Doktorone Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 to tady nechápu, normálně je nahraj znovu, jen jako přílohu ke komentu přes rozšířený editor, nemusíš do galerie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 tak reupload dipu místo pogumování....když sem teď auto vypucoval, tak to vypadá líp...celkově na živo to vypadá líp... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 vypadá to dobře, taky to možná udělám. Já mám teda dřevěnej dekor takže udělám jen madla, plast na posunu loketky a tlačítko na otevírání kastliku děštníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bemmet Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Zdravim muze mi nekdo cim nejlepe sundat pogumovani z iterieru klik,vydechu atd???skousel jsem to dnes technicakem a lihem.......proste nic ruce sem nechal na jednom ramecku a stejnak vysledek temer onicem,chtel bych to nechat v te cerne plastovine co vam zbyde vypada celkem GOOD kdyz se ohmata diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 (editace) Sundej to a namoč to do vřelé vody, de to pak prej uplně lehce. Editováno: 27. Duben 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 je to asi jak u jakýho auta, ale já sem se stim mordoval před týdnem, a jak píše, málem jsem tam nechal ruce na tom, asi nejlépe mi pomohlo to nechat naložený ve vodě, několik hodin a pak to dát do hodně teplý vody a začít loupat, něco šlo hladce drhnutím palcem a nečo jsem mordoval hadříkem s tech. benzínem, ale vůbec to nešlo dobře, fakt děs, chce to pevný nervy, takže držim palce, některý části jsem pak škrábal tupou stranou jídelního nože, ale stim, že jsem to pak stejně stříkal dipem, takže sem tam lehký škrábaneček mě netrápil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) ja som to chcel nastriekať na matnu čiernu mal som sprej na plast-korejský ako so tom nastriekal guma komplet popraskala a sama šla dole nakoniec som to dal do carbonu Editováno: 28. Duben 2014, autor: xronical Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 (editace) Jak vypadá trvanlivost gumy ve spreji? http://www.plastidip-shop.cz/cs/standardni-barvy/163-tekuta-guma-ve-spreji-plasti-dip-400ml-cerna-4260178230036.html Editováno: 19. Prosinec 2015, autor: Petr.gr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Tak jsem se rozhodl taky pro odstraneni toho humusu z madel a vsude okolo. A koukam ze asi na tom umru. Jeste bych potreboval poradit, do ceho mam namocit tu stropni lampicku. Konkretne tlacitka a ten kryt. Potrebuju to dostat uplne dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanoG Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Já to taky namočil do teplý vody a houbičkou na nádobí tou hrubou stranou jsem drhnul a drhnul a.... Je to hrozná pakárna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 No tak kdyby to chtel nekdo zkusit tak na tu lampicku jsem pouzil lih. Pak na topeni. Pak to slo z toho sloupnout v jednom kuse. Uplna parada. Madla jsem zabalil do hadru, zalil lihem, zabalil do folie a na topeni. Tak uvidime zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.