honzik081 Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Zdravim, posledni dobou mi obcas po nastartovani (1,6 fsi) oyve asi na dve vterinz dost divnz pazvuk od motoru, takove vrneni, benzin davam porad ten samy, takze nemam tuseni cim to muze byt. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acro Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Zdravim, posledni dobou mi obcas po nastartovani (1,6 fsi) oyve asi na dve vterinz dost divnz pazvuk od motoru, takove vrneni, benzin davam porad ten samy, takze nemam tuseni cim to muze byt. dik Není to tím že jsi otočil klíčkem dál jako jindy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Zdravim, posledni dobou mi obcas po nastartovani (1,6 fsi) oyve asi na dve vterinz dost divnz pazvuk od motoru, takove vrneni, benzin davam porad ten samy, takze nemam tuseni cim to muze byt. dik Že by ti zůstával viset pastorek startéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.