Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtěl bych se zeptat, jak je to s označením výbavy na předním blatníku o Oktávky z roku 2001,jelikož mám jednu vyhlídlou, na ostatních jsem to viděl, jenže tady to označení - štítek "elegance" na blatníku chybí,tak se chci zeptat, jestli je to možné (zda na přání se to označení výbavy nemontovalo).Díky

Chtěl bych se zeptat, jak je to s označením výbavy na předním blatníku o Oktávky z roku 2001,jelikož mám jednu vyhlídlou, na ostatních jsem to viděl, jenže tady to označení - štítek "elegance" na blatníku chybí,tak se chci zeptat, jestli je to možné (zda na přání se to označení výbavy nemontovalo).Díky

je to tak, a ještě štítky na kufru ;)

Jak píše Dick, ale pokud ti chybí jen na jedné straně byl bych ostražitější ... lol

Jinak označení výbavy a motorizace nemuselo na přání na autě být ... ;)

Tak tak, ak to neni iba na jednej strane moze to byt aj buranica tak pozor. ;) Ale ak to neni nikde na aute tak to bude komplet lopata :pkol101 alebo si to fakt zakaznik nedal nalepit.

:feve:

Tak tak, ak to neni iba na jednej strane moze to byt aj buranica tak pozor. ;) Ale ak to neni nikde na aute tak to bude komplet lopata :pkol101 alebo si to fakt zakaznik nedal nalepit.

:feve:

[/quote

buranica,lopata-te je na stavbě,ne? Ale né delám si prdel. Já auto bourané nemám,čórka to taky není a tyhle štítky na aute nemám--to bude asi tím že sem je všechny sundal--kvúli nenechavcúm a tak..... .

mě na jedné straně nějaká suka čorla, takže jsem to tam ani znova nedával. Alespoň se nemusím bát, že to nějaký magor bude rvát znovu.

rok 2001 se ještě dávaly vždycky, takže pokud nejsou tak 99% bouračka... připojené foto by třeba i něco napovědělo..

další možnost že byl někdo "estet" a sundal je....ale pokud je auto čistě v seriovém stavu tak to považuji za nepravděpodobné

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.