Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

na jaký kabel za iso konektorem u rádia jste zapojili kabel na zapínání zesiků? díky za rady :help:

na jaký kabel za iso konektorem u rádia jste zapojili kabel na zapínání zesiků? díky za rady :help:

Motor antena nebo tak něco...

některý rádia na to mají i extra vývod ;)

čau ten kabel je REM na ten musíš zapojit kabel kterej jde do zesilovače aby se ti sepínal.

• Autor

jj to vím ale právě abych si usnadnil hledání, tak mě zajhímalo jestli to není u každý oktávky ta stejná barva kabelu

tyy bláho mam takovej pocit že je to žlutej kabel ale na 100% to nevim a moc se mi to nechce rozebírat víš hrozně blbě se mi tam pak dávaj ty kabely

tyy bláho mam takovej pocit že je to žlutej kabel ale na 100% to nevim a moc se mi to nechce rozebírat víš hrozně blbě se mi tam pak dávaj ty kabely

Jak u každý octávky? Ten kabel musíš nově natáhnout od rádia.

• Autor

no jasný že ho musíš natáhnout, ale z každýho iso konektoru vedou kabely a na kterej se to teda má napojit, pokud je to žlutej tak ok, budu si to pamatovat :palec2:

no jasný že ho musíš natáhnout, ale z každýho iso konektoru vedou kabely a na kterej se to teda má napojit, pokud je to žlutej tak ok, budu si to pamatovat :palec2:

Zlty by to nemal byt, to je + do radia.

Co si pamatam, tak to byval modry kabel a pouzivaval sa na napajanie autoanteny. A to vlastne mozes pouzit aj Ty ked mas neorigo radio s redukciou na fantomove napajanie, tak odtial zober ten signal REMote.

Zlty by to nemal byt, to je + do radia.

Co si pamatam, tak to byval modry kabel a pouzivaval sa na napajanie autoanteny. A to vlastne mozes pouzit aj Ty ked mas neorigo radio s redukciou na fantomove napajanie, tak odtial zober ten signal REMote.

Ano, měl by to být modrý.

tak jsem měl dneska rozebraný auto tak je to opravdu modrej kabel

tak jsem měl dneska rozebraný auto tak je to opravdu modrej kabel

Ved som to hovoril... :plol

Kedysi ked boli este redukcie sialene drahe som si vyrabal kabliky na original konektory.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.