Publikováno Říjen 13, 200717 r Zdravím,na mé Octě 1,6 75kw je slyšet cvakání ventilů,je to vždy v tahu těsně pod 2000 otáček,po překročení těchto otáček už je klid.Nechal jsem si přes VAS nastavit předstih,je to lepší ale stejně jsou občas slyšet.Včera jsem omylem natankoval Natural 98 a zdá se být klid.Netankuji u jedné benzinky,takže špatnej benzín vylučuju,ale N 98 se mi teda tankovat moc nechce.Má s tím někdo zkušenosti?
Říjen 13, 200717 r Zdravím,na mé Octě 1,6 75kw je slyšet cvakání ventilů,je to vždy v tahu těsně pod 2000 otáček,po překročení těchto otáček už je klid.Nechal jsem si přes VAS nastavit předstih,je to lepší ale stejně jsou občas slyšet.Včera jsem omylem natankoval Natural 98 a zdá se být klid.Netankuji u jedné benzinky,takže špatnej benzín vylučuju,ale N 98 se mi teda tankovat moc nechce.Má s tím někdo zkušenosti? co tam máš za olej?
Říjen 13, 200717 r Autor Zdravím,na mé Octě 1,6 75kw je slyšet cvakání ventilů,je to vždy v tahu těsně pod 2000 otáček,po překročení těchto otáček už je klid.Nechal jsem si přes VAS nastavit předstih,je to lepší ale stejně jsou občas slyšet.Včera jsem omylem natankoval Natural 98 a zdá se být klid.Netankuji u jedné benzinky,takže špatnej benzín vylučuju,ale N 98 se mi teda tankovat moc nechce.Má s tím někdo zkušenosti? co tam máš za olej? Mám Castrol Magnatec 5w - 40 ,a najeto 175 000km
Říjen 13, 200717 r Zdravím,na mé Octě 1,6 75kw je slyšet cvakání ventilů,je to vždy v tahu těsně pod 2000 otáček,po překročení těchto otáček už je klid.Nechal jsem si přes VAS nastavit předstih,je to lepší ale stejně jsou občas slyšet.Včera jsem omylem natankoval Natural 98 a zdá se být klid.Netankuji u jedné benzinky,takže špatnej benzín vylučuju,ale N 98 se mi teda tankovat moc nechce.Má s tím někdo zkušenosti? co tam máš za olej? Mám Castrol Magnatec 5w - 40 ,a najeto 175 000km hm, čekal jsem, že napíšeš řidčí, takže olejem to nebude. Nezmizí to po nějakém časovém useku?
Říjen 13, 200717 r Autor Zdravím,na mé Octě 1,6 75kw je slyšet cvakání ventilů,je to vždy v tahu těsně pod 2000 otáček,po překročení těchto otáček už je klid.Nechal jsem si přes VAS nastavit předstih,je to lepší ale stejně jsou občas slyšet.Včera jsem omylem natankoval Natural 98 a zdá se být klid.Netankuji u jedné benzinky,takže špatnej benzín vylučuju,ale N 98 se mi teda tankovat moc nechce.Má s tím někdo zkušenosti? co tam máš za olej? Mám Castrol Magnatec 5w - 40 ,a najeto 175 000km hm, čekal jsem, že napíšeš řidčí, takže olejem to nebude. Nezmizí to po nějakém časovém useku? je to jen z 2 na 3,a z 3 na 4,když jedu vlažně a pod 2000 otáč. tomu víc přidám. když přidávám pozvolně tak se ventily neozvou. Upraveno Říjen 13, 200717 r od Zed
Říjen 14, 200717 r Zdravím,na mé Octě 1,6 75kw je slyšet cvakání ventilů,je to vždy v tahu těsně pod 2000 otáček,po překročení těchto otáček už je klid.Nechal jsem si přes VAS nastavit předstih,je to lepší ale stejně jsou občas slyšet.Včera jsem omylem natankoval Natural 98 a zdá se být klid.Netankuji u jedné benzinky,takže špatnej benzín vylučuju,ale N 98 se mi teda tankovat moc nechce.Má s tím někdo zkušenosti? co tam máš za olej? Mám Castrol Magnatec 5w - 40 ,a najeto 175 000km hm, čekal jsem, že napíšeš řidčí, takže olejem to nebude. Nezmizí to po nějakém časovém useku? je to jen z 2 na 3,a z 3 na 4,když jedu vlažně a pod 2000 otáč. tomu víc přidám. když přidávám pozvolně tak se ventily neozvou. A co čidlo klepání?
Říjen 16, 200717 r Autor Zdravím,na mé Octě 1,6 75kw je slyšet cvakání ventilů,je to vždy v tahu těsně pod 2000 otáček,po překročení těchto otáček už je klid.Nechal jsem si přes VAS nastavit předstih,je to lepší ale stejně jsou občas slyšet.Včera jsem omylem natankoval Natural 98 a zdá se být klid.Netankuji u jedné benzinky,takže špatnej benzín vylučuju,ale N 98 se mi teda tankovat moc nechce.Má s tím někdo zkušenosti? co tam máš za olej? Mám Castrol Magnatec 5w - 40 ,a najeto 175 000km hm, čekal jsem, že napíšeš řidčí, takže olejem to nebude. Nezmizí to po nějakém časovém useku? je to jen z 2 na 3,a z 3 na 4,když jedu vlažně a pod 2000 otáč. tomu víc přidám. když přidávám pozvolně tak se ventily neozvou. A co čidlo klepání? Abych se přiznal,nevím že něco takového existuje. Na VASu se ale žádná závada neobjevuje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.