pulux Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Zdravim, mam protrhnute calouneni na sedacce u ridice(levy bok). Nemate nekdo tip odkud by se dalo calouneni za dobre obejdnat? Nechaval jsem zjistit ve Skoda servise - 2700,- Predem diky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Zdravim, mam protrhnute calouneni na sedacce u ridice(levy bok). Nemate nekdo tip odkud by se dalo calouneni za dobre obejdnat?Nechaval jsem zjistit ve Skoda servise - 2700,- Predem diky za tipy http://auto.asp2.cz/octavia-1-sedacky.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Mrkni tady na fóru do bazaru tam je sedaček na prodej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 27. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Mrkni tady na fóru do bazaru tam je sedaček na prodej. Diky, uz jsem prochazel, ale nic co by mi vyhovovalo(komplet a stary mi jsou k nicemu) Sice tam byly i novy z touru, ale bez loketky na zadnich sedackach a tusim i bez bedernich operek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Taky bych potřeboval látku-mám prodřenou loketku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Tak co chlapáci nikdo neví?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Tak co chlapáci nikdo neví?!?! http://auto.asp2.cz/octavia-1-sedacky.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.