Publikováno Září 27, 200718 r Mám problém že mi nejde na mém autíčku DO zamknout ani odemknout.Klíčem to jde ale DO né.Je to rv .98.Je to original co byly ti první ovéle 2 tlačítkové dálkáče. Skoušel jsem ho znovu nakodovat ale vubec to nepomohlo.díky za radu
Září 27, 200718 r Mám problém že mi nejde na mém autíčku DO zamknout ani odemknout.Klíčem to jde ale DO né.Je to rv .98.Je to original co byly ti první ovéle 2 tlačítkové dálkáče. Skoušel jsem ho znovu nakodovat ale vubec to nepomohlo.díky za radu baterku v DO máš dobrou?
Září 27, 200718 r Autor Mám problém že mi nejde na mém autíčku DO zamknout ani odemknout.Klíčem to jde ale DO né.Je to rv .98.Je to original co byly ti první ovéle 2 tlačítkové dálkáče. Skoušel jsem ho znovu nakodovat ale vubec to nepomohlo.díky za radu baterku v DO máš dobrou? Baterka je nová, od te doby co je nová tak nejde DO.A Nakodovat nejde.
Září 29, 200718 r Měl jsem stejný problém na OI LaK. Baterka OK a nefungoval. Problém je v nefunkční elektrice uvnitř klíče. Prodává se jen ve škodovce ( ta horní plastová část aji s elektrikou uvnitř bez klíčku, ten se předělá ze starýho klíču ) a stojí cca 1100-1400 kč. Už si to nepamatuju přesně.
Září 29, 200718 r ahoj hele mel jsem podobnej problem. Nakonec jsem to dal jednomu dobrymu elektro opravari a on rekl ze baterka dobra, nasel tam jen nejaky studeny spoje a promackane tlacitko. Studeny spoje zpravil a talcitka vymenil. Stalo me to stovku, Do skodovky nechod, to je zbytecny to jsou opravari na baterky.
Říjen 18, 200717 r Mám problém že mi nejde na mém autíčku DO zamknout ani odemknout.Klíčem to jde ale DO né.Je to rv .98.Je to original co byly ti první ovéle 2 tlačítkové dálkáče. Skoušel jsem ho znovu nakodovat ale vubec to nepomohlo.díky za radu baterku v DO máš dobrou? Baterka je nová, od te doby co je nová tak nejde DO.A Nakodovat nejde. Mám stejný problém, až to vyřešíš, dej prosím vědět. Díky předem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.