DJ_Felda Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Nemate nahodou nekdo foto umistneni toho motorku v zadnich a prednich dverich na Favoritu? Jsou to takove ty universaly. Docela by mi to pomohlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrPedro Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Nemate nahodou nekdo foto umistneni toho motorku v zadnich a prednich dverich na Favoritu? Jsou to takove ty universaly. Docela by mi to pomohlo Nevim jak presne do facka, jeste sem se k tomu nedostal, ale ve Fabce se to pripoji na tahla a funguje to to na principu zasunuti a vysunuti tahla dveri. Takze universal budes muset "poladit" v zavislosti na prostoru ve dverich a umisteni dratu. Hlavne pozor na tahani dratu ze dveri do sloupku, je to potreba radne vymyslet, jinak se ti pri preskripnuti mohou stat i neprijemne veci, jako napr. samovolne odemykani dveri apod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Felda Posted October 14, 2007 Author Share Posted October 14, 2007 Nemate nahodou nekdo foto umistneni toho motorku v zadnich a prednich dverich na Favoritu? Jsou to takove ty universaly. Docela by mi to pomohlo Nevim jak presne do facka, jeste sem se k tomu nedostal, ale ve Fabce se to pripoji na tahla a funguje to to na principu zasunuti a vysunuti tahla dveri. Takze universal budes muset "poladit" v zavislosti na prostoru ve dverich a umisteni dratu. Hlavne pozor na tahani dratu ze dveri do sloupku, je to potreba radne vymyslet, jinak se ti pri preskripnuti mohou stat i neprijemne veci, jako napr. samovolne odemykani dveri apod. Kabely jsem uz poresil.Jde mi hlavne o zadni dvere.Tam nejak nemohu prijit na to,kam presne ulozit motorek.U prednich dveri bych vedel.Ale ty zadni je trochu problem.Proto by mi strasne pomohlo fotka umisteni toho zamku.Mozna ze to bude i shodne s Felicii to umistneni.Jinak tez se tento umistnuje na tahlo zamykani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Felda Posted October 15, 2007 Author Share Posted October 15, 2007 Nemate nahodou nekdo foto umistneni toho motorku v zadnich a prednich dverich na Favoritu? Jsou to takove ty universaly. Docela by mi to pomohlo Nevim jak presne do facka, jeste sem se k tomu nedostal, ale ve Fabce se to pripoji na tahla a funguje to to na principu zasunuti a vysunuti tahla dveri. Takze universal budes muset "poladit" v zavislosti na prostoru ve dverich a umisteni dratu. Hlavne pozor na tahani dratu ze dveri do sloupku, je to potreba radne vymyslet, jinak se ti pri preskripnuti mohou stat i neprijemne veci, jako napr. samovolne odemykani dveri apod. Kabely jsem uz poresil.Jde mi hlavne o zadni dvere.Tam nejak nemohu prijit na to,kam presne ulozit motorek.U prednich dveri bych vedel.Ale ty zadni je trochu problem.Proto by mi strasne pomohlo fotka umisteni toho zamku.Mozna ze to bude i shodne s Felicii to umistneni.Jinak tez se tento umistnuje na tahlo zamykani Prosim prosim,to nikdo nemate fotky?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠEBLEF Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 No fotky umístění motorků nemám, ale mám fotku montážních plechů a naohýbaných táhel do feldy, když se dává univerzál. Tak třeba jestli podle toho něco poznáš: http://www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-...pl-felicia.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajda Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 no myslim že když sem je tam dával tak to vycházelo jenom vodorovně a trochu to nadzvedává tapecírunk, ale to mi neva páč favo mam jenom místo vleku , byli to náký obyč no name motorky centrálu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts