Romariooo Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Zrovna dnes když jsem parkoval do garáže tak jsem si řikal jak mám "krásnej zadek" a origo světla jsou hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 No nic proti, ale to bych si snad radši koupil ty z FL než tunu samolepek. presne tak toto ne to neni dobre - vzdyt se daji uz sehnat! tak kdyz uz, tak poradne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
durado Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Zdarec, nemáte někdo fotky oněch bílých zadních světel na Octavii II, již namontovaných na vozidle? Uvažuji o jejich koupi, ale nedokážu si to představit na vozidle. Nedávno jsem narazil na uvedená světla za 1.200,- Kč, což je dosti dobrá cena /OBauto je nabízí za cca 3.000,- Kč). Pokud někdo máte fotku, jak to vypadá na autě, sem s ní A prosím i o zaslání na mail : durado@seznam.cz Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 tady jsou http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=959105 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Zdarec, nemáte někdo fotky oněch bílých zadních světel na Octavii II, již namontovaných na vozidle? Uvažuji o jejich koupi, ale nedokážu si to představit na vozidle. Nedávno jsem narazil na uvedená světla za 1.200,- Kč, což je dosti dobrá cena /OBauto je nabízí za cca 3.000,- Kč). Pokud někdo máte fotku, jak to vypadá na autě, sem s ní A prosím i o zaslání na mail : durado@seznam.cz Děkuji skoda, ze sa na O2 nedaju koli kontrole prasknutych ziaroviek pouzit "led ziarovky"...Obycajne sklenene svietia skor ruzovo... Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Mna by zaujimalo, ci sa budu niekedy vyrabat aj uplne biele svetla s faceliftovou grafikou (bez odrazky) alebo LED svetla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Tie led-svetlá by som zobral aj ja, len je tiež otázka ako je to vyriešené s tou konrolou žiaroviek... Biele neviem ako by vezerali na tej mojej šedej, skôr som rozmýšlal žeby som ich jemne zatmavil, ale striekať ich sprayom nechcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) no ked sa robi XY druhov LED svetiel na G5 alebo aj Leon 2 - musi tu kontrolu ziaroviek vyriesit uz vyrobca svetla... Co sa tyka zatmavenia - v UK som videl, ze si tam natahuju ciernu pancuchu cez svetlo Editováno: 2. leden 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 No tak to by mal vyriešiť výrobca svetla... Pančuchu?? To musí zaujímavo vyzerať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Takto vyzera vzorovany cierny pancuchac na Variante Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Takto vyzera vzorovany cierny pancuchac na Variante asi budem uvažovať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 najprv som to povazoval aj ja za megahalucinaciu, ale vraj v 90. rokoch to bolo dost rozsirene v UK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civrs Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Přidám se k tomuto tématu a poprosím o radu.Zdá se mi že mi zadní světla (podotýkám že jsem žárovky nekontroloval)nějak méně svítěj,nejsou tak ostré jak vídám jiné OII,nebo se mi to jen zdá?Poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) 2 civrs:mozno je to len klam, ked cestujes v noci...a svoje svetla kontrolujes blizko pri aute... Mate niekto este tieto biele svetla? Pochvalte sa Editováno: 28. leden 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Přidám se k tomuto tématu a poprosím o radu.Zdá se mi že mi zadní světla (podotýkám že jsem žárovky nekontroloval)nějak méně svítěj,nejsou tak ostré jak vídám jiné OII,nebo se mi to jen zdá?Poraďte. Nemáš vysvícené žárovky? Čas od času je třeba je vyměnit i když neprasknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak nejako, u tých malých celosklách 3 a 5W je bežné, že časom sa im znižuje svietivosť a potom to vyzerá ako by sa im už ani svietiť nechcelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ja som si tak po nejakych 2 rokoch vsimol, ze ziarovky, hlavne 5W z obrysoviek a 21W z brzdovych (este na O1) su ako keby zvnutra zadymene, tak som dal nove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 aj som nasiel odpoved: Also, during normal operation of such lamps, tungsten boils off the surface of the filament and condenses on the bulb glass, blackening it. This reduces the light output of the filament and blocks some of the light that would pass through an unblackened bulb glass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civrs Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) To:Cjoctavian. Možná máš pravdu ale mám jednu zkušenost,stojím si asi 5metrů za autem v jedné ulici mezi panelákama a v tom momentě projíždí OII sedan "POMÁHAT A CHRÁNIT" řekl bych asi tak do 5ti km za hod.tak jsem měl čas si to prohlédnout a posoudit.Je pravda že to kluci mají nové (a fakt to svítilo dost dobře,až skoro oslňovalo)a já 3.5roku,tak možná vyzkouším vyměnit žárovičky. Editováno: 29. leden 2009, autor: civrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Nazdar prosim vas mohli by ste mi niekto povedat a poslat foto aku paticu zoaroviek mam kupit na zadne pridavne parkovacky neviem kde to zohnat a ani neviem ako to vypada ale ziarovka bude zrejme w5w len neviem aky drziak na nu ja som ho tam nemal len 2 volne miesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 pokial viem, vzadu po bokoch svetiel su celosklenene ziarovky W3W, ale patica je rovnaka ako na W5W... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.