Červen 19, 200619 r to je ted z Plas? ja toho stejne v tom fofru moc nestihl, jen vim, ze to byl cervenej Leon a za volantem jsem videl dlouhe blond vlasy....
Červen 19, 200619 r Autor to je ted z Plas?ja toho stejne v tom fofru moc nestihl, jen vim, ze to byl cervenej Leon a za volantem jsem videl dlouhe blond vlasy.... ee ona byla v milovicích... od tamtud to je...
Červen 19, 200619 r jiriku, ja na tebe byla v plasech az moooc hodna jen po pate hodine sem byla spalena a doted se s tim neumim vyrovnat takze jsem ted podrazdena obecne kompletne na vsechny za to se ale omlouvam, tak me berte s rezervou
Červen 19, 200619 r Autor No nevim proč si na mě byla napruzená... taky jsem měl pocit že by jsi mi toho chtěla vrazi daleko víc a že jsi se držela z5... Potom to bylo trochu lepší... přestala jsi se se mnou bavit uplně a bylo... Něco jsem provedl?
Červen 19, 200619 r jiriku, ja se s vami bavim uplne stejne porad, jen v tu sobotu jsem fakt byla trosku smutna a nemela sem moc naladu na nic a nikoho - bude to ted cim dal casteji na takovych srazech - proste me to neco pripomina a zas vam tam nechci brecet tak sem radeji stranou a moc nemluvim a kdyz promluvim tak nekoho naseru, bo nemam naladu na ftipky... jinak uplne v poradku az budes v praglu tak dej vedet a zajdem na kafco - nat nech doma
Červen 19, 200619 r WOW se těšim... Pokecáme soukromě jo? nebo pokecáme jen tak... jen tak jiriku, aby si vedel, ze se s tebou bavim
Červen 19, 200619 r Autor WOW se těšim... Pokecáme soukromě jo? nebo pokecáme jen tak... jen tak jiriku, aby si vedel, ze se s tebou bavim Jeee... Já pujdu na kafe s Katkou jen tak... se těšim... Co jinak jak se porad máme?
Červen 19, 200619 r Autor No Nat je v práci vid... to ze u me byla bylo proto protože měla ten úraz... ted maká... má tam byt a bydlí tam... Takže mi se vidíme jen o víkendu...
Červen 19, 200619 r Autor by si mel zmenit trvale bydliste To asi ne-e... me se celkem libi kde bydlim...
Červen 19, 200619 r mno jo, teplota bazenu 31°C velkej barak a maminka ktera vari, pere, zehli a uklizi ja chci taky maminku, aby se tak o me starala
Červen 19, 200619 r Autor mno jo, teplota bazenu 31°C velkej barak a maminka ktera vari, pere, zehli a uklizi ja chci taky maminku, aby se tak o me starala Nedám... A ani nepučim...
Červen 22, 200619 r čus lidi. prodávám nějaký věci na feldu mrkněte sem: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtopic....er=DESC&start=0
Červen 22, 200619 r čus lidi. prodávám nějaký věci na feldu mrkněte sem: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtopic....er=DESC&start=0 omlouvám se že to dávám sem, ale nejsem registrovanej a sem chodí asi nejvíc lidí
Červenec 22, 201114 r Měl bych dotaz mám možnost zakoupit škodu felici 1.9D 1996 r.v. ale nevím jak je to s dílama do motoru jeslti se daj těžko shánět nebo normálně jako u benzináka že sou skoro všude
Září 20, 201113 r Hele lidi prosim vas o radu mam felicii r.v. 1995 1.3 40 kw prosim vas o radu rosvitila se mi kontrolka uprostřed palubni desky kde je vykřičnik v kolečku a svidi červene absolutne nevim co je to za kontrolku a co signalizuje nebo od čeho je tak vas prosim o radu jestli by ste mi mohly poradit jak zavadu odstranit nebo jakym spusobem vyřešit tuto situaci dekuji předem strašne moc za radu zatim se mnejte a ješte jednou diky
Leden 12, 201213 r signalizuje to zatahlou rucni brzdu :-)...taky spatny brzdy, ale na to felda asi nema snimace
Únor 14, 201213 r Chci jse zeptat mám Felicii com. RV.1995 a při jízdě mne to hrozdně škube!Co by to mohlo být?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.