Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo

Zdarec, nemáte někdo fotky oněch bílých zadních světel na Octavii II, již namontovaných na vozidle? Uvažuji o jejich koupi, ale nedokážu si to představit na vozidle. Nedávno jsem narazil na uvedená světla za 1.200,- Kč, což je dosti dobrá cena /OBauto je nabízí za cca 3.000,- Kč). Pokud někdo máte fotku, jak to vypadá na autě, sem s ní ;)

A prosím i o zaslání na mail : durado@seznam.cz

Děkuji

Vloženo (editace)
Zdarec, nemáte někdo fotky oněch bílých zadních světel na Octavii II, již namontovaných na vozidle? Uvažuji o jejich koupi, ale nedokážu si to představit na vozidle. Nedávno jsem narazil na uvedená světla za 1.200,- Kč, což je dosti dobrá cena /OBauto je nabízí za cca 3.000,- Kč). Pokud někdo máte fotku, jak to vypadá na autě, sem s ní ;)

A prosím i o zaslání na mail : durado@seznam.cz

Děkuji

skoda, ze sa na O2 nedaju koli kontrole prasknutych ziaroviek pouzit "led ziarovky"...Obycajne sklenene svietia skor ruzovo...

post-10844-1230384497_thumb.jpg

Editováno: , autor: Cjoctavian
Vloženo

Tie led-svetlá by som zobral aj ja, len je tiež otázka ako je to vyriešené s tou konrolou žiaroviek...

Biele neviem ako by vezerali na tej mojej šedej, skôr som rozmýšlal žeby som ich jemne zatmavil, ale striekať ich sprayom nechcem.

Vloženo (editace)

no ked sa robi XY druhov LED svetiel na G5 alebo aj Leon 2 - musi tu kontrolu ziaroviek vyriesit uz vyrobca svetla...

Co sa tyka zatmavenia - v UK som videl, ze si tam natahuju ciernu pancuchu cez svetlo lol

• o 2 týdny později...
Vloženo

Přidám se k tomuto tématu a poprosím o radu.Zdá se mi že mi zadní světla (podotýkám že jsem žárovky nekontroloval)nějak méně svítěj,nejsou tak ostré jak vídám jiné OII,nebo se mi to jen zdá?Poraďte. :feve:

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

2 civrs:mozno je to len klam, ked cestujes v noci...a svoje svetla kontrolujes blizko pri aute...

Mate niekto este tieto biele svetla? Pochvalte sa :)

Vloženo
Přidám se k tomuto tématu a poprosím o radu.Zdá se mi že mi zadní světla (podotýkám že jsem žárovky nekontroloval)nějak méně svítěj,nejsou tak ostré jak vídám jiné OII,nebo se mi to jen zdá?Poraďte. :feve:

Nemáš vysvícené žárovky? Čas od času je třeba je vyměnit i když neprasknou...

Vloženo

aj som nasiel odpoved: Also, during normal operation of such lamps, tungsten boils off the surface of the filament and condenses on the bulb glass, blackening it. This reduces the light output of the filament and blocks some of the light that would pass through an unblackened bulb glass.

Vloženo (editace)

To:Cjoctavian. Možná máš pravdu ale mám jednu zkušenost,stojím si asi 5metrů za autem v jedné ulici mezi panelákama a v tom momentě projíždí OII sedan "POMÁHAT A CHRÁNIT" řekl bych asi tak do 5ti km za hod.tak jsem měl čas si to prohlédnout a posoudit.Je pravda že to kluci mají nové (a fakt to svítilo dost dobře,až skoro oslňovalo)a já 3.5roku,tak možná vyzkouším vyměnit žárovičky.

Editováno: , autor: civrs
  • o 3 roky později...
Vloženo

Nazdar prosim vas mohli by ste mi niekto povedat a poslat foto aku paticu zoaroviek mam kupit na zadne pridavne parkovacky neviem kde to zohnat a ani neviem ako to vypada ale ziarovka bude zrejme w5w len neviem aky drziak na nu ja som ho tam nemal len 2 volne miesta

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...