Přejít na obsah

Druhej pár potkávacích / dálkových světel - půjde to ?


Joseamigo

Doporučené příspěvky

čaute lidi,

vzhledem k tomu, jak mizerne sviti standartni svetla na me octe, napadlo me pridat druhy par svetel dolu do mrizky (tam co nekteri z vas maji udelane krasne mlhovky).

Pokud bych tam dolu dal nejaky lampy co by slouzily jako potkavaci (prip. i jako dalkova) svetla nedostanu se do nejakych potizi na STK pripadne s policajtama? Vim ze to bude narocnejsi na odber kdyz budou svitit 4 svetla misto dvou (zvlast kdyz z fabriky je v aute jen 44Ah baterka) , ale fakt me to se*e jak mizerne ty skodovacky lampy svitej. Pritulkyne na 10let stary Fieste ma daleko lepsi potkavacky nez ja... :(

1) Tak co, bude s tim problem nebo nee?

2) Jaky zpusob zapojeni druheho paru svetel je nejefektivnejsi ?

Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi na STK ti tohle nesežerou a určite i policajti by se divne tvářili. A nebude jednoduchší dát nový plast na svetlomety a nejaký lepší žárovky?

No jo, jenže to je nový auto kurňa... možná nějaký jiný žárovky by stály za úvahu... i když někdy je lepší nevidět, asi se na to vyprdnu a zkusím si zvyknout, ale bude to těžký bo teď jezdím po Irsku a mám světla polepený těma potroublejma nálepkama proti oslnění, tak možná to bude aj tím.... nebo zkusím přestat chlastat tu domácí whiskey.... :) Největší průser jsou dlouhé noční cesty, kdy se bez jakéhokoliv varování změní silnice s krásným povrchem na něco co známe u nás na III.třídách a okreskách...(jámy, záplaty, hrboly, mrtvoly...). Ještě bych mohl dát dolů ty mlhovky a jezdit s nima vedne vnoci jako někteří irští pastýři, hihi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi na STK ti tohle nesežerou a určite i policajti by se divne tvářili. A nebude jednoduchší dát nový plast na svetlomety a nejaký lepší žárovky?

Řekni, že jde na face vyměnit jenom plast a máš u mě flašku :worthy , taky bych vyměnil, ne že bych potřeboval, ale když koukám zblízka na lampy, tak plast je opravdu jen chvilková záležitost, za chvilku zestárne a nebude přes něj ani vidět natož svítit ... :rtfm: Vim, že to bude pár let, ale líbil by se mi novej ... někde jsem tu ale četl, že jedině nový světla, protože rozdělat šly jen před face ... :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych tam dal spis xenoni - a mas po problemu.Tady v bazaru se daji sehnat za rozumny peniz a s STK a policajtama budes mit rozhodne min problemu nez kdyz si tam das dalsi par svetel.A navic - ikdybys tam mel 3 pary tak xenoni budou svitit stejne lip :)

Xenoni jsou fajn, ale svinsky drahy :( a az se vratim do Cech, tak bych se bal ze mi to nejaka svine ukradne, bydlim na sidlisti ....

Takze si asi budu muset zvyknout, nebo zesilet a dat si na strechu svetelnou rampu jako maj tiraci :)

Ted me napadlo, ze bych mohl zkusit za jaky prachy by se tady daly xenoni sehnat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...