Vaša Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 jestli to funguje i na 799 AH (99-2001)či 799B(2001-----) tak je to rozhodně jednoduší než tahat dráty k jednotlivým spínačům u modelu rv 2001 se to připojuje následovně dveře: LP ... 4 (černá) PP ... 5 (žluto/fialová) oboje zadní ... 7 (šedo/černá) kufr ... 3 (modrá) a to jsou pozice na komfortce ? nebo dveřní konektor nebo konektor na motorku centrálu nebo na dveří jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Zdravim poridil jsem si Magicar M100AS a chci si to natah primo do dveri jen nevim kam zapojit ty diody a jak zapojit zalohouvou baterku k alarmu diky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 jestli to funguje i na 799 AH (99-2001)či 799B(2001-----) tak je to rozhodně jednoduší než tahat dráty k jednotlivým spínačům u modelu rv 2001 se to připojuje následovně dveře: LP ... 4 (černá) PP ... 5 (žluto/fialová) oboje zadní ... 7 (šedo/černá) kufr ... 3 (modrá) a to jsou pozice na komfortce ? nebo dveřní konektor nebo konektor na motorku centrálu nebo na dveří jednotce jsou to pozice na komfortce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Zdravim poridil jsem si Magicar M100AS a chci si to natah primo do dveri jen nevim kam zapojit ty diody a jak zapojit zalohouvou baterku k alarmu diky .jakej rok výroby auta to je?tahat to do dveří je zbytečně složitý když na hlídání dveří jde z alarmu jen jeden drát a přitom ze všech dveří je to vytažený na jeden konektor pod palubku. sám mám typ M100AS a není mi jasný proč tam chceš dávat zálohovou baterku. když už tak se připojuje jen zálohovaná siréna a její připojení je na ní zobrazený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Zdravim poridil jsem si Magicar M100AS a chci si to natah primo do dveri jen nevim kam zapojit ty diody a jak zapojit zalohouvou baterku k alarmu diky .jakej rok výroby auta to je?tahat to do dveří je zbytečně složitý když na hlídání dveří jde z alarmu jen jeden drát a přitom ze všech dveří je to vytažený na jeden konektor pod palubku. sám mám typ M100AS a není mi jasný proč tam chceš dávat zálohovou baterku. když už tak se připojuje jen zálohovaná siréna a její připojení je na ní zobrazený Rok vyroby 98 typ motoru AGU tu zalohovou baterku jsem dostal k alarmu chci zaslepit zamky tak bych ji tam raci dal + jsem k tomu dostal 3 diody(P600k je na nich napsano) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Zdravim poridil jsem si Magicar M100AS a chci si to natah primo do dveri jen nevim kam zapojit ty diody a jak zapojit zalohouvou baterku k alarmu diky .jakej rok výroby auta to je?tahat to do dveří je zbytečně složitý když na hlídání dveří jde z alarmu jen jeden drát a přitom ze všech dveří je to vytažený na jeden konektor pod palubku. sám mám typ M100AS a není mi jasný proč tam chceš dávat zálohovou baterku. když už tak se připojuje jen zálohovaná siréna a její připojení je na ní zobrazený Rok vyroby 98 typ motoru AGU tu zalohovou baterku jsem dostal k alarmu chci zaslepit zamky tak bych ji tam raci dal + jsem k tomu dostal 3 diody(P600k je na nich napsano) moje je rv 98 AKL zámky mám zaslepený a diody nebylo třeba nikam zapojovat akorát mi pořád není jasný kam tu zálohovou baterku chtějí napojovat. Z jakýho shopu si ten alarm kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 jestli to funguje i na 799 AH (99-2001)či 799B(2001-----) tak je to rozhodně jednoduší než tahat dráty k jednotlivým spínačům u modelu rv 2001 se to připojuje následovně dveře: LP ... 4 (černá) PP ... 5 (žluto/fialová) oboje zadní ... 7 (šedo/černá) kufr ... 3 (modrá) a to jsou pozice na komfortce ? nebo dveřní konektor nebo konektor na motorku centrálu nebo na dveří jednotce jsou to pozice na komfortce na komfortce asi ne el. od 5/01 4 - není ve schématech 5- kladný pól svorka 15 (černo/bílá 7- vede na spínač centrálního zamykání v 5. dveřích 3- vede na motorek centrálu 5. dveří el. do 5/01 4 - vede na spínač centr. v 5. dveřích 5 - svorka 15 (černo/bílá) 7 - vede do jednoky ovládání střešního okna 3 - svorka 86s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Alarm jsem koupil na aukru byla k tomu ta zalohova baterie+mikrovlnny cidlo+bypass.Ty diody my dal k tomu ze u nekterych aut to dela problemy ze se spousti samovolne alrm.Mam vse v elektrice + original DO s alarmem.Na stopni svetlo se my to montovat nechce abych pak nemusel porad cekat nez zhasne a pak zamknout auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 jestli to funguje i na 799 AH (99-2001)či 799B(2001-----) tak je to rozhodně jednoduší než tahat dráty k jednotlivým spínačům u modelu rv 2001 se to připojuje následovně dveře: LP ... 4 (černá) PP ... 5 (žluto/fialová) oboje zadní ... 7 (šedo/černá) kufr ... 3 (modrá) a to jsou pozice na komfortce ? nebo dveřní konektor nebo konektor na motorku centrálu nebo na dveří jednotce jsou to pozice na komfortce na komfortce asi ne el. od 5/01 4 - není ve schématech 5- kladný pól svorka 15 (černo/bílá 7- vede na spínač centrálního zamykání v 5. dveřích 3- vede na motorek centrálu 5. dveří el. do 5/01 4 - vede na spínač centr. v 5. dveřích 5 - svorka 15 (černo/bílá) 7 - vede do jednoky ovládání střešního okna 3 - svorka 86s tyhle přípojný místa mám přímo od prodejce kterej je zdarma přidává na požádání podle jednotlivýho typu auta podle zapojení RV 98 to mám ve svým a funguje to RV 01 budu zapojovat za 14 dní tak se uvidí jak to dopadne a co bude souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 podle schémat nesedí nic ale možná to pude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 podle schémat nesedí nicale možná to pude tady jsou ty jejich "manuály" s přípojnejma místama schema.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 podle schémat nesedí nicale možná to pude tady jsou ty jejich "manuály" s přípojnejma místama se mi to nepodařilo rozbalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 (editace) podle schémat nesedí nicale možná to pude tady jsou ty jejich "manuály" s přípojnejma místama se mi to nepodařilo rozbalit asi chyba v Matrixu co teď? rv 01 rv 98 Editováno: 21. Říjen 2007, autor: Raceman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Musi se odpojovat originalni alarm? po montazi megicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Musi se odpojovat originalni alarm? po montazi megicu podle mě nemusí ale zase na druhou stranu proč tam mít 2 aktivní alarmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Musi se odpojovat originalni alarm? po montazi megicu podle mě nemusí ale zase na druhou stranu proč tam mít 2 aktivní alarmy? někdy nedělá nic ale většinou se origo spíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Alarm jsem koupil na aukru byla k tomu ta zalohova baterie+mikrovlnny cidlo+bypass.Ty diody my dal k tomu ze u nekterych aut to dela problemy ze se spousti samovolne alrm.Mam vse v elektrice + original DO s alarmem.Na stopni svetlo se my to montovat nechce abych pak nemusel porad cekat nez zhasne a pak zamknout auto. na nic čekat nemusíš stačí když v programovacím menu 2 v položce 2-6 nastavíš zapnutý zpoždění dveřních spínačů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Alarm jsem koupil na aukru byla k tomu ta zalohova baterie+mikrovlnny cidlo+bypass.Ty diody my dal k tomu ze u nekterych aut to dela problemy ze se spousti samovolne alrm.Mam vse v elektrice + original DO s alarmem.Na stopni svetlo se my to montovat nechce abych pak nemusel porad cekat nez zhasne a pak zamknout auto. na nic čekat nemusíš stačí když v programovacím menu 2 v položce 2-6 nastavíš zapnutý zpoždění dveřních spínačů Nevis na jaky pozici a barva kabelu je spinani kapoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Alarm jsem koupil na aukru byla k tomu ta zalohova baterie+mikrovlnny cidlo+bypass.Ty diody my dal k tomu ze u nekterych aut to dela problemy ze se spousti samovolne alrm.Mam vse v elektrice + original DO s alarmem.Na stopni svetlo se my to montovat nechce abych pak nemusel porad cekat nez zhasne a pak zamknout auto. na nic čekat nemusíš stačí když v programovacím menu 2 v položce 2-6 nastavíš zapnutý zpoždění dveřních spínačů Nevis na jaky pozici a barva kabelu je spinani kapoty měl by být na tom menším konektoru na komfortce (15 pinová svorkovnice) pin 1 barva hnědo-červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Mám takovou hypotetickou otázku: Je možné přepnout alarm magicar (třeba M100AS nebo 9000B) do servisního režimu trojitým sepnutím klíčku ve stavu, kdy byl vyvolán poplach (ať již během houkání sirény nebo poté)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Našel jsi někoho,co Tě to stálo?Pokud máš kontak,dej mi vědět,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) Ztratil se mi kryt baterky na ovladači RF2WN k M9000B. Zjistil jsem, že se dá objednat úplně celý kryt (maj ho v modrý i stříbrný) tady: http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy...e/kr-rf2wn.html ..takze super zpráva, stojí jen 156,-Kč Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: ph007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda01 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 To fakt nikdo todle neví? Ani ty, co ho maj?Pokud opravdu nemá plovoucí kód nebo jinak zašifrovanou komunikaci, tak to není bezpečný alarm. ahoj plovoucí kod magicar má...!!!!!!!!!! oboustraný takže zloděj s čtečkou má potíže. u jablotronu nebo bety to je jednoduší, a cobra taky není k zahození... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Chlapi, plz, kde jste prichytili a jakym zpusobem RJ alarmu? Netradicni otazka ale nejak nechci, abych to nekam rval a ono to pak drncelo, atd. Instalaci jsem delal na strane ridice. Klidne SZ, pokud to tu nechcete rikat. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Alarm jsem koupil na aukru byla k tomu ta zalohova baterie.... Mohl bys prosím poskytnout schémátko, jak je k tomu ta zálohová baterie připojená? Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.