carda Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Mám problém že mi nejde na mém autíčku DO zamknout ani odemknout.Klíčem to jde ale DO né.Je to rv .98.Je to original co byly ti první ovéle 2 tlačítkové dálkáče. Skoušel jsem ho znovu nakodovat ale vubec to nepomohlo.díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Mám problém že mi nejde na mém autíčku DO zamknout ani odemknout.Klíčem to jde ale DO né.Je to rv .98.Je to original co byly ti první ovéle 2 tlačítkové dálkáče. Skoušel jsem ho znovu nakodovat ale vubec to nepomohlo.díky za radu baterku v DO máš dobrou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carda Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 Mám problém že mi nejde na mém autíčku DO zamknout ani odemknout.Klíčem to jde ale DO né.Je to rv .98.Je to original co byly ti první ovéle 2 tlačítkové dálkáče. Skoušel jsem ho znovu nakodovat ale vubec to nepomohlo.díky za radu baterku v DO máš dobrou? Baterka je nová, od te doby co je nová tak nejde DO.A Nakodovat nejde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boura1 Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Měl jsem stejný problém na OI LaK. Baterka OK a nefungoval. Problém je v nefunkční elektrice uvnitř klíče. Prodává se jen ve škodovce ( ta horní plastová část aji s elektrikou uvnitř bez klíčku, ten se předělá ze starýho klíču ) a stojí cca 1100-1400 kč. Už si to nepamatuju přesně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.jurasek Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 ahoj hele mel jsem podobnej problem. Nakonec jsem to dal jednomu dobrymu elektro opravari a on rekl ze baterka dobra, nasel tam jen nejaky studeny spoje a promackane tlacitko. Studeny spoje zpravil a talcitka vymenil. Stalo me to stovku, Do skodovky nechod, to je zbytecny to jsou opravari na baterky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anirij Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Mám problém že mi nejde na mém autíčku DO zamknout ani odemknout.Klíčem to jde ale DO né.Je to rv .98.Je to original co byly ti první ovéle 2 tlačítkové dálkáče. Skoušel jsem ho znovu nakodovat ale vubec to nepomohlo.díky za radu baterku v DO máš dobrou? Baterka je nová, od te doby co je nová tak nejde DO.A Nakodovat nejde. Mám stejný problém, až to vyřešíš, dej prosím vědět. Díky předem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts