danmark Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Ahoj všichni, nemáte někdo osobní zkušenosti s těmito zimními pneu?? Nokian WR G2. Mám možnost je mít za 1660kč. Co myslíte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Ahoj všichni, nemáte někdo osobní zkušenosti s těmito zimními pneu?? Nokian WR G2. Mám možnost je mít za 1660kč. Co myslíte?? Zatím zadny nemam....Ale uz jsem si je objednal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Mě je u nás nabízel v pneuservisu kámoš taky, říkal, že jsou velmi dobré. Jen pořád váhám, mám ještě 2 roky staré Polarisy II s 5 mm vzorku, sice nic moc, ale po loňské zimě, kdy dostaly hodně zabrat, bych je ještě rád dojezdil. Škoda, že neumíme předpovídat počasí na 3 měsíce dopředu. Jestli napadne hodně sněhu, tak mě nové gumy stejně neminou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Ahoj všichni, nemáte někdo osobní zkušenosti s těmito zimními pneu?? Nokian WR G2. Mám možnost je mít za 1660kč. Co myslíte?? S títo dezénem zkušenosti přímo nemám. Ale na jedné naší Octě jsme dali Nokian W Na druhé byly Polaris . Když jsem přesedl z té první do druhé tak mi to připadalo jako bych jel na letňákách. Takže už na loňskou zimu už jsme měli pro obě Octy zimní sady Nokian W . Jsou velmi tiché ,super na sněhu, velmi dobrá cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Brácha má NOKIAN jen nevím jaký model a max spokojenost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Tak dneska mi prisli...Ted mi to akorat psal znamej, tak hned z praci si pro ne jedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danmark Vloženo 9. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Já je vzal a už mám i obuto. Na elktronech vypadají obzvlášť výtečně Tak uvidíme jak se ukážou v zimě, jestli nějaká bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Já je vzal a už mám i obuto. Na elktronech vypadají obzvlášť výtečně Tak uvidíme jak se ukážou v zimě, jestli nějaká bude Tak co jak se Ti ty gumy zamlouvaji??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Já je vzal a už mám i obuto. Na elktronech vypadají obzvlášť výtečně Tak uvidíme jak se ukážou v zimě, jestli nějaká bude Tak co jak se Ti ty gumy zamlouvaji??? Sice jeste nebyl snih abych je otestoval na nem...Ale zatim vse ostatni super...na mokru, na suchy silnici i na promrzli silnici max spokojenost....A jsou super tichy...Muzu jen doporucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Ahoj všichni, nemáte někdo osobní zkušenosti s těmito zimními pneu?? Nokian WR G2. Mám možnost je mít za 1660kč. Co myslíte?? Měkde z netu nebo od známého??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.