armos Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Zdravim, zajimalo by me, jaky ma kdo zkusenosti s timto sevisem. Podle mejch znamejch se jedna a servis, kde napr. nahradni dily jsou schopny nakupovat u Autokelly a prodavat je jako origose. Servisujou tam i jiny znacky. A prej jsou schopny treba vybrat dverni spinace apod. Zajimali by me Vase nazory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Víc hlav víc ví, proto Lampárna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
armos Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 Víc hlav víc ví, proto Lampárna jj, diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
holy Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Zdravim,zajimalo by me, jaky ma kdo zkusenosti s timto sevisem. Podle mejch znamejch se jedna a servis, kde napr. nahradni dily jsou schopny nakupovat u Autokelly a prodavat je jako origose. Servisujou tam i jiny znacky. A prej jsou schopny treba vybrat dverni spinace apod. Zajimali by me Vase nazory. Já bych tam nedal ani koloběžku mýho kluka....mám s nima velmi špatné zkušenosti, ale nejen já....znám spoustu lidí, kteří už by tam auto nedali. Stačí tam jít na návštěvu a chtít si na oko koupit tu nejlevnější Fabii, bez výbavy....známej (pán v důchodu, kterej má auto jen na nákupy) to udělal..a slyšel, že má jít jinam, protože se jim takový auto nevyplatí prodávat...Myslím, že to nepotřebuje komentář.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts