Publikováno Říjen 2, 200717 r Zdarec, mam mensi problem s radiem.Mel jsem na Otave 1 origo radio Grundig a ted jsem tam dal sonku, jenze mi neladi skoro zadne stanice, krome impulsu a f1 Kdybyste nekdo vedeli jak se zbavit sumu a zacit poslouchat, poradte (uvazuju koupit predzesilovac na antenu ale nevim, jestli je to good napad)
Říjen 2, 200717 r a neni na octavii predzesilovac? fabie ho ma takze i octa ho bude mit a mozna ze sony ji neumi napajet zkus zmerit jestli na koaxu zivem vodici je 12V jestli ne tak si kup napajeci vyhybku
Říjen 2, 200717 r V anténě je zesilovač, origo rádio má napáječ přímo v sobě, takže když vyměníš rádio, musíš vyřešit i napájení toho zesilovače, protože neorigo rádia ho v sobě samozřejmě nemaj. Napájecí výhybka se dá běžně koupit, napojíš ji mezi rádio a onektor antény a zapojíš jeden drátek na +12V. Kdyby sis přečetl rubriku Autohifi, je to tam už probírané. Upraveno Říjen 2, 200717 r od Matrix
Říjen 2, 200717 r nektere radia maji napajeni....vim ze treba pionner jak jsme montoval tak on to nepotreboval
Říjen 6, 200717 r Zrovna jsem řešil totéž: Kup v nejbližší škodovce "fantomové napájení" antény, drát z napájení šoupni na pin5 v napájecí patici ISO. Další věc je že jsou přehozený napájení pin4 a pin7 - Stálý a za klíčkem (nedrží nastavení stanic). Dál někde bývá na pinech 3 a 5 trvalé napájení - odstranit (místo 5 napájení antény) - nebo při první návštěvě servisu odpálíš diagnostiku - nevím jak by se tvářili
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.