Květen 17, 200619 r Autor Tak se hned neurážej!!! ja a urazet se lewisi, neber vse tak smrtelne vazne no ale vypadalo to tak...
Květen 17, 200619 r no ale vypadalo to tak... zdani klame a kor u me, ale to uz by si mohl Jiriku vedet
Květen 17, 200619 r Autor no ale vypadalo to tak... zdani klame a kor u me, ale to uz by si mohl Jiriku vedet Katuše Katuše... a od kud nevíš??? Jednou jsme spolu byli v mekáči a to je vše...
Květen 18, 200619 r Katuše Katuše... a od kud nevíš??? Jednou jsme spolu byli v mekáči a to je vše... my dva spolu ee meli jsme tam velky doprovod s tebou radeji o samote neci byt - jsi nevyzpytatelny :
Květen 18, 200619 r Autor Katuše Katuše... a od kud nevíš??? Jednou jsme spolu byli v mekáči a to je vše... my dva spolu ee meli jsme tam velky doprovod s tebou radeji o samote neci byt - jsi nevyzpytatelny : Ty se mě bojíš??? Ale no tak já myslel že Ty už jsi velká holka a malého Jiříčka se nebojíš...
Květen 18, 200619 r Ty se mě bojíš??? Ale no tak já myslel že Ty už jsi velká holka a malého Jiříčka se nebojíš... a jak... jezisku na krizku ja se toho maleho neskodneho jiricka taaak bojim, ze z toho snad ani neusnu :
Květen 18, 200619 r no ale vypadalo to tak... zdani klame a kor u me, ale to uz by si mohl Jiriku vedet Katuše Katuše... a od kud nevíš??? Jednou jsme spolu byli v mekáči a to je vše... a delali si z nekoho srandu.....
Květen 18, 200619 r Co s nacatym vecerem? nejspis se tu.......... si tu pustis do kalhot - my vime bobiiisku
Květen 18, 200619 r Co s nacatym vecerem? nejspis se tu.......... si tu pustis do kalhot - my vime bobiiisku @Katulik: nejspis se tu OZEREM......... mam se tu i pokakat nebo je to jasne........
Květen 18, 200619 r 2 ten, co je na pekaci: nekakej, to by tu smrdelo jak od tchore káč káč káč (dal uz to znas).... : ja mam plinky na 20 kg hovinek......
Květen 18, 200619 r káč káč káč (dal uz to znas).... : ja mam plinky na 20 kg hovinek...... bobe, ty ses vepr nez to tam "nase*es" tak v tom cachtas prdel a to - no fuuuj :ble
Květen 18, 200619 r káč káč káč (dal uz to znas).... : ja mam plinky na 20 kg hovinek...... bobe, ty ses vepr nez to tam "nase*es" tak v tom cachtas prdel a to - no fuuuj :ble kobru ne...... ....... OT naseho OT nejak mi to tu blbne.....
Květen 18, 200619 r tu ten co to nenecha do konce dojit kvuli tomu ze jeho pritule nepolyka: moje klavesnice to neni to si vyrid s brachou
Květen 18, 200619 r tu ten co to nenecha do konce dojit kvuli tomu ze jeho pritule nepolyka: moje klavesnice to neni to si vyrid s brachou pro tu co pise, to co vubec neprobehlo: tak si porid vlastni PC......
Květen 18, 200619 r for bobas co az moc mele a skutek utek: mam u sebe v pc, ale neni tam natahnuty net vydrz prtka, vsechno bude
Květen 18, 200619 r for bobas co az moc mele a skutek utek: mam u sebe v pc, ale neni tam natahnuty net vydrz prtka, vsechno bude for Kačka: nevim jaky utekly skutky mas na mysli....... .......
Květen 18, 200619 r for Kačka: nevim jaky utekly skutky mas na mysli....... ....... 2 bobiiik: musim ist bo braska je nadrzenej na svoji sasetku - boze, pry kurvicka z E55
Květen 18, 200619 r Autor ne jen že se mi to nezdá vtipný, ale hlavně vůbec nechápu o čem to tu melete...
Květen 19, 200619 r ne jen že se mi to nezdá vtipný, ale hlavně vůbec nechápu o čem to tu melete... to bych se divila, kdyby ty si nekdy byl v obraze ocem se to vlastne bavime VZDYCKY jen reknes nechapu jen tak dal lewisi
Květen 20, 200619 r Autor ne jen že se mi to nezdá vtipný, ale hlavně vůbec nechápu o čem to tu melete... to bych se divila, kdyby ty si nekdy byl v obraze ocem se to vlastne bavime VZDYCKY jen reknes nechapu jen tak dal lewisi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.