Vontas Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Zdravim chlapy,poradite mi nekdo jak nastavim tempomat na Octavii.?VAGa mam,mam to i zapojene,jen to potrebuji aktiovovat.Poradite mi nekdo.?diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Zdravim chlapy,poradite mi nekdo jak nastavim tempomat na Octavii.?VAGa mam,mam to i zapojene,jen to potrebuji aktiovovat.Poradite mi nekdo.?diky za info. jednotka motoru login -11463 - OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 By mě zajímalo kolikrát se to tady už probíralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 By mě zajímalo kolikrát se to tady už probíralo podle mě žárovka na ovládánín A/C bezkonkurenčně vede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 By mě zajímalo kolikrát se to tady už probíralo podle mě žárovka na ovládánín A/C bezkonkurenčně vede. a dotahuje jí zatékání do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 By mě zajímalo kolikrát se to tady už probíralo podle mě žárovka na ovládánín A/C bezkonkurenčně vede. a dotahuje jí zatékání do auta No nevím, nevím... spíš něco "Chlapi pomoc, klepe se mi při brždění volant..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 uz sem chodim travit cas pres rok a myslim ze i nejake pomale sterace na tom nejsou spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Anebo pomoc,prázdná nádrž po 1000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 boha, chlapi, niekedy sa to oplatí čítať, kua, sranda ešte nevymrela. ja sa tiež opakujem, lebo tu niečo nájsť, je horšie, ako dať na novo otázku, ktorá sa tu rieši každý deň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 boha, chlapi, niekedy sa to oplatí čítať, kua, sranda ešte nevymrela. ja sa tiež opakujem, lebo tu niečo nájsť, je horšie, ako dať na novo otázku, ktorá sa tu rieši každý deň nauc se hledat,je to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.