Publikováno Říjen 15, 200717 r Zdravim, zajimalo by me, jaky ma kdo zkusenosti s timto sevisem. Podle mejch znamejch se jedna a servis, kde napr. nahradni dily jsou schopny nakupovat u Autokelly a prodavat je jako origose. Servisujou tam i jiny znacky. A prej jsou schopny treba vybrat dverni spinace apod. Zajimali by me Vase nazory.
Říjen 23, 200717 r Zdravim,zajimalo by me, jaky ma kdo zkusenosti s timto sevisem. Podle mejch znamejch se jedna a servis, kde napr. nahradni dily jsou schopny nakupovat u Autokelly a prodavat je jako origose. Servisujou tam i jiny znacky. A prej jsou schopny treba vybrat dverni spinace apod. Zajimali by me Vase nazory. Já bych tam nedal ani koloběžku mýho kluka....mám s nima velmi špatné zkušenosti, ale nejen já....znám spoustu lidí, kteří už by tam auto nedali. Stačí tam jít na návštěvu a chtít si na oko koupit tu nejlevnější Fabii, bez výbavy....známej (pán v důchodu, kterej má auto jen na nákupy) to udělal..a slyšel, že má jít jinam, protože se jim takový auto nevyplatí prodávat...Myslím, že to nepotřebuje komentář....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.