Host maxxxx Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Ahojte. Potreboval by som poradit. CHcem si slahnut na fabku rozsirovacie podlozky a rezonator. Potrebujem vediet, ci niekto ma rozsirovacie podlozky z tohto fora a ako by mi doporucil to rozsirit. Ci dva centimetre, tri,alebo len jeden. Jeden asi moc vidiet nebude, a ja cem,aby to vidiet bolo. Keby bolo nejake foto, tak si vyberiem. A cem sa spytat na priemer vstupu a vystupu vyfuku na ten rezonator. Mam fabku 1.4 16 ventil a je to rocnik 2005 Miro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franclik Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Ahojte. Potreboval by som poradit. CHcem si slahnut na fabku rozsirovacie podlozky a rezonator. Potrebujem vediet, ci niekto ma rozsirovacie podlozky z tohto fora a ako by mi doporucil to rozsirit. Ci dva centimetre, tri,alebo len jeden. Jeden asi moc vidiet nebude, a ja cem,aby to vidiet bolo. Keby bolo nejake foto, tak si vyberiem. A cem sa spytat na priemer vstupu a vystupu vyfuku na ten rezonator. Mam fabku 1.4 16 ventil a je to rocnik 2005 Miro Mám na Fabii podložky pod koly 15 mm a vidět a znát to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 JA MAM NA 1.2 HTP 47kW podlozky 3 cm pneumatiky mam 185/60R14 ...noo a vizera to brutalne ))) neviem ale ked ich mam tak sa da ist cez zakruty o troska rychlejsie ale zase je pocut loziskaa a taky hluk troska....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 podložky se dávaj až pod náboj potom neodchází ložiska jinak ten rezonátor nevim esi na tak malém výkonu poznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 ta maska je pěkná je to fakt nebo počítač? jo a ten pes by si zasloužil taky trochu tuningu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host maxxxx Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 hej,maska je origos...a chalani poviete mi ten priemer vstupu a vystupu na ten rezonator,ze aky objednat?cem to vyskusat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 čus....mám na předku i na zadku 2cm podložky a spokojenost...dal bych teď i větší klidně.Míra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 já mám v předu 1,5cm a vzadu 2..jezdím na plechách 6X14...takže záleží u Tebe jaký máš ET kol,podle toho bych se rozhodoval,každopádně na zadek dej víc a předek moc nepřehánět,jinak ti to smete gumy.Auto potom sedí o trochu líp a i na pohled je to krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 JA MAM NA 1.2 HTP 47kW podlozky 3 cm pneumatiky mam 185/60R14 ...noo a vizera to brutalne ))) neviem ale ked ich mam tak sa da ist cez zakruty o troska rychlejsie ale zase je pocut loziskaa a taky hluk troska....... rataj so skorsim opotrebovanim namahanych casti 3cm je fayn, vyzera to cool, ziskas na "krase" (subjektivny dojem), ziskas na priecnej stabilite, stratis vsak na pozdlaznej (niec za nieco) 1cm by som bral a na danu motorizaciu by som siel do 195/50 R15 (sirsie nechcem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ta maska a aj tie hmlovky vyzeraju na nesikovneho grafika ak sa nemylim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 ta maska a aj tie hmlovky vyzeraju na nesikovneho grafika ak sa nemylim... mas pravdu ... som si to hned vsimol ale nechcel som to tu rozmazavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host maxxxx Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 ked neverite mozete ma vidiet v Prahe,alebo sem dam vyse fotiek. naraznik aj maska je zalaminovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 nejmenší to chce dát 15mm, menší se nedělaj s vystřeďovaní osazením jinak já na fábce měl jeden čas 15mm předek a 20mm zadek, pak i všude 15mm, jde taky hlavně oto jaký tam má dotyčnej kola(šířku a ET) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 ta maska a aj tie hmlovky vyzeraju na nesikovneho grafika ak sa nemylim... mne sa to zda prerobene, co potvrdzuje aj majitel. keby to robil niekto na kompe, tak je to krajsie ale toho psa treba naozaj vylepsit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.