Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte.

Potreboval by som poradit. CHcem si slahnut na fabku rozsirovacie podlozky a rezonator. Potrebujem vediet, ci niekto ma rozsirovacie podlozky z tohto fora a ako by mi doporucil to rozsirit. Ci dva centimetre, tri,alebo len jeden. Jeden asi moc vidiet nebude, a ja cem,aby to vidiet bolo. Keby bolo nejake foto, tak si vyberiem. A cem sa spytat na priemer vstupu a vystupu vyfuku na ten rezonator. Mam fabku 1.4 16 ventil a je to rocnik 2005

Miro

post-7560-1192573939_thumb.jpg

Ahojte.

Potreboval by som poradit. CHcem si slahnut na fabku rozsirovacie podlozky a rezonator. Potrebujem vediet, ci niekto ma rozsirovacie podlozky z tohto fora a ako by mi doporucil to rozsirit. Ci dva centimetre, tri,alebo len jeden. Jeden asi moc vidiet nebude, a ja cem,aby to vidiet bolo. Keby bolo nejake foto, tak si vyberiem. A cem sa spytat na priemer vstupu a vystupu vyfuku na ten rezonator. Mam fabku 1.4 16 ventil a je to rocnik 2005

Miro

Mám na Fabii podložky pod koly 15 mm a vidět a znát to je

JA MAM NA 1.2 HTP 47kW podlozky 3 cm pneumatiky mam 185/60R14 ...noo a vizera to brutalne :)))) neviem ale ked ich mam tak sa da ist cez zakruty o troska rychlejsie :) ale zase je pocut loziskaa a taky hluk troska.......

podložky se dávaj až pod náboj potom neodchází ložiska :p jinak ten rezonátor nevim esi na tak malém výkonu poznáš

ta maska je pěkná :rolleyes: je to fakt nebo počítač?

jo a ten pes by si zasloužil taky trochu tuningu :p

hej,maska je origos...a chalani poviete mi ten priemer vstupu a vystupu na ten rezonator,ze aky objednat?cem to vyskusat:)

čus....mám na předku i na zadku 2cm podložky a spokojenost...dal bych teď i větší klidně.Míra

já mám v předu 1,5cm a vzadu 2..jezdím na plechách 6X14...takže záleží u Tebe jaký máš ET kol,podle toho bych se rozhodoval,každopádně na zadek dej víc a předek moc nepřehánět,jinak ti to smete gumy.Auto potom sedí o trochu líp a i na pohled je to krása :palec2:

JA MAM NA 1.2 HTP 47kW podlozky 3 cm pneumatiky mam 185/60R14 ...noo a vizera to brutalne :)))) neviem ale ked ich mam tak sa da ist cez zakruty o troska rychlejsie :) ale zase je pocut loziskaa a taky hluk troska.......

rataj so skorsim opotrebovanim namahanych casti

3cm je fayn, vyzera to cool, ziskas na "krase" (subjektivny dojem), ziskas na priecnej stabilite, stratis vsak na pozdlaznej (niec za nieco)

1cm by som bral a na danu motorizaciu by som siel do 195/50 R15 (sirsie nechcem)

ta maska a aj tie hmlovky vyzeraju na nesikovneho grafika ak sa nemylim...

:palec2: mas pravdu ... som si to hned vsimol ale nechcel som to tu rozmazavat ;)

ked neverite mozete ma vidiet v Prahe,alebo sem dam vyse fotiek. naraznik aj maska je zalaminovana

nejmenší to chce dát 15mm, menší se nedělaj s vystřeďovaní osazením ;)

jinak já na fábce měl jeden čas 15mm předek a 20mm zadek, pak i všude 15mm, jde taky hlavně oto jaký tam má dotyčnej kola(šířku a ET) ;):)

mne sa to zda prerobene, co potvrdzuje aj majitel. keby to robil niekto na kompe, tak je to krajsie

ale toho psa treba naozaj vylepsit ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.