armos Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Zdravim, zajimalo by me, jaky ma kdo zkusenosti s timto sevisem. Podle mejch znamejch se jedna a servis, kde napr. nahradni dily jsou schopny nakupovat u Autokelly a prodavat je jako origose. Servisujou tam i jiny znacky. A prej jsou schopny treba vybrat dverni spinace apod. Zajimali by me Vase nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Víc hlav víc ví, proto Lampárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Víc hlav víc ví, proto Lampárna jj, diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Zdravim,zajimalo by me, jaky ma kdo zkusenosti s timto sevisem. Podle mejch znamejch se jedna a servis, kde napr. nahradni dily jsou schopny nakupovat u Autokelly a prodavat je jako origose. Servisujou tam i jiny znacky. A prej jsou schopny treba vybrat dverni spinace apod. Zajimali by me Vase nazory. Já bych tam nedal ani koloběžku mýho kluka....mám s nima velmi špatné zkušenosti, ale nejen já....znám spoustu lidí, kteří už by tam auto nedali. Stačí tam jít na návštěvu a chtít si na oko koupit tu nejlevnější Fabii, bez výbavy....známej (pán v důchodu, kterej má auto jen na nákupy) to udělal..a slyšel, že má jít jinam, protože se jim takový auto nevyplatí prodávat...Myslím, že to nepotřebuje komentář.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.