Červen 8, 200619 r cácorka: co mam smazat, podpis? ano ten muj podpis, kterej si mi tam napsal - ze ja te nabonzuju
Červen 8, 200619 r Tak sem tu chlapci, tyvole lewis takhle me odbid neser boha a co jak myslis, tak zda se ti to jako dobry nebo spatny nebo co.
Červen 8, 200619 r No zarli jako prase... jakto ze ti rika broucku kdo to je... no to je ta a ta (zamerne nepisu kdo jsi aby v tom byl trochu bordel... mi zasvedceni vime kdo jsi... ze bobe... a jo ta... no a jakto... No uplne jednoznace, ale nejak se zacinam ztracet...
Červen 8, 200619 r co lžes jiřule ja jsem ti nevalala to ty jsimi volal jirik se ujistoval, ze sji to spravne pochopila, bo on ma obcas problemy chapat co a jak
Červen 8, 200619 r Autor Tak sem tu chlapci, tyvole lewis takhle me odbid neser boha a co jak myslis, tak zda se ti to jako dobry nebo spatny nebo co. co to meles?
Červen 8, 200619 r cácorka: co mam smazat, podpis? ano ten muj podpis, kterej si mi tam napsal - ze ja te nabonzuju uz je to o.k. ne ty pusinko
Červen 8, 200619 r Tak sem tu chlapci, tyvole lewis takhle me odbid neser boha a co jak myslis, tak zda se ti to jako dobry nebo spatny nebo co. zdravim Lakyho
Červen 8, 200619 r Autor co lžes jiřule ja jsem ti nevalala to ty jsimi volal jirik se ujistoval, ze sji to spravne pochopila, bo on ma obcas problemy chapat co a jak
Červen 8, 200619 r Autor laky, ty taky co nevis nevykecas, ze lewis prasknul?? ze by sme si prohodili?? Nikdy jsem nikoho nepraskl...
Červen 8, 200619 r Autor Cácorka: velky hovinko mi prasknul tak to je uplne jasny zejo Už když mi rekne brouku ze???
Červen 8, 200619 r tak si to tam laky uprav (zedituj to) at to tam neni, dik nekteri to nepochopi nikdy :
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.