Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 cácorka: co mam smazat, podpis? ano ten muj podpis, kterej si mi tam napsal - ze ja te nabonzuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Tak sem tu chlapci, tyvole lewis takhle me odbid neser boha a co jak myslis, tak zda se ti to jako dobry nebo spatny nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 vitame lakyho!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No zarli jako prase... jakto ze ti rika broucku kdo to je... no to je ta a ta (zamerne nepisu kdo jsi aby v tom byl trochu bordel... mi zasvedceni vime kdo jsi... ze bobe... a jo ta... no a jakto... No uplne jednoznace, ale nejak se zacinam ztracet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 co lžes jiřule ja jsem ti nevalala to ty jsimi volal jirik se ujistoval, ze sji to spravne pochopila, bo on ma obcas problemy chapat co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Cácorka: Slecinko to sis nemohla vymyslet nakej min trapnej nick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Tak sem tu chlapci, tyvole lewis takhle me odbid neser boha a co jak myslis, tak zda se ti to jako dobry nebo spatny nebo co. co to meles? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 cácorka: co mam smazat, podpis? ano ten muj podpis, kterej si mi tam napsal - ze ja te nabonzuju uz je to o.k. ne ty pusinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Tak sem tu chlapci, tyvole lewis takhle me odbid neser boha a co jak myslis, tak zda se ti to jako dobry nebo spatny nebo co. zdravim Lakyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 co lžes jiřule ja jsem ti nevalala to ty jsimi volal jirik se ujistoval, ze sji to spravne pochopila, bo on ma obcas problemy chapat co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Lewis: ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Vitej Lukasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 uz je v tom peknej gulas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 laky, ty taky co nevis nevykecas, ze lewis prasknul?? ze by sme si prihodili?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Naty kde to vazne??? nestihas cist nebo psat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ahojky laky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hehe, hlavne clovek nestaci klikat na mysku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 laky, ty taky co nevis nevykecas, ze lewis prasknul?? ze by sme si prohodili?? Nikdy jsem nikoho nepraskl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Cácorka: velky hovinko mi prasknul tak to je uplne jasny zejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hehe, hlavne clovek nestaci klikat na mysku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Naty: a ty ses kdo jinak taky zdravim vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Asi tak to by nikoho nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Cácorka: velky hovinko mi prasknul tak to je uplne jasny zejo Už když mi rekne brouku ze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 nestiham vubec nic mam debylní počitač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak si to tam laky uprav (zedituj to) at to tam neni, dik nekteri to nepochopi nikdy : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.