Bazz Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Nazdárek pánové tak mě napadla taková věc dát pod přední nárazník lízátko ze seatu leon cupra R můj brácha to má a vypadáto super(na leonu) zkoušeli jsme rozměry a po menších úpravách by to mělo pasovat i na octu cena nového dílu v origo servisu je 556 kč zítra si proto jedu a ve čtvrtek to chci napasovat tak sem potom hodím foto náhodou nemáte to už nikdo namontovaný? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Tak už je tam montáž proběhla v pohodě jak to vypadá je vidět na foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Tak už je tam montáž proběhla v pohodě jak to vypadá je vidět na foto Dost dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 TY brdo vypada to hodne good.Vypada to trosku (pro rejpaly trosku) ja rs-kovy naraznik za malo penez. Budu asi kopirovat jestli ti to nebude vadit.Jen jestli by si trosku rozepsal co se muselo upravovat aby tak krasne sedl.Predem dik Vypada fakt supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 (editace) Nemuselo se dělat skoro nic extra u originálu jsou uprostřed dvě nožičky ty se museli zkrátit na stejnou výšku jako zbytek toho lízátka a konce se lehce nahřáli horkovzduškou a zbytek co přečnívá asi 1.5cm se zkrátí a začistí.A celé se to přišroubuje zespoda k nárazníku. to je vše práce na zhruba 30-40min v lehkém rytmu Editováno: 4. Říjen 2007, autor: Bazz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Nemuselo se dělat skoro nic extra u originálu jsou uprostřed dvě nožičky ty se museli zkrátit na stejnou výšku jako zbytek toho lízátka a konce se lehce nahřáli horkovzduškou a zbytek co přečnívá asi 1.5cm se zkrátí a začistí.A celé se to přišroubuje zespoda k nárazníku. to je vše práce na zhruba 30-40min v lehkém rytmu Myslíš že by to šlo i na předface????? :help: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Nemuselo se dělat skoro nic extra u originálu jsou uprostřed dvě nožičky ty se museli zkrátit na stejnou výšku jako zbytek toho lízátka a konce se lehce nahřáli horkovzduškou a zbytek co přečnívá asi 1.5cm se zkrátí a začistí.A celé se to přišroubuje zespoda k nárazníku. to je vše práce na zhruba 30-40min v lehkém rytmu Myslíš že by to šlo i na předface????? :help: :help: Na před face to bude vypadat o něco lépe spodek nárazníku je rovnej jak říkám je to jen drobná úprava ,ale vypadá dobře (aspoň mě se to líbí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Vypadá to fakt dobře , asi to vyzkouším na předface Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Hoj Vrbic jak to namontuješ ,tak pošli nějaký foto.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Mam to na aute cca uz pul roku..ALe na narazniku RS.. Ale pres zimu probehne asi par upravicek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 tak do toho jdu, jedu dneska do Seatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Mam to na aute cca uz pul roku..ALe na narazniku RS.. Ale pres zimu probehne asi par upravicek.. Že ses ani nepochlubil ,a já myslel že jsem objevil ameriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Hojec Smím se zeptat na kolik Vám to přišlo(lízátko) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 HojecSmím se zeptat na kolik Vám to přišlo(lízátko) ? Mrkni se nahoru tak to píši v příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 ale než to zajedu koupit, má to už někdo na old modelu? kdyby jo, tak foto jak to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Taky se připojuji zajímalo by mě foto předface. Tak až to někdo jako první zkusí prosím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Mam to na aute cca uz pul roku..ALe na narazniku RS.. Ale pres zimu probehne asi par upravicek.. Že ses ani nepochlubil ,a já myslel že jsem objevil ameriku V pohode.. No kdysi jsem to psal do "svyho" tematu.. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0036&st=150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Tak už ho mám taky doma došlo hned druhý den. Zkoušel jsem ho přiložit a snad to bude dobrý, ale nevím kdy budu mít čas ho tam naroubovat. A nevím v jakým rytmu mě to půjde Cena v Seatu (Pytela Brno) 550 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzount Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Tak mám namontováno, ale měl jsem dneska ztížený podmínky, tak se k tomu budu muset ještě vrátit. Konce mám v plánu trochu ohřát a přimáčknout, aby líp pasovaly a bude to dobrý. Fotky udělám ještě víc z dálky a za lepšího světla. Koupeno v SEATU v Lanškrouně za 553Kč, supr domluva a ochota. tohle po mě zbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Tak mám namontováno, ale měl jsem dneska ztížený podmínky, tak se k tomu budu muset ještě vrátit. Konce mám v plánu trochu ohřát a přimáčknout, aby líp pasovaly a bude to dobrý.Fotky udělám ještě víc z dálky a za lepšího světla. Koupeno v SEATU v Lanškrouně za 553Kč, supr domluva a ochota. tohle po mě zbylo No paráda vypadá to velmi pěkně a co to vidím ? snad ne ta bílá sračka co tomu lidi říkají sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 vypadá to fakt supe r, ještě by to chtělo vymyslet něco pod zadní. Protože to co se prodává pro oktu je hrozný , ale třeba by šlo taky něco implantovat odjinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polgi Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Ahoj jak se přesně jmenuje to lízátko? Nevíte jaké je číslo toho dílu, nebo jaký je r.v. seatu ne který se to dávalo díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Ahoj, nevím jestli se na Octu pasuje stejný jak na FI, ale na Fabču (pokud vím) je to ( Leon Cupra R ) 1ML 805 903 cca 600kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4z4rd Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 zdravim,aky je postup pri uprave toho lizatka pre fabku I rs ? co vsetko treba na tom lizatku upravit ? dik za odpoved :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aughostino Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 pani, cim ste to srobovali? klasicke vruty do dreva? tiez som si ho bol dnes zobrat do seatu a uz iba potrebujem dospekulovat tuto malickost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.