Muclicek7 Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Ahoj, mohl by mě někdo zkušený prosím poradit jestli se tyto kola o rozměrech 9x20 5x112 ET32 s pneu 235/30 R20 vejdou na Octavii II RS Facelift . Všem mnohokrát děkuji za užitečné připomínky a rady. Podle konfigurátoru by se tam měli vejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 (editace) Ktory konfigurator? Bez uprav blatnikov NIE. Maximum pre Octaviu bez skrtania je sirka 8,5 a ET45... Editováno: 21. Červenec 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muclicek7 Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Ktory konfigurator? Bez uprav blatnikov NIE. Maximum pre Octaviu bez skrtania je sirka 8,5 a ET45... Jedná se o tyto stránky http://www.mzb.cz/ kde podle dosazení do tabulek výjdou i 20" které sem psal výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 vacsinou sa tie tabulky len mechanicky prepisuju z TUV homologacii, ale potrebne upravy (tiez z TUV) sa uz akosi neprepisuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Tak pánové... Dnes rano cca o druhej som prerazil v zakrute 19ku pneu z boku da sa to opravit?Vulkanizacia ci novu pneu? Guma ma 2500km mám z toho RADOST rovne preseknutie cca 5mm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 boční pruraz je všeobecne problém, dase opravit ale už není spolehnutí na pneumatiku a nemužes už sní tak "dravě" jezdit kdyz by se dala opravit... taky jsem si udelal pruraz na nové zimní gumě sice na feldě ale i tak litr škoda což není málo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 jednoznacne novu, obzvlast, ked je to 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 bol som na dovolenke a guma dopadla takto....V sobotu som samozrejme novu 19ku nezohnal a po pneuservisoch ziadnu staru nemali V jednom pneuservise mi povedali,že mali cez týžden rovnaký prípad,ale na pána ,ktoremu sa to stalo nemali tel. iba vedeli kde býva...šiel som za ním a mal som štastie stretol som ho na ulici kde mal bývat-spoznal som ho podla auta ako mi poradili v servise....Pán pred ktorým klobúk dolu mi požičal svoju pneu 245/35 R19 z ktorou som dnes zvladol 700km a posielm mu ju cez týžden s5 fakt som mu vdačný pošlem mu aj odmenu neviem si predstavit cestu s REZERVOU a 80Kmh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Kúpil som novú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Ja nevim, ale kdyz uz kupujete takovy kola a pneu, musite holt pocitat s tim, ze to muze generovat docela znacny naklady at uz rychlym opotrebovanim nebo nehodama typu pruraz pneu. Ja mam na zimu 18" a musim pocitat s tim, ze kdyz ji v zime ponicim, proste dam 5tKč za novou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Jasne to ANO,ale guma bola skoro nova len to ma na tom najviac štvalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 (editace) Šli by použít na kolech 19" /8,5 " s ET45 pneu 235/35 aniž by to (hlavně vzadu) drhlo o ten spoj blatníku s nárazníkem ? Neměl jste někdo možnost to vyzkoušet ? Mám možnost koupě těchto pneumatik, tak se ptám , jestli tuto výhodnou nabídku využít . Editováno: 24. Červenec 2012, autor: Peťas-RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muclicek7 Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Ahoj , já na své RSce už vyzkoušel už i pneu 255/35 r19 ale záleží hodně na alu kolech a jejich ET ? Pokud máš ET45 a 8,5 palce tak nevím nevím... zkus a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Šli by použít na kolech 19" /8,5 " s ET45 pneu 235/35 aniž by to (hlavně vzadu) drhlo o ten spoj blatníku s nárazníkem ? Neměl jste někdo možnost to vyzkoušet ? Mám možnost koupě těchto pneumatik, tak se ptám , jestli tuto výhodnou nabídku využít . Viem, ze 235 na 8,5" pri ET 48 este neskrta. Pokial to nemas nejak extremne znizene, tak snad by to mohlo byt OK...Asi zalezi aj od geometrie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 (editace) Ahoj , já na své RSce už vyzkoušel už i pneu 255/35 r19 ale záleží hodně na alu kolech a jejich ET ? Pokud máš ET45 a 8,5 palce tak nevím nevím... zkus a uvidíš Zdar, já jsem na tom autě měl už tsky i 255/35 8,5" ale na ET 40, s z toho to těžko odvodím. Škrtalo to na zadu při zhoupnutí auta. Editováno: 25. Červenec 2012, autor: Peťas-RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 (editace) Viem, ze 235 na 8,5" pri ET 48 este neskrta. Pokial to nemas nejak extremne znizene, tak snad by to mohlo byt OK...Asi zalezi aj od geometrie... No mám to právě aj dost snížené :-) Mám tam pružiny H&R -45-55. Tyto se nevyrábí v různých verzích podle motorizace a jsou teda jen jedny.No, a vzhledem k tomu že mám dvoulitra, to mám trošku víc u zemi, bo je těžší. Ty kola jsou ale bohužel jen s ET45 max. Gumy 225 se docela těžko schání, takže asi jen nové. No a já mám právě nabídku na 235 za rozumný peníz, tak se snažím zjistit jestli by tam přece jen nešly dát. Editováno: 25. Červenec 2012, autor: Peťas-RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 To si pružiny dal na povodné origo tlmiče? 235/35 ET 45 by malo byt ok ja mam 235/35 ET 40 a škrtal som ešte pred znížením a potom som upravoval tie uchyty vzadu....A budem upravovat asi blatníky vytahovackou aspon 0.5cm az 1cm...aj vpredu aj vzadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Jo, je to na těch původních. Ale ten předek je na můj vkus už hodně. Tak špekuluju, že bych s tím něco udělal. Buď tam zkusit dát ten předek z -35 sady. A nebo kdyby se mi podařilo sehnat přední štelovák, tak ho trochu vyšroubovat nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Pošli pls. foto ako to máš...no budeš tam musiet niečo dat,lebo tlmiče pojdu KO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Pošli pls. foto ako to máš...no budeš tam musiet niečo dat,lebo tlmiče pojdu KO... Podívej se na mé vlákno , mám tam nějaké fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 (editace) Tady něco . Ale na těch fotkách se to zdá docela dobré. Ve skutečnosti mi to přijde víc dole. Editováno: 25. Červenec 2012, autor: Peťas-RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Ja by som to nechal...Na Audi kolesach je LUXUSná na -3.5 vpredu by to bolo vysoké...povodne som to tak chcel,ale -4.5 je tak akurat aj vzhladovo aj komfortne to necítim... Nechaj to tak je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 (editace) Neviem cim to je, ale ked cuvam a mam volant vytoceny uplne doprava, tak obcas pocujem najake vrzganie alebo podobny pazvuk. Robilo to hned od prveho dna na 19" (disky su 8x19" ET50 a pneu 235/35). Ked som dal zimne Pallasy, tak to prestalo. Neviem co to moze sposobovat Kontroloval som podbehy aj pneu a vsetko je v uplnom poriadku, nikde nevidim ziadne znamky poskodenia....Vo videu (download) to pocut medzi 2-6 sekundou. Sorry za kvalitu, ale bolo to moje uplne prve video s novym fotakom. Editováno: 15. leden 2014, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Zdar Co rikate na 1 skodovacky 19" 7,5 Xtream z RS3. Dle myho jedny z nejpovedenejsich designovek vubec, nejen koncernovych. Hodne o nich uvazuji dat je na obyc 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Nevím, mi osobně se třeba moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.