DJ_Felda Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Nemate nahodou nekdo foto umistneni toho motorku v zadnich a prednich dverich na Favoritu? Jsou to takove ty universaly. Docela by mi to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPedro Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Nemate nahodou nekdo foto umistneni toho motorku v zadnich a prednich dverich na Favoritu? Jsou to takove ty universaly. Docela by mi to pomohlo Nevim jak presne do facka, jeste sem se k tomu nedostal, ale ve Fabce se to pripoji na tahla a funguje to to na principu zasunuti a vysunuti tahla dveri. Takze universal budes muset "poladit" v zavislosti na prostoru ve dverich a umisteni dratu. Hlavne pozor na tahani dratu ze dveri do sloupku, je to potreba radne vymyslet, jinak se ti pri preskripnuti mohou stat i neprijemne veci, jako napr. samovolne odemykani dveri apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Felda Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Nemate nahodou nekdo foto umistneni toho motorku v zadnich a prednich dverich na Favoritu? Jsou to takove ty universaly. Docela by mi to pomohlo Nevim jak presne do facka, jeste sem se k tomu nedostal, ale ve Fabce se to pripoji na tahla a funguje to to na principu zasunuti a vysunuti tahla dveri. Takze universal budes muset "poladit" v zavislosti na prostoru ve dverich a umisteni dratu. Hlavne pozor na tahani dratu ze dveri do sloupku, je to potreba radne vymyslet, jinak se ti pri preskripnuti mohou stat i neprijemne veci, jako napr. samovolne odemykani dveri apod. Kabely jsem uz poresil.Jde mi hlavne o zadni dvere.Tam nejak nemohu prijit na to,kam presne ulozit motorek.U prednich dveri bych vedel.Ale ty zadni je trochu problem.Proto by mi strasne pomohlo fotka umisteni toho zamku.Mozna ze to bude i shodne s Felicii to umistneni.Jinak tez se tento umistnuje na tahlo zamykani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Felda Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Nemate nahodou nekdo foto umistneni toho motorku v zadnich a prednich dverich na Favoritu? Jsou to takove ty universaly. Docela by mi to pomohlo Nevim jak presne do facka, jeste sem se k tomu nedostal, ale ve Fabce se to pripoji na tahla a funguje to to na principu zasunuti a vysunuti tahla dveri. Takze universal budes muset "poladit" v zavislosti na prostoru ve dverich a umisteni dratu. Hlavne pozor na tahani dratu ze dveri do sloupku, je to potreba radne vymyslet, jinak se ti pri preskripnuti mohou stat i neprijemne veci, jako napr. samovolne odemykani dveri apod. Kabely jsem uz poresil.Jde mi hlavne o zadni dvere.Tam nejak nemohu prijit na to,kam presne ulozit motorek.U prednich dveri bych vedel.Ale ty zadni je trochu problem.Proto by mi strasne pomohlo fotka umisteni toho zamku.Mozna ze to bude i shodne s Felicii to umistneni.Jinak tez se tento umistnuje na tahlo zamykani Prosim prosim,to nikdo nemate fotky?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ŠEBLEF Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 No fotky umístění motorků nemám, ale mám fotku montážních plechů a naohýbaných táhel do feldy, když se dává univerzál. Tak třeba jestli podle toho něco poznáš: http://www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-...pl-felicia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 no myslim že když sem je tam dával tak to vycházelo jenom vodorovně a trochu to nadzvedává tapecírunk, ale to mi neva páč favo mam jenom místo vleku , byli to náký obyč no name motorky centrálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.