.Viki Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 na jaký kabel za iso konektorem u rádia jste zapojili kabel na zapínání zesiků? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 na jaký kabel za iso konektorem u rádia jste zapojili kabel na zapínání zesiků? díky za rady Motor antena nebo tak něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 na jaký kabel za iso konektorem u rádia jste zapojili kabel na zapínání zesiků? díky za rady některý rádia na to mají i extra vývod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 čau ten kabel je REM na ten musíš zapojit kabel kterej jde do zesilovače aby se ti sepínal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 jj to vím ale právě abych si usnadnil hledání, tak mě zajhímalo jestli to není u každý oktávky ta stejná barva kabelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 tyy bláho mam takovej pocit že je to žlutej kabel ale na 100% to nevim a moc se mi to nechce rozebírat víš hrozně blbě se mi tam pak dávaj ty kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 tyy bláho mam takovej pocit že je to žlutej kabel ale na 100% to nevim a moc se mi to nechce rozebírat víš hrozně blbě se mi tam pak dávaj ty kabely Jak u každý octávky? Ten kabel musíš nově natáhnout od rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 13. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 no jasný že ho musíš natáhnout, ale z každýho iso konektoru vedou kabely a na kterej se to teda má napojit, pokud je to žlutej tak ok, budu si to pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 no jasný že ho musíš natáhnout, ale z každýho iso konektoru vedou kabely a na kterej se to teda má napojit, pokud je to žlutej tak ok, budu si to pamatovat Zlty by to nemal byt, to je + do radia. Co si pamatam, tak to byval modry kabel a pouzivaval sa na napajanie autoanteny. A to vlastne mozes pouzit aj Ty ked mas neorigo radio s redukciou na fantomove napajanie, tak odtial zober ten signal REMote. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 no jasný že ho musíš natáhnout, ale z každýho iso konektoru vedou kabely a na kterej se to teda má napojit, pokud je to žlutej tak ok, budu si to pamatovat Zlty by to nemal byt, to je + do radia. Co si pamatam, tak to byval modry kabel a pouzivaval sa na napajanie autoanteny. A to vlastne mozes pouzit aj Ty ked mas neorigo radio s redukciou na fantomove napajanie, tak odtial zober ten signal REMote. Ano, měl by to být modrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 tak jsem měl dneska rozebraný auto tak je to opravdu modrej kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 tak jsem měl dneska rozebraný auto tak je to opravdu modrej kabel Ved som to hovoril... Kedysi ked boli este redukcie sialene drahe som si vyrabal kabliky na original konektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.