djkuku Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Zdravim všechny co mi mohou poradit. Mám otazky čim se liší barevné varianty u předface palubek a tapec . Pokud je spodek palubky svetle sedy a vrsek tmave. A pokud je vrsek palubky černý a spodek šedý (rv98). tak by mě zajímalo jestli je šedý spodek u obou variant stejný nebo se odstínově liší. možná je to hloupý dotaz ale zrovna nemam možnost srovnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Zdravim všechny co mi mohou poradit. Mám otazky čim se liší barevné varianty u předface palubek a tapec . Pokud je spodek palubky svetle sedy a vrsek tmave. A pokud je vrsek palubky černý a spodek šedý (rv98). tak by mě zajímalo jestli je šedý spodek u obou variant stejný nebo se odstínově liší. možná je to hloupý dotaz ale zrovna nemam možnost srovnání. Myslím, že je stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Stejný odstín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djkuku Vloženo 20. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak dik , me vzdycky podle tech fotek prislo ze ta starsi varianta mela ten spodek svetlejsi . Ale zas kazda fotka byle jinak ladena tak jsem v tom mel zmatek . DIk za odpovedi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.