Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

čaute lidi,

vzhledem k tomu, jak mizerne sviti standartni svetla na me octe, napadlo me pridat druhy par svetel dolu do mrizky (tam co nekteri z vas maji udelane krasne mlhovky).

Pokud bych tam dolu dal nejaky lampy co by slouzily jako potkavaci (prip. i jako dalkova) svetla nedostanu se do nejakych potizi na STK pripadne s policajtama? Vim ze to bude narocnejsi na odber kdyz budou svitit 4 svetla misto dvou (zvlast kdyz z fabriky je v aute jen 44Ah baterka) , ale fakt me to se*e jak mizerne ty skodovacky lampy svitej. Pritulkyne na 10let stary Fieste ma daleko lepsi potkavacky nez ja... :(

1) Tak co, bude s tim problem nebo nee?

2) Jaky zpusob zapojeni druheho paru svetel je nejefektivnejsi ?

Dik

Vloženo

No asi na STK ti tohle nesežerou a určite i policajti by se divne tvářili. A nebude jednoduchší dát nový plast na svetlomety a nejaký lepší žárovky?

Vloženo
No asi na STK ti tohle nesežerou a určite i policajti by se divne tvářili. A nebude jednoduchší dát nový plast na svetlomety a nejaký lepší žárovky?

No jo, jenže to je nový auto kurňa... možná nějaký jiný žárovky by stály za úvahu... i když někdy je lepší nevidět, asi se na to vyprdnu a zkusím si zvyknout, ale bude to těžký bo teď jezdím po Irsku a mám světla polepený těma potroublejma nálepkama proti oslnění, tak možná to bude aj tím.... nebo zkusím přestat chlastat tu domácí whiskey.... :) Největší průser jsou dlouhé noční cesty, kdy se bez jakéhokoliv varování změní silnice s krásným povrchem na něco co známe u nás na III.třídách a okreskách...(jámy, záplaty, hrboly, mrtvoly...). Ještě bych mohl dát dolů ty mlhovky a jezdit s nima vedne vnoci jako někteří irští pastýři, hihi :)

Vloženo

Řekni, že jde na face vyměnit jenom plast a máš u mě flašku :worthy , taky bych vyměnil, ne že bych potřeboval, ale když koukám zblízka na lampy, tak plast je opravdu jen chvilková záležitost, za chvilku zestárne a nebude přes něj ani vidět natož svítit ... :rtfm: Vim, že to bude pár let, ale líbil by se mi novej ... někde jsem tu ale četl, že jedině nový světla, protože rozdělat šly jen před face ... :aggressive:

Vloženo

Ja bych tam dal spis xenoni - a mas po problemu.Tady v bazaru se daji sehnat za rozumny peniz a s STK a policajtama budes mit rozhodne min problemu nez kdyz si tam das dalsi par svetel.A navic - ikdybys tam mel 3 pary tak xenoni budou svitit stejne lip :)

Vloženo
Ja bych tam dal spis xenoni - a mas po problemu.Tady v bazaru se daji sehnat za rozumny peniz a s STK a policajtama budes mit rozhodne min problemu nez kdyz si tam das dalsi par svetel.A navic - ikdybys tam mel 3 pary tak xenoni budou svitit stejne lip :)

Xenoni jsou fajn, ale svinsky drahy :( a az se vratim do Cech, tak bych se bal ze mi to nejaka svine ukradne, bydlim na sidlisti ....

Takze si asi budu muset zvyknout, nebo zesilet a dat si na strechu svetelnou rampu jako maj tiraci :)

Ted me napadlo, ze bych mohl zkusit za jaky prachy by se tady daly xenoni sehnat...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...