Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec, mam mensi problem s radiem.Mel jsem na Otave 1 origo radio Grundig a ted jsem tam dal sonku, jenze mi neladi skoro zadne stanice, krome impulsu a f1 :help:

Kdybyste nekdo vedeli jak se zbavit sumu a zacit poslouchat, poradte (uvazuju koupit predzesilovac na antenu ale nevim, jestli je to good napad)

a neni na octavii predzesilovac? fabie ho ma takze i octa ho bude mit a mozna ze sony ji neumi napajet zkus zmerit jestli na koaxu zivem vodici je 12V jestli ne tak si kup napajeci vyhybku

V anténě je zesilovač, origo rádio má napáječ přímo v sobě, takže když vyměníš rádio, musíš vyřešit i napájení toho zesilovače, protože neorigo rádia ho v sobě samozřejmě nemaj. Napájecí výhybka se dá běžně koupit, napojíš ji mezi rádio a onektor antény a zapojíš jeden drátek na +12V. Kdyby sis přečetl rubriku Autohifi, je to tam už probírané.

Upraveno od Matrix

nektere radia maji napajeni....vim ze treba pionner jak jsme montoval tak on to nepotreboval

Zrovna jsem řešil totéž: Kup v nejbližší škodovce "fantomové napájení" antény, drát z napájení šoupni na pin5 v napájecí patici ISO.

Další věc je že jsou přehozený napájení pin4 a pin7 - Stálý a za klíčkem (nedrží nastavení stanic).

Dál někde bývá na pinech 3 a 5 trvalé napájení - odstranit (místo 5 napájení antény) - nebo při první návštěvě servisu odpálíš diagnostiku - nevím jak by se tvářili :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.