Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zkoušeli jste to někdo vagem vypnout?Vypnul jsem to na roku výroby 2005 a na 2007 mě to nejde překodovat.Dík

já mam rozpojenej konektor

Jaky konektor? Co je pod sedadlem? Ktery to je? A neodpoji se tim taky vyhrivani nebo Airbag? Diky!

Jaky konektor? Co je pod sedadlem? Ktery to je? A neodpoji se tim taky vyhrivani nebo Airbag? Diky!

Já jenom vím,že to jde ale nechci to rozpojovat.Podle mě to je dobrá buzerace.

No ja bych mel jenom strach at tim vypojenim konektoru neudelam vice skody nez uzitku - ta elektronika v aute je navazana jedna na druhou. Prekvapilo me, ze jsem menil klakson a tim musis odpojit i mlhovku a potom po pripojeni na pocitac mi kamos presne rekl ze jsem odpojoval to a to (ono mu to presne ukazalo cervenym pismem) a pak ty chyby smazal co se tam zapsaly.

Já jenom vím,že to jde ale nechci to rozpojovat.Podle mě to je dobrá buzerace.

tě nikdo nenutí a nikoho ostatního. všechno ostatní včetně bagů samozřejmě funguje, kterej to je konektor vam ale nepovim, protože to nevim

já mam rozpojenej konektor

No, jaký konektor? K repráčku nebo jiný? Já jestli Ti třeba pípají rozsvícená světla apod.

jj, ty mi pípaj. nevim, tvrdili mi, že to je konektor co jde od toho spodku kam se zasvakává pás.

jj, ty mi pípaj. nevim, tvrdili mi, že to je konektor co jde od toho spodku kam se zasvakává pás.

Jsou pod sedačkou, vlevo pod krytem. Ten žlutý konektor je k bagu v sedačce, tak ten bych tam nechal, na pas je takový malý černý..ten by měl stačit. Když jsem ho měl vyndaný, žádnou závadu třeba na bagu nebo tak to nepsalo a pas nepípal..

Zkoušeli jste to někdo vagem vypnout?Vypnul jsem to na roku výroby 2005 a na 2007 mě to nejde překodovat.Dík

a na te 2005 jsi to vypnul jak kodovanim? ja jsem asi blbe (a taky asi z nedostatku casu i malo) hledal, ale nenasel-mam O2 rv2005 a MR by mel byt 2006

dik

a vypojit ten konektor nezabralo?

• Autor
a vypojit ten konektor nezabralo?

Překoduješ to v přistrojovce,je tam myslím pětimístný kod,tak změníš myslím třetí číslo z 0 na 1(evropa) a je to,je to posaný v bublinové napovědě ve vag-comu.

Překoduješ to v přistrojovce,je tam myslím pětimístný kod,tak změníš myslím třetí číslo z 0 na 1(evropa) a je to,je to posaný v bublinové napovědě ve vag-comu.

Tak já to nepotřebuju, nepoutám se kvůli policajtům, ale kvůli sobě..takže mně osobně tam to pískání neobtěžuje

• Autor

Tak já to nepotřebuju, nepoutám se kvůli policajtům, ale kvůli sobě..takže mně osobně tam to pískání neobtěžuje

Já se taky poutám,ale jsou lidi co je to obtěžuje,třeba když známej popojíždí na 1 po stavbě,tak to chtěl vypnout,tak proč to neudělat,každýho věc.

Já se taky poutám,ale jsou lidi co je to obtěžuje,třeba když známej popojíždí na 1 po stavbě,tak to chtěl vypnout,tak proč to neudělat,každýho věc.

To už se někde řešilo..je to každýho věc, pokud za to musí platit jen pokutu, ale pokud někoho musí vystříhávat hasiči a díky jízdě bez pasů má zranění někde o dva a víc stupňů těžší, tak to už potom není každého věc..pak bych takové lidi nechal, ať si léčení hradí ze svého

• 2 měsíce později...

mě to taky vadilo pri popojizdeni tak sem si sehnal pás z feldy a uřezal ted mam pokoj

mě to taky vadilo pri popojizdeni tak sem si sehnal pás z feldy a uřezal ted mam pokoj

i při popojíždění se pohybuje auto rychlostí, při který nemusíš náraz hlavou do skla přežít. Tyhle inovace nemám vůbec rád a lidi, co se nepoutaj nechápu.

i při popojíždění se pohybuje auto rychlostí, při který nemusíš náraz hlavou do skla přežít. Tyhle inovace nemám vůbec rád a lidi, co se nepoutaj nechápu.

Jak říkám, pak ať si případné následky nesou sami..ale včetně i nákladů na případná těžší zranění. Hrozně to omezuje, zapnutí pasu trvá asi 2s, to je ale času a jak to škrtí, jak ho zapnu, tak o něm ani nevím..patří to pro mně k automatickým úkonům. Povinné by taky v rámci autoškoly měly být crash testy s nepřipoutanými figurínami..to je parádní pocuc :feve:

Dělal jsem to na 07.V kódování panelu přístrojů od prvních dvou čísel odečteš 2.Když tam bude třebas 16XXXXX,dáš 14XXXXX

Dělal jsem to na 07.V kódování panelu přístrojů od prvních dvou čísel odečteš 2.Když tam bude třebas 16XXXXX,dáš 14XXXXX

alebo jednoducho rozpojíš konektor pod sedačkou :p

• 2 měsíce později...
alebo jednoducho rozpojíš konektor pod sedačkou :p

Nebo si sežentě koncovku starého pásu... na vrakáči "no problem" ;-)

jj, to je super nápad vozit v autě někde v kastlíku navíc tenhle vergl a svuj pás pak budu strkat k spolujezdcovi ne?

když odpojíš konektor tak je to ,jako by tam byl pás,takže no problem

• 1 měsíc později...

Tak uz to mam taky vypnuty pres VAG. :)

Teda Ty jsi šikovný doli, takže odteď se nepoutáš jo?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.