Vontas Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Zdravim chlapy,poradite mi nekdo jak nastavim tempomat na Octavii.?VAGa mam,mam to i zapojene,jen to potrebuji aktiovovat.Poradite mi nekdo.?diky za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Zdravim chlapy,poradite mi nekdo jak nastavim tempomat na Octavii.?VAGa mam,mam to i zapojene,jen to potrebuji aktiovovat.Poradite mi nekdo.?diky za info. jednotka motoru login -11463 - OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 By mě zajímalo kolikrát se to tady už probíralo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 By mě zajímalo kolikrát se to tady už probíralo podle mě žárovka na ovládánín A/C bezkonkurenčně vede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 By mě zajímalo kolikrát se to tady už probíralo podle mě žárovka na ovládánín A/C bezkonkurenčně vede. a dotahuje jí zatékání do auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 By mě zajímalo kolikrát se to tady už probíralo podle mě žárovka na ovládánín A/C bezkonkurenčně vede. a dotahuje jí zatékání do auta No nevím, nevím... spíš něco "Chlapi pomoc, klepe se mi při brždění volant..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdsamct Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 uz sem chodim travit cas pres rok a myslim ze i nejake pomale sterace na tom nejsou spatne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakin Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Anebo pomoc,prázdná nádrž po 1000 km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario1977 Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 boha, chlapi, niekedy sa to oplatí čítať, kua, sranda ešte nevymrela. ja sa tiež opakujem, lebo tu niečo nájsť, je horšie, ako dať na novo otázku, ktorá sa tu rieši každý deň Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdsamct Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 boha, chlapi, niekedy sa to oplatí čítať, kua, sranda ešte nevymrela. ja sa tiež opakujem, lebo tu niečo nájsť, je horšie, ako dať na novo otázku, ktorá sa tu rieši každý deň nauc se hledat,je to v pohode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts