Publikováno Říjen 22, 200717 r Dobrý den, pánové, na webu jsem našel (nevím, zda správně), že Oct. 1,6 55 kW má vícebod. vstřikování Magneti Marelli 1 AVM. Dosud jsem si myslel, že má vícebod. vstř. Bosch motronik. Má někdo přesný popis funkce, včetně řídící jednotky a akčních členů a poskytne? Nebo mne navede, kde je to již ve fóru? Dík
Říjen 22, 200717 r Dobrý den, pánové, na webu jsem našel (nevím, zda správně), že Oct. 1,6 55 kW má vícebod. vstřikování Magneti Marelli 1 AVM. Dosud jsem si myslel, že má vícebod. vstř. Bosch motronik. Má někdo přesný popis funkce, včetně řídící jednotky a akčních členů a poskytne? Nebo mne navede, kde je to již ve fóru? Dík Ahoj zkus se podívat do sekce Felicie, protože některé Feldy 1.6 MPI mají stejné zapalování.V příloze najdeš Bosch Mono Motronik také z Feldy.
Říjen 23, 200717 r Dosud jsem si myslel, že má vícebod. vstř. Bosch motronik. Má někdo přesný popis funkce, včetně řídící jednotky a akčních členů a poskytne? Nebo mne navede, kde je to již ve fóru? Dík Ahoj podařilo se mi najít skutečně zapalování Magneti Marelli 1AVM - je to sice ve Feldě 1.6 ale s OI 1.6 je to víceméně stejné.Doufám,že ti to pomůže.
Říjen 23, 200717 r Jinak je to ještě podrobně popsáno v knížce Škoda Octavia od Reného Cerdicha, je tam celková funkce atd., když budeš hledat, tak to tu někdo naskenoval a je to ke stažení.
Říjen 24, 200717 r Autor Jinak je to ještě podrobně popsáno v knížce Škoda Octavia od Reného Cerdicha, je tam celková funkce atd., když budeš hledat, tak to tu někdo naskenoval a je to ke stažení. Dík, rolbare, jestli tě mohu poprosit, pomož mi tu knížku najít. Mně to nejde. Dík
Říjen 24, 200717 r Jinak je to ještě podrobně popsáno v knížce Škoda Octavia od Reného Cerdicha, je tam celková funkce atd., když budeš hledat, tak to tu někdo naskenoval a je to ke stažení. Dík, rolbare, jestli tě mohu poprosit, pomož mi tu knížku najít. Mně to nejde. Dík Myslim ze toto hledas.
Říjen 24, 200717 r přesněji je to zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7872 pak si napíšeš mefisto vi o heslo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.