djvlada Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 NAzdar chlapy mam takovej malej problem jak to byva u ceskych lidi tak mam par krasnych skrabancu na strese a na dverich i tech 5 tak me zajma kdyz mam tmave zelenou barvu kolik by to vyslo prestikani na cernou lesklou dik moc zajma me cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 přesně to nevim, ale bude to kotel v desítkách tisíc. Příhoda ze života - kdysi jsem si nechal přestříkat Xedosku. Komplet jsem si ji odstrojil a nastrojil a vyšlo mě to kolem 20000,- Kč plus další výdaje za montážní spony a sr.ní se s odstrojením a nastrojením. Ze zašedlé zelené metly na náááádhernou vínovou metalízu. Faktem je, že část se mi pak vrátila při prodeji, prodával jsem ji o 15000 dráž než kolik v průměru stojí a ani se v bazoši neohřála. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 NAzdar chlapy mam takovej malej problem jak to byva u ceskych lidi tak mam par krasnych skrabancu na strese a na dverich i tech 5 tak me zajma kdyz mam tmave zelenou barvu kolik by to vyslo prestikani na cernou lesklou dik moc zajma me cena Když budeš mít auto odstrojený, tak za nějakejch 20-25tis. se dá sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.