stukator Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Vie mi niekto poradit pripadne napist postup pri demontazi hadiciek z palivoveho filtra tak aby som tam nic neodtrhol alebo neulomil.Jedna sa mi hlavne o tie koncovky akym spôsobom sa demontuju .Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) Vidis ten modry obdlznik na konci tej rychlospojky? Tak ten zmacknes a vo vnutry sa ti uvolnia take zacvacky a vytiahnes tu spojku von. Na tejto mojej to neni dobre vidiet ,lebo ju uz v servise pri vymene filtra niekto sikovny polamal , ale ten obdlznicek bude zarovno tym ciernym krajom. A tak isto aj tie cietne tam maju take miesto na zmacknutie. a pozor pri odpojeni !!!!!!! je tam dost velky tlak paliva a rado to strieka vies asi kam-----priamo do oci,,,,,,!!!!!!!§ Editováno: 15. Říjen 2007, autor: peto105L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 16. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Dik uz mi to je jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.