Laci Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Chtěl bych nechat vyměnit spojku na GIV, už zabírá hodně nahoře a když za to chci vzít, tak už si i klouzne. Prostě to neni ono jako na octě. Ale je nutný dávat celej spojkovej set nebo by stačilo dát lamelu a ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Chtěl bych nechat vyměnit spojku na GIV, už zabírá hodně nahoře a když za to chci vzít, tak už si i klouzne. Prostě to neni ono jako na octě. Ale je nutný dávat celej spojkovej set nebo by stačilo dát lamelu a ložisko. Mění se to celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Teď akorát nevim, jestli je tam spojka o průměru 200 nebo 210. Mám tam motor AKL, ale koukal jsem se na autokelly a tam uvádí dva druhy spojky. Tak abych neobjednal nějakou kravinu. Golf byl vyrobenej 1/98. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 To mi nikdo neporadíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.