ritchie Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) Ještě tu mam odkaz na letiště v Hoškovicích na mapy.cz, můžete si naplánovat cestu.ZDE Tak jsem na to koukal a mám to 117km.To by šlo.Když mě dojdou kliky do pátku,tak vyrazím. Editováno: 29. Říjen 2007, autor: ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Pojede někdo z Prahy a okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Pojede někdo z Prahy a okolí? ze vahas, Praha 5 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Monika MVNa včerejším zasedání zastupitelstva obce Ralsko byla akce High Speed Meeting 5, která se měla konat na bývalém letišti v Hradčanech u Mimoně 4. 11. 2007, zamítnuta. Odůvodnění, proč je tomu tak, nám prozatím sděleno nebylo. Akce se přesouvá na letiště Hoškovice. Datum konání je stejný, 4. 11. 2007. Akce bude probíhat pod stejným názvem (High Speed Meeting), ale pod vedením DRAG CUP TUNING MAGAZINE. Bližší informace naleznete na webových stránkách www.tuning-magazine.cz jj, je to kousicek co sem koukal, takze to vychazi na stejno, jen doufam, ze tam budou mit pro sprintery dobrej povrch RE: Povrch je mozna lepsi jak v mimoni, jezdi tam na testovani tusim Svetmotoru... akorat je to uzssi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 http://www.tuning-magazine.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 http://www.tuning-magazine.cz/ Takže organizáor co to organizoval v Mimoni s tim nemá nic společnýho a všechno přebral tuning magazine. Jestli ste si kdo stezoval na organizaci v Mimoni, tak to si myslim byl slabej odvar proti tomuhle, protoze HSM5 je už za týden a ještě tam nemaj ani program nebo nejaky podrobnější info... Sem zvedavej, jak to tam bude vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 http://www.tuning-magazine.cz/ Takže organizáor co to organizoval v Mimoni s tim nemá nic společnýho a všechno přebral tuning magazine. Jestli ste si kdo stezoval na organizaci v Mimoni, tak to si myslim byl slabej odvar proti tomuhle, protoze HSM5 je už za týden a ještě tam nemaj ani program nebo nejaky podrobnější info... Sem zvedavej, jak to tam bude vypadat... podle mě to budou organizovat Turbo Devils jako vždy, takže by to mělo bejt v pohodě ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 http://www.tuning-magazine.cz/ Takže organizáor co to organizoval v Mimoni s tim nemá nic společnýho a všechno přebral tuning magazine. Jestli ste si kdo stezoval na organizaci v Mimoni, tak to si myslim byl slabej odvar proti tomuhle, protoze HSM5 je už za týden a ještě tam nemaj ani program nebo nejaky podrobnější info... Sem zvedavej, jak to tam bude vypadat... podle mě to budou organizovat Turbo Devils jako vždy, takže by to mělo bejt v pohodě ne? no oni spis jen sprinty, kazdopadne uvidime v nedeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 http://www.tuning-magazine.cz/ Takže organizáor co to organizoval v Mimoni s tim nemá nic společnýho a všechno přebral tuning magazine. Jestli ste si kdo stezoval na organizaci v Mimoni, tak to si myslim byl slabej odvar proti tomuhle, protoze HSM5 je už za týden a ještě tam nemaj ani program nebo nejaky podrobnější info... Sem zvedavej, jak to tam bude vypadat... podle mě to budou organizovat Turbo Devils jako vždy, takže by to mělo bejt v pohodě ne? Myslim, že nebudou právě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 když budu v MB, tak dorazím na kukačku, mám to kousíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 http://www.tuning-magazine.cz/ Takže organizáor co to organizoval v Mimoni s tim nemá nic společnýho a všechno přebral tuning magazine. Jestli ste si kdo stezoval na organizaci v Mimoni, tak to si myslim byl slabej odvar proti tomuhle, protoze HSM5 je už za týden a ještě tam nemaj ani program nebo nejaky podrobnější info... Sem zvedavej, jak to tam bude vypadat... podle mě to budou organizovat Turbo Devils jako vždy, takže by to mělo bejt v pohodě ne? Myslim, že nebudou právě... aha já myslel, že s Tuning Magazinem spolupracujou vždy jen Turbáci.. No, tak se necháme překvapit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 http://www.tuning-magazine.cz/ Takže organizáor co to organizoval v Mimoni s tim nemá nic společnýho a všechno přebral tuning magazine. Jestli ste si kdo stezoval na organizaci v Mimoni, tak to si myslim byl slabej odvar proti tomuhle, protoze HSM5 je už za týden a ještě tam nemaj ani program nebo nejaky podrobnější info... Sem zvedavej, jak to tam bude vypadat... podle mě to budou organizovat Turbo Devils jako vždy, takže by to mělo bejt v pohodě ne? no oni spis jen sprinty, kazdopadne uvidime v nedeli však to sou sprinty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Taky planuju se stavit kouknout jestli bude pocasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Taky planuju se stavit kouknout jestli bude pocasi. No v sobotu ma byt hezky, ale v nedeli se ma ochladit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Taky planuju se stavit kouknout jestli bude pocasi. No v sobotu ma byt hezky, ale v nedeli se ma ochladit... no nekde ma v nedeli snezet a prej porad chcat, tak snad jim to zas "vyjde" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 (editace) Taky planuju se stavit kouknout jestli bude pocasi. No v sobotu ma byt hezky, ale v nedeli se ma ochladit... no nekde ma v nedeli snezet a prej porad chcat, tak snad jim to zas "vyjde" Hlasej 4/8 oblacno, misty prehanky, na horach se snehem, takze chumelit urcite nebude...nevidel bych to tak cerne treba to vyjde a nebude prset... Editováno: 2. Listopad 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 takze s kym se tam potkam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Já pojedu s Jasterem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 takze s kym se tam potkam? nejspíš se mnou, pokud bude rozumný počásko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 (editace) Nevito od kolika je otevreno? At nejedu moc brzo a zas ne moc pozde.. . Tak uz to tam vidim, jen skoda, ze nemaj vic info, jako napr vstupny apod... Editováno: 2. Listopad 2007, autor: gismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 takze s kym se tam potkam? Jedu asi na 99%. Taky nevím,kdy je začátek.Dorazím asi na devátou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 takze s kym se tam potkam? Jedu asi na 99%. Taky nevím,kdy je začátek.Dorazím asi na devátou. Akce začíná v neděli 4. listopadu 2007 v 10:00, kdy začnou volné jízdy, od 12:00 pak samotné závody. Protože se jedná o finále Tuning Magazine Drag Cupu, má tato akce dvojnásobné bodové hodnocení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 takze s kym se tam potkam? Jedu asi na 99%. Taky nevím,kdy je začátek.Dorazím asi na devátou. Akce začíná v neděli 4. listopadu 2007 v 10:00, kdy začnou volné jízdy, od 12:00 pak samotné závody. Protože se jedná o finále Tuning Magazine Drag Cupu, má tato akce dvojnásobné bodové hodnocení. No já body sbírat nejedu,spíš podívat,pokochat něco nafotit,potkat nějaký škodováky a tak.Můžu tam s normálním autem?-).. Taky bych rád viděl Jaster-ovo fáro a Jakubova škodíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 takze s kym se tam potkam? Jedu asi na 99%. Taky nevím,kdy je začátek.Dorazím asi na devátou. Akce začíná v neděli 4. listopadu 2007 v 10:00, kdy začnou volné jízdy, od 12:00 pak samotné závody. Protože se jedná o finále Tuning Magazine Drag Cupu, má tato akce dvojnásobné bodové hodnocení. No já body sbírat nejedu,spíš podívat,pokochat něco nafotit,potkat nějaký škodováky a tak.Můžu tam s normálním autem?-).. Taky bych rád viděl Jaster-ovo fáro a Jakubova škodíka. RE: Nic extremniho nemam, v Tdi tam budou urcite jini Borci - DP Polo a Boda-golf Dieselpower... ...a Skodik v benzinech je taky jina liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 takze s kym se tam potkam? Jedu asi na 99%. Taky nevím,kdy je začátek.Dorazím asi na devátou. Akce začíná v neděli 4. listopadu 2007 v 10:00, kdy začnou volné jízdy, od 12:00 pak samotné závody. Protože se jedná o finále Tuning Magazine Drag Cupu, má tato akce dvojnásobné bodové hodnocení. No já body sbírat nejedu,spíš podívat,pokochat něco nafotit,potkat nějaký škodováky a tak.Můžu tam s normálním autem?-).. Taky bych rád viděl Jaster-ovo fáro a Jakubova škodíka. no ja zavodit taky asi nebudu (1.8 20V se mezi 2litrama nechyta, max, ze by nikdo nedorazil). Taky budu jen fotit pro CzechTuning.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.