím,že ses byl o víkendu vyblbnout.Ta moje Okta kouřila trochu víc,než jsi mi ji poladil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 To jak to huli je hnus ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) To jak to huli je hnus ! A co jakoooo moje okta bohuzel necudi.mam moc vzduchu diky vetsimu turbu. Editováno: 26. Září 2007, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Na jaj, taková kouřová clona. Nechtěl bych stát za ním, když se rozjížděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Bohuzel tohle je dan za vykon.Pokud chces z klasickeho TDI 200koni tak tohle je problem.Ale na pristi rok chystame neco jineho, tak to snad s vetsim vstrikovacim tlakem bude lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 To jak to huli je hnus ! A co jakoooo moje okta bohuzel necudi.mam moc vzduchu diky vetsimu turbu. A nic jako, proti TDi nic nemam, ale todle je HNUS velebnosti ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 To bylo hodně hodně hooooodně dobrý!! A výslednej čas? ten čoud k tomu prostě patří no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 To bylo hodně hodně hooooodně dobrý!! A výslednej čas? ten čoud k tomu prostě patří no... No kdyz vidim tvuj podpis, chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 (editace) Kdyz ma prepinatelnej chip, tak proc by to na sprinty nekourilo...nafta kouri ale jede a za malo .. Editováno: 28. Září 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Kdyz ma prepinatelnej chip, tak proc by to na sprinty nekourilo...nafta kouri ale jede a za malo .. Bohuzel je spousta aut ktery jak vic rikas kourej i mimo sprinty ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 To bylo hodně hodně hooooodně dobrý!! A výslednej čas? ten čoud k tomu prostě patří no... No kdyz vidim tvuj podpis, chapu jj, sem prostě ropák a benzína bych nechtěl každopádně já mám teďka chip kterej nečoudí a sem s ním spokojenej, ještě s tou převodovku z 1,4TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 pěkný video čudí to jen když je potřeba výkon, tak o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 hezke az se jednou zblaznim a 1.8 T pujde do kytek a prijde nastupce tak vas asi navstivim s bublou hosi .-)jsem z CT tak to mam asi co by kamenem dohodil .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 hezke az se jednou zblaznim a 1.8 T pujde do kytek a prijde nastupce tak vas asi navstivim s bublou hosi .-)jsem z CT tak to mam asi co by kamenem dohodil .-) Ja jsem taky z CT tak nehazej daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 hezke az se jednou zblaznim a 1.8 T pujde do kytek a prijde nastupce tak vas asi navstivim s bublou hosi .-)jsem z CT tak to mam asi co by kamenem dohodil .-) Ja jsem taky z CT tak nehazej daleko. Z Těšína vyjíždí vlaky co čtvrt hodinu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.