mytrix Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Chtěl bych se zeptat, jaký přípravek použít na usměrnění deště na čelním skle? Problém je totiž ten, že když jsem auto kupoval, tak na skle byla jakoby ochranná vsrtva, která déšť krásně usměrnila (téměř ihned po dopadu se vytvořila kapka, která stekla dolů). Nyní po nějáké době se na skle při silnějším dešti vytváří spíše souvislá vrstva vody, která se na skle drží a zřejmě i držela, pokud by ji nesetřel stěrač. No a to mě už docela štve Občas když umývám auto wapkou, tak při nanášení ochraného vosku (aspoň to říkaj že je ochranej ) stříknu i sklo. Potom se sice začnou kapky vytvářet, ale stejnak při prvních tempech stěračem je onen "efekt" zace pryč, takže by to chtělo něco trvalejšího.. Díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Asi jedine "tekuty sterace" - ale ty jsi pri koupi auta (pokud bylo nove) urcite naneseny nemel... Ja pouzivam RainX a jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 28. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 hm, to asi ne no ale asi to vyresi muj problem, tak to zkusim sehnat, cenove je to ok, tak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 len si poriadne precitaj ako sa to aplikuje a dodrz to Ja to pouzivam uz 4rok a som maximalne spokojny, napiosledy som si to nanasal vcera po 2mesiacoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 A mohl bys doporucit nejaky konkretni pripravek nebo je to +- jedno? Jsem byl dnes v globusu, kupovat zarovky, a pri te prilezitosti jsem se tam po tom koukl. Nicmene nasel jsem tam jen jeden za dve kila, a byla to ciste lahvicka, kde se to muselo nanaset hadrikem. Podle toho co jsem tu ale k tomu cetl, tak existuji i pripravky, ktere jsou ve spreji, coz mi pripada z hlediska aplikace komfortnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 ja mam dobre skusenosti s korytnackovym rainoff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 taky používám rainoff už hezkou řadu let, mohu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 ale je to tiez na handricku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 je jedno ci je to spary ci nie, pretoze aplikovat to musis tak, ze handricka je nutna, takze mas to suma fuk ... a co sa tyka konkretneho pripravku, tak som zistil podla zlozenia ze vsetky su rovnake, akurat sa lisia cenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 aaaaaaaaale turtle je turtle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 30. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Ok. Diky moc za tipy Pri prvni prilezitosti neco koupim a snad bude slouzit stejne dobre jako vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.