Gluck202 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Borec si koupil novou O2 RS v benzinu. Po 470 najetych milich mu auto zniceho nic zastavilo. Zavolal do Skoda assistance, a rekl jim co se mu stalo. Rekli mu ze se mu ozvou, po 2 hodinach se ni nedelo. Zavolal do pojistovny a za 2 hodiny pro nej dojeli. Technik se na to podival a rekl mu ze to musi rano odvezt do Skodovky, ze nema poneti co by s tim mohlo byt. Rano volal dealerovi a ten mu rekl ze se mu za chvili ozve. Pak volal na zakaznicky servis a opet to same. Tak ho zena odvezla a po ceste meli nehodu v jejim TT. Jak byli v nemocnici toho vecera tak se mu ozval dealer a nabidl mu Octavii 1.9TDI. Jeho auto bylo mezi tim dovezeno do servisu. Dalsi 2 dny se nic nedelo. Tak zavolal na zakaznicky servis at si to auto nechaji a daji mu zpet penize. Nechtel bych zazit neco podobneho. Rekl bych ze u nas je jednani na trochu jine urovni. Takovy dealeri delaji skodovce dost spatne jmeno ve svete. Dela skodovka nejake kontroli svych zastoupeni v cizine? Meli by asi zacit. Skoda Abberdeen Anglie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 no tak vidíš, jak se tady máme dobře a všechno perfektně funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Není Abberdeen ve Skotsku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Moje vlastni zkusenost, Na Superbu mi cestou z Doveru do Londyna praskla trubicka od cerpadla ke vstrikovaci, volal jsem na assistencku, poslali nejakeho mechose samozrejme na to koukl a ze to musi do servisu, ze s tim bohuzel nemuze nic delat, volal na centralu tam mu poslali kontakt na autorizovanou Skodu a on me tam odtahl. Na servise na me pockali skoro pul hodiny po zaviracce, prevzali auto, nabidli kavu a koukli na to. Jedine co me zarazilo ze natukal VIN do pocitace a nic mu to neukazalo, tak jsem mu diktoval co je to za motor. Assistencka mi nabidla hotel v Dealu, ale ja potreboval do Londyna, takze me jeste panove hodili na vlak. V Utery rano volal ze dily na to budou az ve ctvrtek (nechapu jestli si je nechali posilat v CR) a ve ctvrtek odpoledne volal ze auto je opravene a nachystane. Vyzvedl jsem si ho v patek, chovani podle me vice nez perfektni, velice mili, jedine co mi vadilo byla az finalni cena, ale hold autorizovany servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 ten druhej příběh mi přijde pravděpodobnější než ten první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 (editace) To bude tim ze ten druhy je realita, ktera me stala 280 liber Editováno: 23. Říjen 2007, autor: Krenstik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 27. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 ten druhej příběh mi přijde pravděpodobnější než ten první Muj pribeh to neni jak sem psal. JESLI SI TO TEN VUL VYMYSLEL A DAL TO NA KLUBOVE STRANKY SKODY, NEVIM. JA SEM S JEDNANIM SERVISU V SEV. IRSKU ZATIM SPOKOJENEJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Skoda potrebuje robit poriadny mystery shopping a preverovat vsetky autorizovane servisy nielen v UK, ale predovsetkym u nas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.