Doli Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Teda Ty jsi šikovný doli, takže odteď se nepoutáš jo? Ale ne, bez pasu nedam ani ranu. Jen me obcas stve kdyz vystoupim u nas otevrit branu a pak jedu do garaze ze to porad pipa. Ale jinak se mi to libi, je to dobra buzerace a hlavne bych rekl ze ucinna! U Golfa to funguje i u spolujezdce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 To záleží, jak rychle pak jezdíš do garáže..začne to až někdy nad 20 km/h, jestli si dibře vybavuju..nemáš mít tak dlouhou zahradu U spolujezdce si to nějak nedovedu představit, věčně jezdím sám..a pořád to někde vypínat..protože pak by to asi pořád řvalo (jestli není tedy nějaké čidlo v sedačce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Určite tam je čidlo u spolujazdca, tak je to aj v Passate. V Octavii sa asi na to vybodli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak spolujezdce hlídám sám..jak se nepřipoutají, včetně vzadu, tak auto prostě nejede Nepotřebuju čidla v sedačkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 A čo ak sa počas jazdy odopnú? Máš dobrý sluch na cvaknutie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 A čo ak sa počas jazdy odopnú? Máš dobrý sluch na cvaknutie? To si piš..hlavně to občas zkontroluješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Určite tam je čidlo u spolujazdca, tak je to aj v Passate. V Octavii sa asi na to vybodli Jenže to by tam muselo být ještě nějaké zátěžové čidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Ale ne, bez pasu nedam ani ranu. Jen me obcas stve kdyz vystoupim u nas otevrit branu a pak jedu do garaze ze to porad pipa. Ale jinak se mi to libi, je to dobra buzerace a hlavne bych rekl ze ucinna! U Golfa to funguje i u spolujezdce... Taky by mě zajímalo jak rychle jezdíš do garage, to Ti pípá něco jiného, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Jenže to by tam muselo být ještě nějaké zátěžové čidlo... Jasny ze je tam vahove cidlo..vzdyt to neni nic EXTRA! U Mazdy se to pouziva jako aktivace airbagu spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 JJ, to vůbec totiž není špatný nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Jasny ze je tam vahove cidlo..vzdyt to neni nic EXTRA! U Mazdy se to pouziva jako aktivace airbagu spolujezdce A jak to pozná tchýni, tak to hned vystřelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Zkoušeli jste to někdo vagem vypnout?Vypnul jsem to na roku výroby 2005 a na 2007 mě to nejde překodovat.Dík JASNE ZE TO IDE PREKODOVAT V 07 AKO PISE COSBY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 S tim váhovym čidlem to myslíte vážně nebo si děláte srandu??? Sorry ale opravdu to nechápu.Zkuste mi to prosím vysvětlit jako pro blby...děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 u aut, kde pípá i nepřipoutanej spolujezdec musí bejt v sedačce váhový čidlo, který pozná, kdy tam někdo sedí a kdy ne, aby to nepípalo pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Jo takhle! Tak to potom ANO.Já myslím,že to Octávky nemaji,ne? Viděl jsem to v Passatech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 nemaj, podle mě OII nehlásí spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro_SV Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 ja som zohnal do passatu 2ks bezpecnostnych pasov, pekne obrusil aby neboli take velke,a po meste mam ich mam nacvakané, mimo mesta sa normalne priputavam. Tiez je to podla mna somarina, kto nehce aj tak s tym vybabre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Přesně..ono totiž po městě se vůbec nis stát nemůže..auta si jezdí 50 km/h, a to přece nic není, když se dvě v této rychlosti potkají, že 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro_SV Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Přesně..ono totiž po městě se vůbec nis stát nemůže..auta si jezdí 50 km/h, a to přece nic není, když se dvě v této rychlosti potkají, že nemyslel som to tak ze sa nemoze nic stat, stat sa moze hoci co a hoci kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Přesně..ono totiž po městě se vůbec nis stát nemůže..auta si jezdí 50 km/h, a to přece nic není, když se dvě v této rychlosti potkají, že tak tak, to je ještě rychlost, při které tě můžou vystavit při obřadu, nad těch 70km/h čelňák dvě auta se doporučuje zpopelnění nebo zavřené víko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojnicancan Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 nemaj, podle mě OII nehlásí spolujezdce je tam odporove cidlo, ktore je trvalo myslim zatazene na 450 ohm, v pripade ze si tam sadne spolujazdec, tak sa odpor premosti.....da sa to vyskusat, ak spolujazdec za jazdy dvihne p**el a gong prestane busit u vodica predpokladam ze nie je ziadne cidlo, ved teda, ako by to aj vyzeralo, keby sa vozidlo hybalo bez sofera. limitna rychlost je nastavena na 20 kmh a gong sa ozve 93 krat, ak sa nekomu chce nech skusa, kazdopadne je najlepsie mat vsetko v poradecku a mat pasy immer zapnute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 O II. přeci nemá signalizaci zapnutí bezp. pásů u spolujezdce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilotek Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Na starsich r.v. aut generacie OII (Touran, Golf V...) je podla mojej skusenosti s Touranmi 2003 a 2005 iba signalizacia vodicovho pasu. Na novsich (Touran 2005) pipa aj nepriputany spolujazdec (cize nejako sa musi snimat ci je sedadlo obsadene). V oboch pripadoch Touranov to islo vypnut VAGom - RJ pristrojovky - kodovanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 ja som zohnal do passatu 2ks bezpecnostnych pasov, pekne obrusil aby neboli take velke,a po meste mam ich mam nacvakané, mimo mesta sa normalne priputavam. to je logika, ze by se jeden pos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.