Přejít na obsah

rozširovacie podlozky a rezonator:)

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte.

Potreboval by som poradit. CHcem si slahnut na fabku rozsirovacie podlozky a rezonator. Potrebujem vediet, ci niekto ma rozsirovacie podlozky z tohto fora a ako by mi doporucil to rozsirit. Ci dva centimetre, tri,alebo len jeden. Jeden asi moc vidiet nebude, a ja cem,aby to vidiet bolo. Keby bolo nejake foto, tak si vyberiem. A cem sa spytat na priemer vstupu a vystupu vyfuku na ten rezonator. Mam fabku 1.4 16 ventil a je to rocnik 2005

Miro

post-7560-1192573939_thumb.jpg

Vloženo
Ahojte.

Potreboval by som poradit. CHcem si slahnut na fabku rozsirovacie podlozky a rezonator. Potrebujem vediet, ci niekto ma rozsirovacie podlozky z tohto fora a ako by mi doporucil to rozsirit. Ci dva centimetre, tri,alebo len jeden. Jeden asi moc vidiet nebude, a ja cem,aby to vidiet bolo. Keby bolo nejake foto, tak si vyberiem. A cem sa spytat na priemer vstupu a vystupu vyfuku na ten rezonator. Mam fabku 1.4 16 ventil a je to rocnik 2005

Miro

Mám na Fabii podložky pod koly 15 mm a vidět a znát to je

Vloženo

JA MAM NA 1.2 HTP 47kW podlozky 3 cm pneumatiky mam 185/60R14 ...noo a vizera to brutalne :)))) neviem ale ked ich mam tak sa da ist cez zakruty o troska rychlejsie :) ale zase je pocut loziskaa a taky hluk troska.......

Vloženo

hej,maska je origos...a chalani poviete mi ten priemer vstupu a vystupu na ten rezonator,ze aky objednat?cem to vyskusat:)

Vloženo

já mám v předu 1,5cm a vzadu 2..jezdím na plechách 6X14...takže záleží u Tebe jaký máš ET kol,podle toho bych se rozhodoval,každopádně na zadek dej víc a předek moc nepřehánět,jinak ti to smete gumy.Auto potom sedí o trochu líp a i na pohled je to krása :palec2:

Vloženo
JA MAM NA 1.2 HTP 47kW podlozky 3 cm pneumatiky mam 185/60R14 ...noo a vizera to brutalne :)))) neviem ale ked ich mam tak sa da ist cez zakruty o troska rychlejsie :) ale zase je pocut loziskaa a taky hluk troska.......

rataj so skorsim opotrebovanim namahanych casti

3cm je fayn, vyzera to cool, ziskas na "krase" (subjektivny dojem), ziskas na priecnej stabilite, stratis vsak na pozdlaznej (niec za nieco)

1cm by som bral a na danu motorizaciu by som siel do 195/50 R15 (sirsie nechcem)

Vloženo

ked neverite mozete ma vidiet v Prahe,alebo sem dam vyse fotiek. naraznik aj maska je zalaminovana

Vloženo

nejmenší to chce dát 15mm, menší se nedělaj s vystřeďovaní osazením ;)

jinak já na fábce měl jeden čas 15mm předek a 20mm zadek, pak i všude 15mm, jde taky hlavně oto jaký tam má dotyčnej kola(šířku a ET) ;):)

Vloženo
ta maska a aj tie hmlovky vyzeraju na nesikovneho grafika ak sa nemylim...

mne sa to zda prerobene, co potvrdzuje aj majitel. keby to robil niekto na kompe, tak je to krajsie

ale toho psa treba naozaj vylepsit ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...