norton. Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Dobrý den, měl bych na vás dotaz. Mám octavii 1,9tdi slx, listopad 1999, a zlobí mě centrální zamykání. Má to pravděpodobně komfortní elektroniku. Dveřmi od řidiče se otevřou všechny dveře, ale když chci zamknout tak se už nic neděje, kromě toho cítím, že motorek u řidičových dveří vůbec nefunguje - ani při otvírání ani při zavírání. Sundal jsem konektor z jednotky zamykání dveří řidiče a ručně propojoval drátky otvírání a zavírání. Zas jen zamykal, ale neotvíral. Napětí pro motorek taky nebylo. Dále nejde vnitřní osvětlení, signalizace zapnutých světel se rozezní už při vypnutém kličku i když mám ještě zavřené dveře - při vypnutí světel přestane. Dal jsem to na vag-com a tam byla závada: Jednotka 1J0 959 799 Q, 5B ZENTRAL - SG , 00849 - kontakt S na spínací zapalování - D, 25-00 neznámý stav spínače. Nevíte co to znamená? Ostatní jednotky bez poruch. Děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Dobrý den, měl bych na vás dotaz. Mám octavii 1,9tdi slx, listopad 1999, a zlobí mě centrální zamykání. Má to pravděpodobně komfortní elektroniku. Dveřmi od řidiče se otevřou všechny dveře, ale když chci zamknout tak se už nic neděje, kromě toho cítím, že motorek u řidičových dveří vůbec nefunguje - ani při otvírání ani při zavírání. Sundal jsem konektor z jednotky zamykání dveří řidiče a ručně propojoval drátky otvírání a zavírání. Zas jen zamykal, ale neotvíral. Napětí pro motorek taky nebylo. Dále nejde vnitřní osvětlení, signalizace zapnutých světel se rozezní už při vypnutém kličku i když mám ještě zavřené dveře - při vypnutí světel přestane. Dal jsem to na vag-com a tam byla závada: Jednotka 1J0 959 799 Q, 5B ZENTRAL - SG , 00849 - kontakt S na spínací zapalování - D, 25-00 neznámý stav spínače. Nevíte co to znamená? Ostatní jednotky bez poruch. Děkuju za odpovědi. typnul bych to na vadnou spínačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.