houmr Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) potreboval by som obrazky tohto motora ak ma niekto a da ich tu budem vdacny diki. p.s.: pisem pracu do skoly o tomto motore tak by sa nieco hodilo. Editováno: 1. Říjen 2007, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 klidne ti ho vyfotim:D ale je zasrany jak svina, na netu jsi hledal? nekde musi byt fotky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Jestli ti stačí pouze vršek, můžu to sem k večeru dát, mám to doma ve foťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 diki za snahu ale ja by som potreboval nieco taketeto ako priloha. nejake obrazky mam ale takyto nazorny nie a v aute si ho mozem vyfotit tiez. mne skor ide o take nieco ako je v servisoch na stenach kde je motor s ciastocnym rezom aby bolo vidiet creva ak ma niekto nieco take budem strasne moc vdacny. p.s.: nieco take som nasiel ale na HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) Mikosar: presne to som mal na mysli, som vedel ze niekto sa najde, pred tebou :worthy odteraz si Pan Majster Mikosar. p.s.: ak mas este nejake podobne a chcelo by sa ti to tu hodit tak mozes nenahnevam sa, v tej praci sa to uzivi to bude na niekolko casti, potom tu mozem hodit ak by niekto potreboval niekedy nejaky vycuc, ale uz aj za tento tisicere diki Editováno: 1. Říjen 2007, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) Mikosar: presne to som mal na mysli, som vedel ze niekto sa najde, pred tebou odteraz si Pan Majster Mikosar. p.s.: ak mas este nejake podobne a chcelo by sa ti to tu hodit tak mozes nenahnevam sa, v tej praci sa to uzivi to bude na niekolko casti, potom tu mozem hodit ak by niekto potreboval niekedy nejaky vycuc, ale uz aj za tento tisicere diki Je to obrázek z dílenského učení. Je to v souboru PDF. Pošli mi mail, pošlu ti to celé. Je to plné obrázku a technických zajímavostí tohoto motoru. Má to 5Mb. Editováno: 2. Říjen 2007, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.