Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 No todle je jedna závodnice od nás z klubu... Popis seděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 to je ted z Plas? ja toho stejne v tom fofru moc nestihl, jen vim, ze to byl cervenej Leon a za volantem jsem videl dlouhe blond vlasy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 to je ted z Plas?ja toho stejne v tom fofru moc nestihl, jen vim, ze to byl cervenej Leon a za volantem jsem videl dlouhe blond vlasy.... ee ona byla v milovicích... od tamtud to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jiriku, ja na tebe byla v plasech az moooc hodna jen po pate hodine sem byla spalena a doted se s tim neumim vyrovnat takze jsem ted podrazdena obecne kompletne na vsechny za to se ale omlouvam, tak me berte s rezervou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 No nevim proč si na mě byla napruzená... taky jsem měl pocit že by jsi mi toho chtěla vrazi daleko víc a že jsi se držela z5... Potom to bylo trochu lepší... přestala jsi se se mnou bavit uplně a bylo... Něco jsem provedl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jiriku, ja se s vami bavim uplne stejne porad, jen v tu sobotu jsem fakt byla trosku smutna a nemela sem moc naladu na nic a nikoho - bude to ted cim dal casteji na takovych srazech - proste me to neco pripomina a zas vam tam nechci brecet tak sem radeji stranou a moc nemluvim a kdyz promluvim tak nekoho naseru, bo nemam naladu na ftipky... jinak uplne v poradku az budes v praglu tak dej vedet a zajdem na kafco - nat nech doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 WOW se těšim... Pokecáme soukromě jo? nebo pokecáme jen tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 WOW se těšim... Pokecáme soukromě jo? nebo pokecáme jen tak... jen tak jiriku, aby si vedel, ze se s tebou bavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 WOW se těšim... Pokecáme soukromě jo? nebo pokecáme jen tak... jen tak jiriku, aby si vedel, ze se s tebou bavim Jeee... Já pujdu na kafe s Katkou jen tak... se těšim... Co jinak jak se porad máme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 mame se uzasne - nic nestiham nebot prace me dost vycerpava... co ty a nat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 No Nat je v práci vid... to ze u me byla bylo proto protože měla ten úraz... ted maká... má tam byt a bydlí tam... Takže mi se vidíme jen o víkendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 by si mel zmenit trvale bydliste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 by si mel zmenit trvale bydliste To asi ne-e... me se celkem libi kde bydlim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 mno jo, teplota bazenu 31°C velkej barak a maminka ktera vari, pere, zehli a uklizi ja chci taky maminku, aby se tak o me starala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 mno jo, teplota bazenu 31°C velkej barak a maminka ktera vari, pere, zehli a uklizi ja chci taky maminku, aby se tak o me starala Nedám... A ani nepučim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ja sem to myslela tak, ze si tu pritahnu tu svoji, nicmene to nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host sněhulák Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 čus lidi. prodávám nějaký věci na feldu mrkněte sem: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtopic....er=DESC&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host sněhulák Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 čus lidi. prodávám nějaký věci na feldu mrkněte sem: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtopic....er=DESC&start=0 omlouvám se že to dávám sem, ale nejsem registrovanej a sem chodí asi nejvíc lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Sem nechodí skoro nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kikineek1 Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 ale jo ja sem chodim, dobry forum :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Měl bych dotaz mám možnost zakoupit škodu felici 1.9D 1996 r.v. ale nevím jak je to s dílama do motoru jeslti se daj těžko shánět nebo normálně jako u benzináka že sou skoro všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bomber Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Hele lidi prosim vas o radu mam felicii r.v. 1995 1.3 40 kw prosim vas o radu rosvitila se mi kontrolka uprostřed palubni desky kde je vykřičnik v kolečku a svidi červene absolutne nevim co je to za kontrolku a co signalizuje nebo od čeho je tak vas prosim o radu jestli by ste mi mohly poradit jak zavadu odstranit nebo jakym spusobem vyřešit tuto situaci dekuji předem strašne moc za radu zatim se mnejte a ješte jednou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vodi Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 signalizuje to zatahlou rucni brzdu :-)...taky spatny brzdy, ale na to felda asi nema snimace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 .... ale má kontrolu hladiny brzdové kapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lev190 Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Chci jse zeptat mám Felicii com. RV.1995 a při jízdě mne to hrozdně škube!Co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.