Říjen 21, 200717 r jestli to funguje i na 799 AH (99-2001)či 799B(2001-----) tak je to rozhodně jednoduší než tahat dráty k jednotlivým spínačům u modelu rv 2001 se to připojuje následovně dveře: LP ... 4 (černá) PP ... 5 (žluto/fialová) oboje zadní ... 7 (šedo/černá) kufr ... 3 (modrá) a to jsou pozice na komfortce ? nebo dveřní konektor nebo konektor na motorku centrálu nebo na dveří jednotce
Říjen 21, 200717 r Zdravim poridil jsem si Magicar M100AS a chci si to natah primo do dveri jen nevim kam zapojit ty diody a jak zapojit zalohouvou baterku k alarmu diky .
Říjen 21, 200717 r jestli to funguje i na 799 AH (99-2001)či 799B(2001-----) tak je to rozhodně jednoduší než tahat dráty k jednotlivým spínačům u modelu rv 2001 se to připojuje následovně dveře: LP ... 4 (černá) PP ... 5 (žluto/fialová) oboje zadní ... 7 (šedo/černá) kufr ... 3 (modrá) a to jsou pozice na komfortce ? nebo dveřní konektor nebo konektor na motorku centrálu nebo na dveří jednotce jsou to pozice na komfortce
Říjen 21, 200717 r Zdravim poridil jsem si Magicar M100AS a chci si to natah primo do dveri jen nevim kam zapojit ty diody a jak zapojit zalohouvou baterku k alarmu diky .jakej rok výroby auta to je?tahat to do dveří je zbytečně složitý když na hlídání dveří jde z alarmu jen jeden drát a přitom ze všech dveří je to vytažený na jeden konektor pod palubku. sám mám typ M100AS a není mi jasný proč tam chceš dávat zálohovou baterku. když už tak se připojuje jen zálohovaná siréna a její připojení je na ní zobrazený
Říjen 21, 200717 r Zdravim poridil jsem si Magicar M100AS a chci si to natah primo do dveri jen nevim kam zapojit ty diody a jak zapojit zalohouvou baterku k alarmu diky .jakej rok výroby auta to je?tahat to do dveří je zbytečně složitý když na hlídání dveří jde z alarmu jen jeden drát a přitom ze všech dveří je to vytažený na jeden konektor pod palubku. sám mám typ M100AS a není mi jasný proč tam chceš dávat zálohovou baterku. když už tak se připojuje jen zálohovaná siréna a její připojení je na ní zobrazený Rok vyroby 98 typ motoru AGU tu zalohovou baterku jsem dostal k alarmu chci zaslepit zamky tak bych ji tam raci dal + jsem k tomu dostal 3 diody(P600k je na nich napsano)
Říjen 21, 200717 r Zdravim poridil jsem si Magicar M100AS a chci si to natah primo do dveri jen nevim kam zapojit ty diody a jak zapojit zalohouvou baterku k alarmu diky .jakej rok výroby auta to je?tahat to do dveří je zbytečně složitý když na hlídání dveří jde z alarmu jen jeden drát a přitom ze všech dveří je to vytažený na jeden konektor pod palubku. sám mám typ M100AS a není mi jasný proč tam chceš dávat zálohovou baterku. když už tak se připojuje jen zálohovaná siréna a její připojení je na ní zobrazený Rok vyroby 98 typ motoru AGU tu zalohovou baterku jsem dostal k alarmu chci zaslepit zamky tak bych ji tam raci dal + jsem k tomu dostal 3 diody(P600k je na nich napsano) moje je rv 98 AKL zámky mám zaslepený a diody nebylo třeba nikam zapojovat akorát mi pořád není jasný kam tu zálohovou baterku chtějí napojovat. Z jakýho shopu si ten alarm kupoval?
Říjen 21, 200717 r jestli to funguje i na 799 AH (99-2001)či 799B(2001-----) tak je to rozhodně jednoduší než tahat dráty k jednotlivým spínačům u modelu rv 2001 se to připojuje následovně dveře: LP ... 4 (černá) PP ... 5 (žluto/fialová) oboje zadní ... 7 (šedo/černá) kufr ... 3 (modrá) a to jsou pozice na komfortce ? nebo dveřní konektor nebo konektor na motorku centrálu nebo na dveří jednotce jsou to pozice na komfortce na komfortce asi ne el. od 5/01 4 - není ve schématech 5- kladný pól svorka 15 (černo/bílá 7- vede na spínač centrálního zamykání v 5. dveřích 3- vede na motorek centrálu 5. dveří el. do 5/01 4 - vede na spínač centr. v 5. dveřích 5 - svorka 15 (černo/bílá) 7 - vede do jednoky ovládání střešního okna 3 - svorka 86s
Říjen 21, 200717 r Alarm jsem koupil na aukru byla k tomu ta zalohova baterie+mikrovlnny cidlo+bypass.Ty diody my dal k tomu ze u nekterych aut to dela problemy ze se spousti samovolne alrm.Mam vse v elektrice + original DO s alarmem.Na stopni svetlo se my to montovat nechce abych pak nemusel porad cekat nez zhasne a pak zamknout auto.
Říjen 21, 200717 r jestli to funguje i na 799 AH (99-2001)či 799B(2001-----) tak je to rozhodně jednoduší než tahat dráty k jednotlivým spínačům u modelu rv 2001 se to připojuje následovně dveře: LP ... 4 (černá) PP ... 5 (žluto/fialová) oboje zadní ... 7 (šedo/černá) kufr ... 3 (modrá) a to jsou pozice na komfortce ? nebo dveřní konektor nebo konektor na motorku centrálu nebo na dveří jednotce jsou to pozice na komfortce na komfortce asi ne el. od 5/01 4 - není ve schématech 5- kladný pól svorka 15 (černo/bílá 7- vede na spínač centrálního zamykání v 5. dveřích 3- vede na motorek centrálu 5. dveří el. do 5/01 4 - vede na spínač centr. v 5. dveřích 5 - svorka 15 (černo/bílá) 7 - vede do jednoky ovládání střešního okna 3 - svorka 86s tyhle přípojný místa mám přímo od prodejce kterej je zdarma přidává na požádání podle jednotlivýho typu auta podle zapojení RV 98 to mám ve svým a funguje to RV 01 budu zapojovat za 14 dní tak se uvidí jak to dopadne a co bude souhlasit
Říjen 21, 200717 r podle schémat nesedí nicale možná to pude tady jsou ty jejich "manuály" s přípojnejma místama schema.zip
Říjen 21, 200717 r podle schémat nesedí nicale možná to pude tady jsou ty jejich "manuály" s přípojnejma místama se mi to nepodařilo rozbalit
Říjen 21, 200717 r podle schémat nesedí nicale možná to pude tady jsou ty jejich "manuály" s přípojnejma místama se mi to nepodařilo rozbalit asi chyba v Matrixu co teď? rv 01 rv 98 Upraveno Říjen 21, 200717 r od Raceman
Říjen 21, 200717 r Musi se odpojovat originalni alarm? po montazi megicu podle mě nemusí ale zase na druhou stranu proč tam mít 2 aktivní alarmy?
Říjen 21, 200717 r Musi se odpojovat originalni alarm? po montazi megicu podle mě nemusí ale zase na druhou stranu proč tam mít 2 aktivní alarmy? někdy nedělá nic ale většinou se origo spíná
Říjen 28, 200717 r Alarm jsem koupil na aukru byla k tomu ta zalohova baterie+mikrovlnny cidlo+bypass.Ty diody my dal k tomu ze u nekterych aut to dela problemy ze se spousti samovolne alrm.Mam vse v elektrice + original DO s alarmem.Na stopni svetlo se my to montovat nechce abych pak nemusel porad cekat nez zhasne a pak zamknout auto. na nic čekat nemusíš stačí když v programovacím menu 2 v položce 2-6 nastavíš zapnutý zpoždění dveřních spínačů
Listopad 2, 200717 r Alarm jsem koupil na aukru byla k tomu ta zalohova baterie+mikrovlnny cidlo+bypass.Ty diody my dal k tomu ze u nekterych aut to dela problemy ze se spousti samovolne alrm.Mam vse v elektrice + original DO s alarmem.Na stopni svetlo se my to montovat nechce abych pak nemusel porad cekat nez zhasne a pak zamknout auto. na nic čekat nemusíš stačí když v programovacím menu 2 v položce 2-6 nastavíš zapnutý zpoždění dveřních spínačů Nevis na jaky pozici a barva kabelu je spinani kapoty
Listopad 11, 200717 r Alarm jsem koupil na aukru byla k tomu ta zalohova baterie+mikrovlnny cidlo+bypass.Ty diody my dal k tomu ze u nekterych aut to dela problemy ze se spousti samovolne alrm.Mam vse v elektrice + original DO s alarmem.Na stopni svetlo se my to montovat nechce abych pak nemusel porad cekat nez zhasne a pak zamknout auto. na nic čekat nemusíš stačí když v programovacím menu 2 v položce 2-6 nastavíš zapnutý zpoždění dveřních spínačů Nevis na jaky pozici a barva kabelu je spinani kapoty měl by být na tom menším konektoru na komfortce (15 pinová svorkovnice) pin 1 barva hnědo-červená
Listopad 15, 200717 r Mám takovou hypotetickou otázku: Je možné přepnout alarm magicar (třeba M100AS nebo 9000B) do servisního režimu trojitým sepnutím klíčku ve stavu, kdy byl vyvolán poplach (ať již během houkání sirény nebo poté)?
Prosinec 7, 200717 r Ztratil se mi kryt baterky na ovladači RF2WN k M9000B. Zjistil jsem, že se dá objednat úplně celý kryt (maj ho v modrý i stříbrný) tady: http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy...e/kr-rf2wn.html ..takze super zpráva, stojí jen 156,-Kč Upraveno Prosinec 7, 200717 r od ph007
Prosinec 10, 200717 r To fakt nikdo todle neví? Ani ty, co ho maj?Pokud opravdu nemá plovoucí kód nebo jinak zašifrovanou komunikaci, tak to není bezpečný alarm. ahoj plovoucí kod magicar má...!!!!!!!!!! oboustraný takže zloděj s čtečkou má potíže. u jablotronu nebo bety to je jednoduší, a cobra taky není k zahození...
Leden 15, 200817 r Chlapi, plz, kde jste prichytili a jakym zpusobem RJ alarmu? Netradicni otazka ale nejak nechci, abych to nekam rval a ono to pak drncelo, atd. Instalaci jsem delal na strane ridice. Klidne SZ, pokud to tu nechcete rikat. Diky.
Leden 17, 200817 r Alarm jsem koupil na aukru byla k tomu ta zalohova baterie.... Mohl bys prosím poskytnout schémátko, jak je k tomu ta zálohová baterie připojená? Díky předem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.