greenhorn Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Pasují plecháče ze seatu Ibiza na Octávku.Chci ráfky na zimní gumy a kámoš mi nabízí tyhle seaťácké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Pasují plecháče ze seatu Ibiza na Octávku.Chci ráfky na zimní gumy a kámoš mi nabízí tyhle seaťácké. Záleží na tom, z jaké Ibizy, ale nejspíš pasovat nebudou, bude jiné ET. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ET ? Skôr rozteč, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Seat Ibiza/Cordoba od r. 2002 používá taky rozteč 5x100 v podstatě úplně stejné kolo 6Jx15"-5x100-díra 57mm akorát že - Seat má ET43 Octa má ET38 tak aby potom těch 5mm rozdílu nedělalo někde bordel-proto píšu, že spíš pasovat nebude kvůli ET Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenhorn Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Seat Ibiza/Cordoba od r. 2002 používá taky rozteč 5x100v podstatě úplně stejné kolo 6Jx15"-5x100-díra 57mm akorát že - Seat má ET43 Octa má ET38 tak aby potom těch 5mm rozdílu nedělalo někde bordel-proto píšu, že spíš pasovat nebude kvůli ET JJ FRANKU máš pravdu měřili jsme je a vážně jsou širší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Pasují plecháče ze seatu Ibiza na Octávku.Chci ráfky na zimní gumy a kámoš mi nabízí tyhle seaťácké. Asi ne, Ibiza je stavěná na podvozku Pola nikoliv Golfu a asi má jinou rozteč šroubů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Pasují plecháče ze seatu Ibiza na Octávku.Chci ráfky na zimní gumy a kámoš mi nabízí tyhle seaťácké. Asi ne, Ibiza je stavěná na podvozku Pola nikoliv Golfu a asi má jinou rozteč šroubů. Rozteč je myslím stejná, Polo je jak Fabie a tam je taky 5x100. Maximálně se budou lišit v ET. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Jsi si jist s tim ET38? Chci si koupit disky a chci aby mi nelezly ven, protoze mam uz podlozky, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Jsi si jist s tim ET38? Chci si koupit disky a chci aby mi nelezly ven, protoze mam uz podlozky, diky a co keby si tie podlozky vyhodil a kupil normalne kolesa?????? Podla mna by to bola lepsia varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Jsi si jist s tim ET38? Chci si koupit disky a chci aby mi nelezly ven, protoze mam uz podlozky, diky Ibiza III má dvoje plecháče: 6Jx15/5x100x57 ET 43 nebo 6,5Jx16/5x100x57 ET42. OI má plecháče 6Jx15/5x100x57 ET 38.To znamená, že kola z Ibizy dobře pasují na díry ale budou více zastrčená v blatníku a mohly by škrtat o brzdiče.Bylo by nutné to vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Jsi si jist s tim ET38? Chci si koupit disky a chci aby mi nelezly ven, protoze mam uz podlozky, diky Pokud máš na mysli 15" plecháče, tak ty mají určitě ET38. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.