foromen Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 (editace) Tak já se hlásím, počet osob 2 (možná 3), k jídlu klidně nějaká ta omajda, je mi to v celku jedno. A pokud by se dalo někde zřídit ohniště, nebo tam je, klidně si přivezu nějakýho buřta Příjezd sobota, odjezd neděle. Editováno: 4. Květen 2008, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BOHUS1 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tak jak jsem se těšil na sraz tak je to všechno jinak. V sobotu musím do Prahy a vrátím se až večer. Jen se zeptám jak to vidíte v neděli, ráno bych mohl dorazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tak jak jsem se těšil na sraz tak je to všechno jinak. V sobotu musím do Prahy a vrátím se až večer. Jen se zeptám jak to vidíte v neděli, ráno bych mohl dorazit. mnoo mam to cca 300 km takze planuju kolem 3 odjezd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) Jo, taky to mám kolem 250 km, taky asi pojedeme po té 3 hodině. Ale pokud chceš, klidně doraž na to dopoledne. To Blacky. mě napadlo, že bychom se mohli někde srazit, třeba na výjezdu z Prahy, a pak pokračovat společně, pokud proti tomu nic nemáš. Editováno: 5. Květen 2008, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Jo, taky to mám kolem 250 km, taky asi pojedeme po té 3 hodině. Ale pokud chceš, klidně doraž na to dopoledne. To Blacky. mě napadlo, že bychom se mohli někde srazit, třeba na výjezdu z Prahy, a pak pokračovat společně, pokud proti tomu nic nemáš. by to slo, ja bych tma rad byl kolem 10, kdyz uz to trosicku organizuju, takze musim vyrazit kolem 7 z UL, pojedu po D8 Praha D1 Jihlava a dolu. Takze kolem 8 nekde za Prahou na D1 by to slo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 jo, to by šlo, někde na D1 za Prahou, ještě se domluvíme. Pokud sis nezměnil telefonní číslo, tak ho na tebe mám od Karlštejna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 jo, to by šlo, někde na D1 za Prahou, ještě se domluvíme. Pokud sis nezměnil telefonní číslo, tak ho na tebe mám od Karlštejna. jj porad stejny 775318256 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Jo souhlasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Tak a je to v háji, nedostal jsem volno, musím do práce jsem naštvanej, že nemůžu dorazit na srazík. . Ale snad se nám podaří zorganizovat ještě nějaký další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Já taky nemůžu do poslední chvíle jsem doufal ale nejde to. Tak snad někdy jindy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 POZOR POZOR Velice me to mrzi, ale polooficialni sraz RC č2 byl zrusen, pro malou ucast, predevsim kvuli pocasi a dalsim zalezitostem. Provozovatel arealu byl informovan, nicmene pokud mate zajem o vylet na Vranov, tak klidne muzete. Ja sam jeste porad chci dorazit ,ale vidim to tak 50/50. S pozdravem Blacky PS: pokusime se o repete koncem prazdnin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky