Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Host Cácorka
Vloženo
cácorka: co mam smazat, podpis?

ano ten muj podpis, kterej si mi tam napsal - ze ja te nabonzuju :smich::smich::smich:

Vloženo
No zarli jako prase... jakto ze ti rika broucku kdo to je... no to je ta a ta (zamerne nepisu kdo jsi aby v tom byl trochu bordel... mi zasvedceni vime kdo jsi... ze bobe... a jo ta... no a jakto...

No uplne jednoznace, ale nejak se zacinam ztracet... :D

Host Cácorka
Vloženo
co lžes jiřule ja jsem ti nevalala to ty jsimi volal

jirik se ujistoval, ze sji to spravne pochopila, bo on ma obcas problemy chapat co a jak :smich:

Vloženo
cácorka: co mam smazat, podpis?

ano ten muj podpis, kterej si mi tam napsal - ze ja te nabonzuju :smich::smich::smich:

uz je to o.k. ne ty pusinko :smich::smich:

Host Cácorka
Vloženo
Tak sem tu chlapci, tyvole lewis takhle me odbid neser boha :) a co jak myslis, tak zda se ti to jako dobry nebo spatny nebo co.

zdravim Lakyho :p

Host Cácorka
Vloženo

laky, ty taky co nevis nevykecas, ze :D lewis prasknul?? ze by sme si prihodili?? :smich:

Host Cácorka
Vloženo

tak si to tam laky uprav (zedituj to) at to tam neni, dik ;) nekteri to nepochopi nikdy ::'

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...