Publikováno Říjen 10, 200717 r na jaký kabel za iso konektorem u rádia jste zapojili kabel na zapínání zesiků? díky za rady
Říjen 10, 200717 r na jaký kabel za iso konektorem u rádia jste zapojili kabel na zapínání zesiků? díky za rady Motor antena nebo tak něco...
Říjen 10, 200717 r na jaký kabel za iso konektorem u rádia jste zapojili kabel na zapínání zesiků? díky za rady některý rádia na to mají i extra vývod
Říjen 11, 200717 r čau ten kabel je REM na ten musíš zapojit kabel kterej jde do zesilovače aby se ti sepínal.
Říjen 11, 200717 r Autor jj to vím ale právě abych si usnadnil hledání, tak mě zajhímalo jestli to není u každý oktávky ta stejná barva kabelu
Říjen 11, 200717 r tyy bláho mam takovej pocit že je to žlutej kabel ale na 100% to nevim a moc se mi to nechce rozebírat víš hrozně blbě se mi tam pak dávaj ty kabely
Říjen 11, 200717 r tyy bláho mam takovej pocit že je to žlutej kabel ale na 100% to nevim a moc se mi to nechce rozebírat víš hrozně blbě se mi tam pak dávaj ty kabely Jak u každý octávky? Ten kabel musíš nově natáhnout od rádia.
Říjen 13, 200717 r Autor no jasný že ho musíš natáhnout, ale z každýho iso konektoru vedou kabely a na kterej se to teda má napojit, pokud je to žlutej tak ok, budu si to pamatovat
Říjen 13, 200717 r no jasný že ho musíš natáhnout, ale z každýho iso konektoru vedou kabely a na kterej se to teda má napojit, pokud je to žlutej tak ok, budu si to pamatovat Zlty by to nemal byt, to je + do radia. Co si pamatam, tak to byval modry kabel a pouzivaval sa na napajanie autoanteny. A to vlastne mozes pouzit aj Ty ked mas neorigo radio s redukciou na fantomove napajanie, tak odtial zober ten signal REMote.
Říjen 14, 200717 r no jasný že ho musíš natáhnout, ale z každýho iso konektoru vedou kabely a na kterej se to teda má napojit, pokud je to žlutej tak ok, budu si to pamatovat Zlty by to nemal byt, to je + do radia. Co si pamatam, tak to byval modry kabel a pouzivaval sa na napajanie autoanteny. A to vlastne mozes pouzit aj Ty ked mas neorigo radio s redukciou na fantomove napajanie, tak odtial zober ten signal REMote. Ano, měl by to být modrý.
Říjen 15, 200717 r tak jsem měl dneska rozebraný auto tak je to opravdu modrej kabel Ved som to hovoril... Kedysi ked boli este redukcie sialene drahe som si vyrabal kabliky na original konektory.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.