Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, pánové, na webu jsem našel (nevím, zda správně), že Oct. 1,6 55 kW má vícebod. vstřikování Magneti Marelli 1 AVM.

Dosud jsem si myslel, že má vícebod. vstř. Bosch motronik.

Má někdo přesný popis funkce, včetně řídící jednotky a akčních členů a poskytne? Nebo mne navede, kde je to již ve fóru?

Dík

Dobrý den, pánové, na webu jsem našel (nevím, zda správně), že Oct. 1,6 55 kW má vícebod. vstřikování Magneti Marelli 1 AVM.

Má někdo přesný popis funkce, včetně řídící jednotky a akčních členů a poskytne? Nebo mne navede, kde je to již ve fóru?

Dík

Ahoj zkus se podívat do sekce Felicie, protože některé Feldy 1.6 MPI mají stejné zapalování.V příloze najdeš Bosch Mono Motronik také z Feldy.

post-9991-1193066928_thumb.jpg

post-9991-1193066955_thumb.jpg

post-9991-1193066979_thumb.jpg

Dík

Ahoj podařilo se mi najít skutečně zapalování Magneti Marelli 1AVM - je to sice ve Feldě 1.6 ale s OI 1.6 je to víceméně stejné.Doufám,že ti to pomůže.

post-9991-1193117423_thumb.jpg

• Autor

Rosto, dík za tvoji pomoc.

Rosto, dík za tvoji pomoc.

Nemáš zač.

Jinak je to ještě podrobně popsáno v knížce Škoda Octavia od Reného Cerdicha, je tam celková funkce atd., když budeš hledat, tak to tu někdo naskenoval a je to ke stažení. ;)

• Autor
Jinak je to ještě podrobně popsáno v knížce Škoda Octavia od Reného Cerdicha, je tam celková funkce atd., když budeš hledat, tak to tu někdo naskenoval a je to ke stažení. ;)

Dík, rolbare, jestli tě mohu poprosit, pomož mi tu knížku najít. Mně to nejde.

Dík

Dík, rolbare, jestli tě mohu poprosit, pomož mi tu knížku najít. Mně to nejde.

Dík

Myslim ze toto hledas.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.