xmartasx Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Chtěl bych se zeptat, jak je to s označením výbavy na předním blatníku o Oktávky z roku 2001,jelikož mám jednu vyhlídlou, na ostatních jsem to viděl, jenže tady to označení - štítek "elegance" na blatníku chybí,tak se chci zeptat, jestli je to možné (zda na přání se to označení výbavy nemontovalo).Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Chtěl bych se zeptat, jak je to s označením výbavy na předním blatníku o Oktávky z roku 2001,jelikož mám jednu vyhlídlou, na ostatních jsem to viděl, jenže tady to označení - štítek "elegance" na blatníku chybí,tak se chci zeptat, jestli je to možné (zda na přání se to označení výbavy nemontovalo).Díky je to tak, a ještě štítky na kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Chtěl bych se zeptat, jak je to s označením výbavy na předním blatníku o Oktávky z roku 2001,jelikož mám jednu vyhlídlou, na ostatních jsem to viděl, jenže tady to označení - štítek "elegance" na blatníku chybí,tak se chci zeptat, jestli je to možné (zda na přání se to označení výbavy nemontovalo).Díky Jak píše Dick, ale pokud ti chybí jen na jedné straně byl bych ostražitější ... Jinak označení výbavy a motorizace nemuselo na přání na autě být ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Chtěl bych se zeptat, jak je to s označením výbavy na předním blatníku o Oktávky z roku 2001,jelikož mám jednu vyhlídlou, na ostatních jsem to viděl, jenže tady to označení - štítek "elegance" na blatníku chybí,tak se chci zeptat, jestli je to možné (zda na přání se to označení výbavy nemontovalo).Díky Tak tak, ak to neni iba na jednej strane moze to byt aj buranica tak pozor. Ale ak to neni nikde na aute tak to bude komplet lopata alebo si to fakt zakaznik nedal nalepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Tak tak, ak to neni iba na jednej strane moze to byt aj buranica tak pozor. Ale ak to neni nikde na aute tak to bude komplet lopata alebo si to fakt zakaznik nedal nalepit. [/quote buranica,lopata-te je na stavbě,ne? Ale né delám si prdel. Já auto bourané nemám,čórka to taky není a tyhle štítky na aute nemám--to bude asi tím že sem je všechny sundal--kvúli nenechavcúm a tak..... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 mě na jedné straně nějaká suka čorla, takže jsem to tam ani znova nedával. Alespoň se nemusím bát, že to nějaký magor bude rvát znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 rok 2001 se ještě dávaly vždycky, takže pokud nejsou tak 99% bouračka... připojené foto by třeba i něco napovědělo.. další možnost že byl někdo "estet" a sundal je....ale pokud je auto čistě v seriovém stavu tak to považuji za nepravděpodobné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.