Publikováno Říjen 19, 200717 r Zdravim... mam problem nekde to tece asi za tim kolem nevim,?? nesetkali ste se stim nekdo... rozhodne toneni tesneni u olejove vany tece to nad tim viz foto... poradte co stim???
Říjen 22, 200717 r Autor zvladnu to opravit sam ??? nebo kolik za to budou chtit v servisu a jeste otazka co presne jako to gufero je jako kde je ta chyba??? v tomhle jsem trochu lajk???
Říjen 22, 200717 r pokud ses trochu zrucnej a mas naradi zvladnes to. Dobre je trosku spustit motor - staci vyndat sroub na silenbloku vodni pumpy a spustit nize aby remenice vysla pod plech podbehu,dal jen sundat remen,povolit sroub remenice (je utahlej fest - chce to dobry orech - 6 hran)a pak ji vyndat - ma klinek takze bud tahem nebo stahovak,ale vetsinou neni treba.pak vyndas puvodni gufero das nove a vsechno zpet :-)
Říjen 23, 200717 r Autor takze odsroubuju ten srub co je na tom kole za kterym tece ten olej a nic se nahodou v motoru nezesipe... jinak kolik to stoji to gufero???
Říjen 23, 200717 r takze odsroubuju ten srub co je na tom kole za kterym tece ten olej a nic se nahodou v motoru nezesipe... jinak kolik to stoji to gufero??? Neboj, v motoru se opravdu nic nerozháže. Jen je ten šroub fakt hodně zatáhlej. Gufero bude stát odhadem tak 200,- kč, teď jsem ho měnil na své oktě a stálo mě asi 220,- Kč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.