Host Katka Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Tak se hned neurážej!!! ja a urazet se lewisi, neber vse tak smrtelne vazne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Tak se hned neurážej!!! ja a urazet se lewisi, neber vse tak smrtelne vazne no ale vypadalo to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 no ale vypadalo to tak... zdani klame a kor u me, ale to uz by si mohl Jiriku vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 no ale vypadalo to tak... zdani klame a kor u me, ale to uz by si mohl Jiriku vedet Katuše Katuše... a od kud nevíš??? Jednou jsme spolu byli v mekáči a to je vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Katuše Katuše... a od kud nevíš??? Jednou jsme spolu byli v mekáči a to je vše... my dva spolu ee meli jsme tam velky doprovod s tebou radeji o samote neci byt - jsi nevyzpytatelny : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Katuše Katuše... a od kud nevíš??? Jednou jsme spolu byli v mekáči a to je vše... my dva spolu ee meli jsme tam velky doprovod s tebou radeji o samote neci byt - jsi nevyzpytatelny : Ty se mě bojíš??? Ale no tak já myslel že Ty už jsi velká holka a malého Jiříčka se nebojíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Ty se mě bojíš??? Ale no tak já myslel že Ty už jsi velká holka a malého Jiříčka se nebojíš... a jak... jezisku na krizku ja se toho maleho neskodneho jiricka taaak bojim, ze z toho snad ani neusnu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no ale vypadalo to tak... zdani klame a kor u me, ale to uz by si mohl Jiriku vedet Katuše Katuše... a od kud nevíš??? Jednou jsme spolu byli v mekáči a to je vše... a delali si z nekoho srandu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Co s nacatym vecerem? nejspis se tu.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Co s nacatym vecerem? nejspis se tu.......... si tu pustis do kalhot - my vime bobiiisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Co s nacatym vecerem? nejspis se tu.......... si tu pustis do kalhot - my vime bobiiisku @Katulik: nejspis se tu OZEREM......... mam se tu i pokakat nebo je to jasne........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 2 ten, co je na pekaci: nekakej, to by tu smrdelo jak od tchore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 2 ten, co je na pekaci: nekakej, to by tu smrdelo jak od tchore káč káč káč (dal uz to znas).... : ja mam plinky na 20 kg hovinek...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 káč káč káč (dal uz to znas).... : ja mam plinky na 20 kg hovinek...... bobe, ty ses vepr nez to tam "nase*es" tak v tom cachtas prdel a to - no fuuuj :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 káč káč káč (dal uz to znas).... : ja mam plinky na 20 kg hovinek...... bobe, ty ses vepr nez to tam "nase*es" tak v tom cachtas prdel a to - no fuuuj :ble kobru ne...... ....... OT naseho OT nejak mi to tu blbne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 for you: mi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 for you: mi ne only you : je pravda, ze mas klavesnici uplne v pohode..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 tu ten co to nenecha do konce dojit kvuli tomu ze jeho pritule nepolyka: moje klavesnice to neni to si vyrid s brachou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 tu ten co to nenecha do konce dojit kvuli tomu ze jeho pritule nepolyka: moje klavesnice to neni to si vyrid s brachou pro tu co pise, to co vubec neprobehlo: tak si porid vlastni PC...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 for bobas co az moc mele a skutek utek: mam u sebe v pc, ale neni tam natahnuty net vydrz prtka, vsechno bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 for bobas co az moc mele a skutek utek: mam u sebe v pc, ale neni tam natahnuty net vydrz prtka, vsechno bude for Kačka: nevim jaky utekly skutky mas na mysli....... ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 for Kačka: nevim jaky utekly skutky mas na mysli....... ....... 2 bobiiik: musim ist bo braska je nadrzenej na svoji sasetku - boze, pry kurvicka z E55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 ne jen že se mi to nezdá vtipný, ale hlavně vůbec nechápu o čem to tu melete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 ne jen že se mi to nezdá vtipný, ale hlavně vůbec nechápu o čem to tu melete... to bych se divila, kdyby ty si nekdy byl v obraze ocem se to vlastne bavime VZDYCKY jen reknes nechapu jen tak dal lewisi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 ne jen že se mi to nezdá vtipný, ale hlavně vůbec nechápu o čem to tu melete... to bych se divila, kdyby ty si nekdy byl v obraze ocem se to vlastne bavime VZDYCKY jen reknes nechapu jen tak dal lewisi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.