Zenga Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 (editace) Chlapi dík ! Podle tý tabulky , by to tam mělo jít běžně , ale to s tím techničákem je pravda , radši nebudu pokoušet naši policii . Editováno: 20. Říjen 2007, autor: Zenga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Fulda Supremo a pohoda 195/50R15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 185/60 R14. Proti letném 205/40R17 to vypadá směšně Používáte někdo řetězy? Jaký typ, za kolik, apod? Letos o nich uvažuji, tak bych rád přivítal nějaké info. Nechci za ně dávat nekřesťanské peníze, ale nechci nějaké šmejdy. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 185/60 R14. Proti letném 205/40R17 to vypadá směšněPoužíváte někdo řetězy? Jaký typ, za kolik, apod? Letos o nich uvažuji, tak bych rád přivítal nějaké info. Nechci za ně dávat nekřesťanské peníze, ale nechci nějaké šmejdy. Díky zalezi co od nich ocakavas a takisto ako casto ich budes chciet (ci musiet) pouzit. Na taketo bezne nosenie dvkrat do roka, to jest na chatu hore (tam) a dole (naapat), teda len dvakrat do roka, tak to Ti stacia smejdy zo supermarketov za 299 Sk Za pat rokov zhrdzaveju ci po 15 pouzitiach sa potrhaju a pod Avsak ak ich mienis pouzivat castejsie ako 5x za sezonu, pripadne na dlhsie jazdy zasnezenou krajinou, tak sa musis obzerat po retaziach v cenovej hladine 1500 az 3000 Sk Typ, vzor, prevedenie a material zvol podla toho ake prednosti od nich ocakavas (iny vzor maju specialne trakcne do kopca, iny vzor maju aby sedeli v zakrute) No a perlicka existuju aj na lad, ale tie su od 3500 Sk vyssie, su to take texitilno-gumovo-plastove (specialne na lad) POZOR: obycajne retaze su na cisty lad ulne nevhodne Snehove retaze su do hlbokeho snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 díky, budu o tom přemýšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Možná ti někdo napíše, že na zimu úzké a to hlavně do sněhu. Před lety to bylo pravidlo, ale dnes už neplatí. Možná i někdo namítne, že soutěže se v zimě jezdí pořád na úzkých. Oni ale mají i hroty a ty to kompenzují. Takže, normální šířka, třeba těch 185. Přecejenom jezdíme mnohem víc na mokru nebo ledě než na sněhu. A na mokro a led jsou lepší širší. V čem jsou na mokro a led lepší širší? tím že ti širší guma hůř odvádí vodu? jezdil jsem na 195/50 r15 pak na 195/60 r15 ale ted přejdu na 185 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Psal jsem o mokru a ledu, ne o vrstvě vody. Takže jde o styčnou plochu, o nic jiného. 195 je podle mne na Fabii zbytečné, 185 vyhovuje. Ale nedával bych na zimu 165. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Tak jsem přezul na zimní a je to šok jak blázen. Po letních 205/16 a loňských zímních 195/15 jsem nazul předpisový rozměr 185/15 a řeknu vám - není to hezký pohled. Kola jsou zapadlá v blatnících a zezadu to vypadá jak galusky na kole favorit. Jinak GY UG7 a nikdy jinak. Mám na nich zatím najeto jen pár set km, ale rozdíl proti Polaris2 viditelný i citelný. Jsou to žvejkačky, sedí jak přibité, perfektně odvádějí vodu, ale oproti Polaris2 tak minimálně o 0,5 litru větší spotřeba. Už se těším, až je oprubuju na sněhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 185/60 R14 Sava Eskimo S3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabio Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Pirelli Sottozero 205/40 R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Tak jsem přezul na zimní a je to šok jak blázen. Po letních 205/16 a loňských zímních 195/15 jsem nazul předpisový rozměr 185/15 a řeknu vám - není to hezký pohled. Kola jsou zapadlá v blatnících a zezadu to vypadá jak galusky na kole favorit. ??? nebo 185/65/14? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Tak jsem přezul na zimní a je to šok jak blázen. Po letních 205/16 a loňských zímních 195/15 jsem nazul předpisový rozměr 185/15 a řeknu vám - není to hezký pohled. Kola jsou zapadlá v blatnících a zezadu to vypadá jak galusky na kole favorit. ??? nebo 185/65/14? 185/55/15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 (editace) MELLO: tenhle rozměr vůbec nemám v TP? mám tam jen 195/50 R15 edit: ten rozměr co sem napsal já, sem taky poplet koukám - má tam bejt 185/60/14 Editováno: 9. Listopad 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 ja mam 165/70 R14 tie som dostal k autu ked som ho kupoval. V TP ich nemam lebo nasi peknym policajtom sa to asi nechcelo dopisat. (hlavne ze ja som to do tlaciva o prihlassenie pisal). Mal som si to skontrolovat kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 dvě zimy Sava Eskimo 185/65/R14 na plechu a teď bude druhou zimu Barum Polaris2 195/50/R15 na hlínách (byly a jsou na prodej, ale zatím nikdo nekoupil) Když je prodám, tak budou zimní na dvoudílnejch BBS a rozměr 195/45/R16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 dvě zimy Sava Eskimo 185/65/R14 na plechu a teď bude druhou zimu Barum Polaris2 195/50/R15 na hlínách (byly a jsou na prodej, ale zatím nikdo nekoupil)Když je prodám, tak budou zimní na dvoudílnejch BBS a rozměr 195/45/R16 No ono Bobíku, chtít 9500.- za 4 pneu s disky není totiž zas takové terno. 2 zimáky 5mm už prakticky nejsou zimáky a disky jsou poškrábané, takže se nediv, že ti nikdo neutrhá ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Původně jsem měl 195/50R15 ale bylo to moc tvrdé a musel jsem rovnat ráfky, loni jsem koupil 195/60R15 a byla pohoda.teď jsem koupil 185/55R15 matadory a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Původně jsem měl 195/50R15 ale bylo to moc tvrdé a musel jsem rovnat ráfky, loni jsem koupil 195/60R15 a byla pohoda.teď jsem koupil 185/55R15 matadory a uvidíme. Ty kupuješ každou zimu nový pneu? Co tomu rozměru 195/60R15 říkala FRS, kromě toho že zkresloval tachometr? Nedřelo to někde? A poslední poznámka: koupit si na FRS Matadory je trochu odvážné..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 No ono Bobíku, chtít 9500.- za 4 pneu s disky není totiž zas takové terno. 2 zimáky 5mm už prakticky nejsou zimáky a disky jsou poškrábané, takže se nediv, že ti nikdo neutrhá ruce. Však já taky nepíšu, že je to mrda cena nebo něco podobnýho. K prodeji mě nic nenutí a v postatě je ani prodat nemusím. Spíš jsem to jen skusil, jestli by to za tu cenu někdo vzal. Kliďánko si na tom budu jezdit ještě dvě další zimy. A jestli je to moc nebo ne, je moje věc A když si vezmu za kolik jsem prodal vloni 14" plechy s Eskymákama, tak je ta cena v pohodě. Jen bych musel zase inzerovat jinde, než tu. Tady se kazdej jen ptá na ceny a všechno chce 100x odfotit a přeměřit a prodiskutovat. Na jinách serverech se toho zbavíš hned. Ale já se zbavovat nepotřeboval, tak jsem to napsal jen zde v bazáči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 v zimě 185/60 R14 Firestone Winterhavk - nestěžuji si, drží dost dobře, akorát po lonské prdlajs zimě mi nějak vzorek utekl tatam ale co by člověk čekal když nebyl pomalu žádný sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Bobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Tak teď jsem koukal na ty směsná kolečka ještě jednou a vypadá to celé nějak divně.... ty původní Polarisy 195/50 s ochranou ráfku byly širší a jakoby překrývaly ten ráfek 6J a plynule ta guma navazovala na poklice. Tyto UG7 nemají ochranu ráfku a tím že jsou jenom 185/55, tak prostě na tom fáfku vypadají divně/směšně. Navíc ty Polarisy byly jakoby víc do kostky a měli větší styčnou plochu s vozovkou, takže opticky vypadaly ještě širší. Tyto vypadají fakt divně... Co z toho plyne za závěr? Poprvé za celou dobu začínám uvažovat o elektronech na zimu - samozřejmě jen 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Původně jsem měl 195/50R15 ale bylo to moc tvrdé a musel jsem rovnat ráfky, loni jsem koupil 195/60R15 a byla pohoda.teď jsem koupil 185/55R15 matadory a uvidíme. Ty kupuješ každou zimu nový pneu? Co tomu rozměru 195/60R15 říkala FRS, kromě toho že zkresloval tachometr? Nedřelo to někde? A poslední poznámka: koupit si na FRS Matadory je trochu odvážné..... Kupuju pneu jak jsou sjeté. a jelikož už byly tak jsem je koupil. 1 jsem měl Firestone, ty moc nevyrdžely, pak jsem polarisy ty byly dobré a teď zkouším matadory. Nebudu valit peníze do drahých gum, když je stejně za zimu sedřu 195/60 mi nikde nedřel a proč by měl zkreslovat tachometr? nemyslím si že by byly matadory na rs špatné. to by musely byt i barumky, firestonky, savy ,BF apd levné značky. Ale do chiny bych nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 preco by mal zkreslovat tachometer? no pretoze mas iny obvod koelsa, teda vacsi, a teda ... tachometer ukazuje menej nez realne ides Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.